FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Anonimac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Anonimac » 20 avg 2013, 16:12

ChWilla je napisao/la:a što se tiče "izloga", nije uopšte samo po sebi problem to što igrači igraju da bi se prodali. mi nemamo izbora nego da radimo tako. problem je to što mi još od edina višće nismo uspjeli nikoga prodati i dobiti lovu. za to dobar dio krivice snosi amar jer jeste odbijao ponude (a sad je s formom pala i vrijednost ispod tih ponuda koje su odbijane), dio snose i starlete koje su umislile da znaju pa prestale igrati, a dio i čisti peh (kvesa i zola).
+1

U pravu si! Samo koliko je dobra stvar gurati te iz "izloga" znajući da nisu toliko toliko kvalitetni, to je pitanje. Što se ostalog tiče, sve si dobro rekao. Kažu da se kojim slučajem Kvesić nije povrijedio da bi "otišao" za milion eura, a čuo sam da je imao ponudu i ovako povrijeđen, eh sad. koliko je istina ne znam (sve su to priče rekla-kazala).
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 20 avg 2013, 16:15

Jos jedno kolo bez kazni !!!!! :D :D
Željeznicar za život cijeli !

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 20 avg 2013, 16:18

likusa je napisao/la:Jos jedno kolo bez kazni !!!!! :D :D
Samo da se nastavi i kada bude atraktivni protvinik, da se vise ne prica "derbi je mora se palit".
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 avg 2013, 16:25

Kazna borcu za fašističko orgijanje?

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 20 avg 2013, 16:30

pinki je napisao/la:Kazna borcu za fašističko orgijanje?
3000 KM Borcu, a Sarajevu 3500 KM za baklje s Širokim, i još milja u Trebinju, znači poruka je, morete bit fašisti i ubacivat lopte u teren te rastjerati djecu da ne dohvaćaju, al ne palite baklje odraćemo vas :oops:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 20 avg 2013, 16:33

Anonimac je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:a što se tiče "izloga", nije uopšte samo po sebi problem to što igrači igraju da bi se prodali. mi nemamo izbora nego da radimo tako. problem je to što mi još od edina višće nismo uspjeli nikoga prodati i dobiti lovu. za to dobar dio krivice snosi amar jer jeste odbijao ponude (a sad je s formom pala i vrijednost ispod tih ponuda koje su odbijane), dio snose i starlete koje su umislile da znaju pa prestale igrati, a dio i čisti peh (kvesa i zola).
+1

U pravu si! Samo koliko je dobra stvar gurati te iz "izloga" znajući da nisu toliko toliko kvalitetni, to je pitanje. Što se ostalog tiče, sve si dobro rekao. Kažu da se kojim slučajem Kvesić nije povrijedio da bi "otišao" za milion eura, a čuo sam da je imao ponudu i ovako povrijeđen, eh sad. koliko je istina ne znam (sve su to priče rekla-kazala).
Eh joj. Ja ne znam ko to igra da bi se prodao. Znam da su svi u izlogu i to uvijek Amar kaže. Sad kad bi tako gledao igrali bi Bajić i Sadiković non stop jer su potencijali a takvi su iz ove naše lige najčećše u izlogu. NE mislim da je tako jer eto koga bi vi stavili umjesto Svrake da počne u BL? Bajića? Mladi se postepeno uvode npr kao Zola i ja vjerujem da će već sljedeće a a ko ne onda sigurno one tamo Baja biti u prvih 11. Ara opet igra dosta više nego prošle godine. Eh sad Adil je po meni zbog taktike prvi izbor jer kao što sam rekao mi uglavnom napdamo u našoj ligi i jedan takv igrač je dosta bolje rješenje u prekidima i sa sijaset centaršuteva iz igre od Are a jbg igramo sa jednim napadačem. Ara kad uđe ulazi umjesto Adila kad vodimo ili kao drugi napadač (BL) ili kao krilo ili na polušpica. Druga je stvar što bi mi voljeli da igramo sa dva napadača ali ne igramo i tada bi uvjeren sam igrao Ara sto posto. Međutim Čola je npr bolji na krilu jer se vraća nazad i puno više pokriva terena inače što bi on to gurao Čolu jer ni od Čole a ni od Are ni od bilo koga na lijevom krilu nemamo šanse za prodaju. Isto tako Ara će početi svaku gdje fali neko od pobrojanih ili Adil ili Čola ili Jamak kao što je i bilo do sada. Ja bi iskreno volio vidjeti na Grbavici 4-4-2 ali mislim da u tom slučaju Selim mora mnogo više trčati kao krilo a ne znam da li je sposoban. Znači umjesto Enisa samo Ara i Tomić umjesto Svrake i sve isto kao početak u BL.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 20 avg 2013, 16:38

Pokenjam se ja ovim komisijama u usta!!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 20 avg 2013, 16:42

blavor je napisao/la:
pinki je napisao/la:Kazna borcu za fašističko orgijanje?
3000 KM Borcu, a Sarajevu 3500 KM za baklje s Širokim, i još milja u Trebinju, znači poruka je, morete bit fašisti i ubacivat lopte u teren te rastjerati djecu da ne dohvaćaju, al ne palite baklje odraćemo vas :oops:
ne ne, poruka je njima takva, a nama kihnite j.ebaćemo vas!

