Čelik - Jedinstvo
Dobar raspored haha
U prva 4 kola bi trebali biti prvi na tabeli
Moderator/ica: GracanicaAA
Tako smo poceli i proslu sezonu, sve to dodje na naplatunebeskasila je napisao/la: ↑17 jul 2024, 13:47Drugo kolo
Čelik - Jedinstvo
Dobar raspored haha
U prva 4 kola bi trebali biti prvi na tabeli
Ako se planira na PL bolje od ovog ne moze jer imali bi dobar start, zalet kako se kaze. Prvih 7 kola mozemo imati 5 pobjeda i dva remija ako se hoce nesto. Čeliku idemo drugo kolo. Nece to biti toliko jaka utakmica na samom pocetku. Prvo kolo gradina koja jos ne zna da li bi igrali ovu ligu. Fkt sad se otvara sveharden je napisao/la: ↑17 jul 2024, 13:51Tako smo poceli i proslu sezonu, sve to dodje na naplatunebeskasila je napisao/la: ↑17 jul 2024, 13:47Drugo kolo
Čelik - Jedinstvo
Dobar raspored haha
U prva 4 kola bi trebali biti prvi na tabeli![]()
Predsjednik uprave kluba Ismet Hadzimuratovic. Potpisao je neki ugovor sa gradom za klub, ne mogu tacno tvrditi stavke jer ih ne znam a nisu javne jos uvijek.Imajednabrigada je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:58Moze više info nisam u toku?
Koja je uloga tog Ismeta u klubu i ko je taj čovjek?
Vidim priča se i o Premijer ligi mislim ipak malo nerealno jer ne moze se preko noći sve naglo oktenuti taman da je Abramovic kupio klub.
Jasmin Celikovic, Safet Nadarevic malo davnije, treceg evo ne znam ni koga bih naveo.
Ma brate bolestan sam, evo vec 15 godina svake sezone se nadam da ce to nesto krenuti na bolje. Sve govorim sad je ta sezona, i na kraju nikad nista. Ali tolika mi je zelja da ovaj klub uspije, toliko to volim, da jednostavno takvu nadu imam. Nez kako to tacno opisati.gollum je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:12@nebeskasila prije sedmicu-dvije napisao da nece vise pratiti klub i da ide propadanje, a sad da se "otvara sve za premijer ligu"![]()
bolest za klubom ili ludilo (za klubom) ?![]()
@nebeskasila nije nikakva uvreda, ne zamjeri, sve je to normalno za navijace vecine bh. klubova, takva nam je situacija, a pitanje na mjestu.![]()
druga tema: koja 3 igraca u zadnjih 20 godina su ostvarili najbolje karijere, a da su bili barem par godina u omladinskom pogonu kluba?
harden je napisao/la: ↑17 jul 2024, 15:06Predsjednik uprave kluba Ismet Hadzimuratovic. Potpisao je neki ugovor sa gradom za klub, ne mogu tacno tvrditi stavke jer ih ne znam a nisu javne jos uvijek.Imajednabrigada je napisao/la: ↑17 jul 2024, 14:58Moze više info nisam u toku?
Koja je uloga tog Ismeta u klubu i ko je taj čovjek?
Vidim priča se i o Premijer ligi mislim ipak malo nerealno jer ne moze se preko noći sve naglo oktenuti taman da je Abramovic kupio klub.
Prica je vise nasa euforija jer smo budale za ovim klubom, nadamo se uzaludne zna se nikad, ove godine nema izrazenog favorita toliko, bude li se drzao prikljucak za vrhom na polusezoni euforija moze svasta, tad uloziti i eto te u borbi
a da vam je znati kakve informacije ima malo bi ga vise stisnuliBihacit1937 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:28Hajde Lloris daj nam jos igraca. Nije fazon da saznamo sutra kad bude prozivka hahahah
Javiiii seee...javiiiii seeeeInatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:38a da vam je znati kakve informacije ima malo bi ga vise stisnuliBihacit1937 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:28Hajde Lloris daj nam jos igraca. Nije fazon da saznamo sutra kad bude prozivka hahahah![]()
Kakvu lozionu bacas a najvece pojacanje ce nam biti Adnan NezirovInatSilniBosanski je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:38a da vam je znati kakve informacije ima malo bi ga vise stisnuliBihacit1937 je napisao/la: ↑17 jul 2024, 16:28Hajde Lloris daj nam jos igraca. Nije fazon da saznamo sutra kad bude prozivka hahahah![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.