Bitnije je da ih tad dobijemo nego veceras. Liga>Carabaoanell je napisao/la:Kako mi je drago sto igramo sa njima opet u cetvrtak da gledam jos jedno guzenje.
Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Sto ga Kompany otrese 
Gledaj Siptare kako se igra poyebem ti se sa zenom.
Opasni smo u ovim prekidima

Gledaj Siptare kako se igra poyebem ti se sa zenom.
Opasni smo u ovim prekidima

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Vidi gabonske kokosi kako se odbija, nije ti ovo bundesliga druze...
Sutra bi potpisao da ova ista ekipa ostane ovako 2 sezone samo da Wenger ode! Ubjedjen sam da bi sa malo ozbiljnijim trenerom igrali bar 20posto ozbiljnije
Sutra bi potpisao da ova ista ekipa ostane ovako 2 sezone samo da Wenger ode! Ubjedjen sam da bi sa malo ozbiljnijim trenerom igrali bar 20posto ozbiljnije
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Pa ovi Šiptari su katastrofa, svaki ce preko njih gol biti primljen yebali mater
Kolasinac 

"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Koliko je bezmuda ova ekipa pokazuje ova situacija sa Fernandinjom. Umjesto da okruze sudiju i naprave pritisak, oni lezerno uzdisu naokolo. Majku vam je.bem koja vas je rodila bezmude.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Rekli bi voajeroljupci :Dobar rebuild dao već rezultata
,pekar u obrani i kepec na golu
,još jača reakcija pekara nakon preleta lopte a kepec na golu nezna jel bi piškio ili kakio,pred kraja poluvremena poslije ubačaja aguera još probao boksat loptu koju je full promašio od velike visine
.gabonac panjina u rangu žike i crnog mačka,2 pekara su 2 najlošija pojačanja u povijesti prćije s obzirom kolko su plaćeni
,još malo pa im se možda priključi i kvazi gabonac(gabonski gervinho)
,nadam se u drugome poluvremenu da će plastićari dat još 2 komada
pa da vidimo opravdanja voajera
ili potop protiv milana
nema ti senilni arsenije spasa, letiš ti na kraju sezone s klupe kao majmun po bananu 

Wilsheru je bolje da prestane da cmizdri poput čkepi nakon svakog starta i kontakta, dobiće žuti karton zbog ovolikog preseravanja prilikom ovih startova
- Marsal
- Kontakt:
Pa ja, najbolje je da i on šuti ko ostale pichke, dok ih ovi mlate.AA23 je napisao/la:Wilsheru je bolje da prestane da cmizdri poput čkepi nakon svakog starta i kontakta, dobiće žuti karton zbog ovolikog preseravanja prilikom ovih startova
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Slažem se, red je i on da ušuti. Picka se trudi, a ostalih 10 jarana chillaju ccc
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Najbolje je da ovo predaju na poluvremeno, da dzaba ne gunimo vrijeme.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ma Wilshere je bruka za ovaj klub, vazda nesto sudiji dobacuje, de poklopi se i pomiluj KDBa po kosi kad ga oboris i fino sudiju zamoli da svira faul.
I keks i kafu nek jos sudiji ponudi da moze umakati dok srce.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Ne razumijete, cijenim ja borbenost Wilshera, ali pretjeruje yebemu miša, svaki start nad njim je iskoristio kao priliku da se baci u zrak i da trazi nesto, a protiv ovih neces izvuci nista dobro jer imaju i tu sudijsku naklonost (znamo kako nas sudije tretiraju)
Tako da bolje Jacku da prestane sa izvođenjem i pretjerivanjem prilikom svakog kontakta, iritantno je i bespotrebno i samo ce na sebe navuci zuti karton ako ne i onaj gori
Znamo da mu je stalo, ali ako si neko ko svaki faul pokusava napraviti da su mu obje noge otpale, onda nisi uopste kako treba igrac, ne znam sto se toliko lozite kada i sami znate da je poceo pretjerivati po pitanju ovoga
Tako da bolje Jacku da prestane sa izvođenjem i pretjerivanjem prilikom svakog kontakta, iritantno je i bespotrebno i samo ce na sebe navuci zuti karton ako ne i onaj gori
Znamo da mu je stalo, ali ako si neko ko svaki faul pokusava napraviti da su mu obje noge otpale, onda nisi uopste kako treba igrac, ne znam sto se toliko lozite kada i sami znate da je poceo pretjerivati po pitanju ovoga
Ali keks onaj od dvije marke, nemoj onaj tops od marke donosit i brukat se.
De predji na 4231 yebem ti majku 4231 puta
Bez kilu kocke nisi nidje prispio
Miljenik admina i ostale moderacije
- Marsal
- Kontakt:
Obrazli neki keks da bude, upravu si.Jack je napisao/la:Ali keks onaj od dvije marke, nemoj onaj tops od marke donosit i brukat se.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ramsey zasad najbolji bio, ako nista leti po terenu za razliku od ostalih
Ozil mora da pojača tempo, ako on neće ne znam ko drugi može, ona šansa za Aubu nije dovoljna
Ovoj ekipi treba pokretačka snaga jer u ovakvim momentima nemamo ikonu ili igrača na kojeg se možeš osloniti, Alexis je to bio..ali njega više nema
Ozil mora da pojača tempo, ako on neće ne znam ko drugi može, ona šansa za Aubu nije dovoljna
Ovoj ekipi treba pokretačka snaga jer u ovakvim momentima nemamo ikonu ili igrača na kojeg se možeš osloniti, Alexis je to bio..ali njega više nema
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.