Anonimac
Kontakt:

Post Postao/la Anonimac » 20 avg 2013, 17:18

Izvještaj Izeta Bande (Delegat susreta Borac - Željezničar)

"Organizacija utakmice slaba, iako je domaćin obezbjedio sve službe prema propozicijama takmičnja. Od 76 minute donosači lopte vršili su opstrukciju nedozvoljavajući da se lopta dostavi igračima kako bi je ubacili u igru. Također, u 90 +2 minuti sa zapadne trebine ubačena je loptala teren za igru, gdje su nastojali da vrše opstrukciju igre. Sportske legitimacije obje momčadi pregledane., Utvrđen identitet i nisu uočene nepravilnosti. Prijavljeno osoblje posjeduje licence Saveza. Gledatelja oko 4000 od toga 150 gostujućih. Domaća publika se nesportski i nekorektno ponašala i to u 18., 42.,45. +1, i 65 minuti kada su vrijeđali gostujuće igrače "zašto bježite p.... balijske", "zašto ćutite p.... balijske", "lopovi", istakli su također transparent "možeš laješ, možeš rezis, p.... balijske ". Domaća publika ubacila je u 21. miuti jednu petardu na atletsku stazu, u 31. minuti 5 baklji je upaljeno na tribini istok, ali nije ubačena u teren za igru, u 39. minuti 8 baklji zapaljeno od toga 2 su ubačene na atletsku stazu a 6 je ostalo na istočnoj tribini, u 49. minuti zapaljeno je 12 baklji od kojih je 5 ubačeno na atletsku stazu. Izmjene ispravno izvršene pogodci postignuti na regularan način, opomene i isključenje domaćeg igrača ispravno.Sudac opravdano nadoknadio vrijeme prvog dijela za 1 minutu, i drugog za 4 minute zbog povreda igrača i izmjena. Suđenje dobro. Detaljnije obrazloženje u izvještaju delegata."
Nas su kaznili sa dvije utakmice bez publike... a njima samo 3.500 KM! Definitivno nisu isti kriteriji, a uz to razni portali su veću pompu digli zbog naših ispada nego zbog njihovih pa zbog toga i ovolika razlika u kaznama. Očito su mnogi protiv F. K. Željezničara i njihove dominacije... Neka im je na čast!
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 avg 2013, 17:22

Anonimac je napisao/la:
Izvještaj Izeta Bande (Delegat susreta Borac - Željezničar)

"Organizacija utakmice slaba, iako je domaćin obezbjedio sve službe prema propozicijama takmičnja. Od 76 minute donosači lopte vršili su opstrukciju nedozvoljavajući da se lopta dostavi igračima kako bi je ubacili u igru. Također, u 90 +2 minuti sa zapadne trebine ubačena je loptala teren za igru, gdje su nastojali da vrše opstrukciju igre. Sportske legitimacije obje momčadi pregledane., Utvrđen identitet i nisu uočene nepravilnosti. Prijavljeno osoblje posjeduje licence Saveza. Gledatelja oko 4000 od toga 150 gostujućih. Domaća publika se nesportski i nekorektno ponašala i to u 18., 42.,45. +1, i 65 minuti kada su vrijeđali gostujuće igrače "zašto bježite p.... balijske", "zašto ćutite p.... balijske", "lopovi", istakli su također transparent "možeš laješ, možeš rezis, p.... balijske ". Domaća publika ubacila je u 21. miuti jednu petardu na atletsku stazu, u 31. minuti 5 baklji je upaljeno na tribini istok, ali nije ubačena u teren za igru, u 39. minuti 8 baklji zapaljeno od toga 2 su ubačene na atletsku stazu a 6 je ostalo na istočnoj tribini, u 49. minuti zapaljeno je 12 baklji od kojih je 5 ubačeno na atletsku stazu. Izmjene ispravno izvršene pogodci postignuti na regularan način, opomene i isključenje domaćeg igrača ispravno.Sudac opravdano nadoknadio vrijeme prvog dijela za 1 minutu, i drugog za 4 minute zbog povreda igrača i izmjena. Suđenje dobro. Detaljnije obrazloženje u izvještaju delegata."
Nas su kaznili sa dvije utakmice bez publike... a njima samo 3.500 KM! Definitivno nisu isti kriteriji, a uz to razni portali su veću pompu digli zbog naših ispada nego zbog njihovih pa zbog toga i ovolika razlika u kaznama. Očito su mnogi protiv F. K. Željezničara i njihove dominacije... Neka im je na čast!
Nisu samo protiv zeljeznicara vec protiv svih nasih "bosnjackih" klubova pogledaj samo slavija-sarajevo pa kolko je slavija kaznjena a utakmica nije prekidana kao da se nista nije desilo.

