PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Psi laju karavani prolaze
- svrakino1921
- Kontakt:
Sta mislite koliko je plata bilo duzno 11 kristalnih u tom trenutku izbora u vijecnici
- kolezeljovac
- Kontakt:
Joj kako nam "velikani" brukaju drzavu....
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- Dokoljenko
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la:Sta mislite koliko je plata bilo duzno 11 kristalnih u tom trenutku izbora u vijecnici

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kad su vas dobili 0:3svrakino1921 je napisao/la:Sta mislite koliko je plata bilo duzno 11 kristalnih u tom trenutku izbora u vijecnici
Šta bi tek bilo da su dobili plate?

GOLEMO
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Da smo imali plate redovno, ja mislim da bi na kraju bilo -30, a ne -20HordasOdMalena je napisao/la:Kad su vas dobili 0:3svrakino1921 je napisao/la:Sta mislite koliko je plata bilo duzno 11 kristalnih u tom trenutku izbora u vijecnici
Šta bi tek bilo da su dobili plate?
![]()
GOLEMO
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- Dokoljenko
- Kontakt:
Jel' danas lijeze lova? Samo plate ili finansijska inekcija da "odskocite" od ostatka lige?
A jel Krupa dobila licencu ?prisonbreak je napisao/la:Ozbiljno se prica, hej moja Slobodankakolezeljovac je napisao/la:Kakve su ovo insajderske novosti za Krupu da ulazi umjesto Slobode?
Haha pljuju Lendrica a hvale Alispahica,Bekrica sunce ti zarko
Al pišaju Ultrasi po Lendrica,dugo nisam citao neki veci hejt prema nekom igracu u PL
Zanimljivo ce ovo biti pratiti sa njim dole.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Alispahic vrhunski igrac kad hoce.zagor1987 je napisao/la:Haha pljuju Lendrica a hvale Alispahica,Bekrica sunce ti zarko
23
Nisu imali para da vade vize igracima pa morali molit ove da im izadju u susret.Ko vas ne zna skupo bi vas platio mitomani.
23
- bhpremierliga12
- Kontakt:

Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!
Alispahic vrhunski igrac kad hoce.[/quoteGOAT je napisao/la:zagor1987 je napisao/la:Haha pljuju Lendrica a hvale Alispahica,Bekrica sunce ti zarko
Alispahicu je vrh karijere Sibenik.Pa on od dolaska u Sarajevo pa do Slobode nije odigrao 5 utakmica da valja.
Najbolji dio povratka lemdare u zrinju jeste sto ga navijaci prozivaju za neku izdaju, "promjenu" dresa, okretanje ledja.
Oni nekog prozivaju za "izdaju". Ko o cemu...
Oni nekog prozivaju za "izdaju". Ko o cemu...
JURIŠ
- prisonbreak
- Kontakt:
Tako je bravoGOAT je napisao/la:Nisu imali para da vade vize igracima pa morali molit ove da im izadju u susret.Ko vas ne zna skupo bi vas platio mitomani.

- Dokoljenko
- Kontakt:
@zagore, jesu legle pare?
- samoposteno
- Kontakt:
Otkad Amara zoves zagorDokoljenko je napisao/la:@zagore, jesu legle pare?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.