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 20 avg 2013, 17:37

rossoner je napisao/la:Ja znam da će ovo zvučati, smiješno i otrcano, ali evo jedna "mahalska": uopće ne znam ima li uopšte istine u ovome, jer i meni je nejasno, prijatelj koji radi sa Muamerovom sestrom mi kaže kako je bilo ljetos za njega nekih ponuda, čaki pola miliona € ali da je Amar tražio još više i propao transfer. Od tada totalni pad Svrakine igre. Sad koliko je realno sve ovo...
muamer je sa igrom pao puno prije ovog ljeta.... tako da, tom prijatelju, mozes reci kako mu prica s te strane ne pije vode. a, s druge strane, amar bi ga za tu lovu na ledjima odnio gdje god treba, pa ni taj dio ne pije vode
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 20 avg 2013, 17:41

znam da nije mjesto za ove stvari, ali eto, mozda neko bude zainteresovan.

http://www.****/artikal/8262175/sal-zeljeznicar/

Molim admine da ne brišu ovo.

KrajPrice
Kontakt:

Post Postao/la KrajPrice » 20 avg 2013, 17:41

Svi slave kada zeljo izgubi , Amar je nabio kompleks cijeloj drzavi!!
To je samo znak da smo najjaci, titula je opet nasa , neka samo sa strane izlaze kao krtice.
Dobra stvar je to sto 1 poraz dozivimo toliko srcano!

Opustite se , mi smo FK Zeljeznicar!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 avg 2013, 18:02

Treba dovesti Bilbiju sigurno bi se ubrzala prodaja Adilovica
NO PYRO NO PARTY

muXmania
Kontakt:

Post Postao/la muXmania » 20 avg 2013, 18:04

Sa ce nam ceto u ekipi, neka hvala tamam da je el fenomeno.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 20 avg 2013, 18:04

Buu je napisao/la:Treba dovesti Bilbiju sigurno bi se ubrzala prodaja Adilovica
Momak ima kvalitet , ali daleko takvima kuća od Grbavice bila
ZELJEZNICAR 1921!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 20 avg 2013, 18:08

Ma zajebajem se. Levat nije nista bolji Pehilja, a smrada treba samo dovesti da mu se raja krvi napije.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 20 avg 2013, 18:17, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 20 avg 2013, 18:11

tesko ce neko kupiti igraca iz nase lige preko 25-26 godina, a i ako se to slucajno desi to moze biti maximalno 100-tinjak hiljada. znaci mogu se pare uzeti za igraca do 21-22 godine jer je to svuda u svijetu normalno i isplativo. jedino se kod nas igrac nesto ceka, dozira, posudba tamo-vamo i onda kao nesto proigra u 24-toj, pa postane igrac u 25 i onda bi da ga utalis u 26-oj. Pa nije niko vani budala. Sta ce mu takav igrac i normalno da ce ti ponuditi smijesne cifre jer mu treba samo da popuni broj, niti ga moze dotrenirati i nesto novo nauciti(prvenstveno mislim na fiziku), a niti prodati da zaradi na njemu. Znaci treba skroz promjeniti strategiju i transfer politiku.

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 20 avg 2013, 18:15

KrajPrice je napisao/la:Svi slave kada zeljo izgubi , Amar je nabio kompleks cijeloj drzavi!!
To je samo znak da smo najjaci, titula je opet nasa , neka samo sa strane izlaze kao krtice.
Dobra stvar je to sto 1 poraz dozivimo toliko srcano!

Opustite se , mi smo FK Zeljeznicar!
Toliki kompleks ostatku države je nabio Amar, da o njemu isto misle i navijaci Borca i navijaci Veleža, Čelika, Slobode, Sarajeva, Širokog itd itd....dakle citavoj državi je nabio neizdržive komplekse- cinjenica :!: :!: ( u širokom su ga gađali flašama uz glavu, borčevi troprstaši u BL mu skandiraju po pola sata cak i dozivaju zapad i istok, pitaru mu maksuz smišljaju nove pjesmice oni su najoptereceniji sa Amarom, čelikovci redovno yebu oba Osima na svakoj tekmi, oni paćenici iz Tuzle i dan danas pominju nekakve kljuceve neke svlacionice ili cega vec, onaj njihov krezubi vođa od 45 godina koji radi kao dispečer sanja Amara redovno.
Eto šta je Amar ucinio u ovoj državi :!: samo Amar Osim može to uciniti u ovoj državi :lol: :lol: a covjek nikoga nikad nije vrijeđao ni pominjao....sve ce ti naš bolesni narod oprostiti, osim uspjeha...Amar Osim ti je najbolji primjer te poslovice.
Zadnja izmjena: 111, dana/u 20 avg 2013, 18:17, ukupno mijenjano 3 puta.

raaymoon
Kontakt:

Post Postao/la raaymoon » 20 avg 2013, 18:16

Bivši napadač mlade reprezentacije BiH te banjalučkog Borca, Nemanja Bilbija, raskinuo je ugovor sa Vojvodinom iz Novog Sada te je tako postao slobodan igrač.
Znamo sta se sve desavalo.. dobar je igrač, šta vi mislite?
Željezničar
Borussia Dortmund

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, ristagrad, tiagofaria25 i 72 gosta.