Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Consigliere
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Consigliere » 31 jan 2014, 14:01

Sad ovo iskoci na Premierovoj stranici... Odakle, veze nemam :?

Izbornik nogometne reprezentacije BiH, Safet Sušić, poručio je kako su talentiranom Dinamovom ofenzivnom veznjaku Alenu Haliloviću vrata reprezentacije BiH širom otvorena, ukoliko se još uvijek želi predomisliti i nastupati za zemlju čiji je reprezentativac bio njegov otac Sead. Ipak, Sušić ističe kako će se mladi nogometaš sam morati odlučiti na taj potez...

- Za mene je ta priča bila završena kada se mladi Halilović opredijelio za hrvatsku reprezentaciju. Meni je to bilo dovoljno i od toga časa o njemu više nisam razmišljao. Ali, ako u budućnosti želi igrati za BiH, vrata su mu širom otvorena, rekao je Sušić, dodavši kako ne vjeruje da bi, čak i ako se odluči prijeći u dres BiH, Halilović mogao na Svjetsko prvenstvo.

- Za Halilovića bi bilo prerano voditi ga na Svjetsko prvenstvo. Promjena nogometnog državljanstva dugotrajan je proces. Uostalom, i Hrvatska ima sličan problem s Gregoryjem Serticem. Ali, ako se Alen ipak odluči igrati za BiH, dobrodošao je, njegov talent treba respektirati, zaključio je Sušić.

Podsjetimo, Halilović je za hrvatsku reprezentaciju debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u lipnju 2013. Ali, kako nije upisao minutažu u službenim utakmicama, teoretski još uvijek može, ukoliko želi, promijeniti sportsko državljanstvo i zaigrati za BiH.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 31 jan 2014, 16:30

staro je to ima dva-tri dana ta informacija

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 31 jan 2014, 16:33

zgembo89 je napisao/la:staro je to ima dva-tri dana ta informacija
Vidio sam da se vec pisalo.. Ja tek danas naisao na ovo.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 31 jan 2014, 16:40

Ma to Mamic opet pravi hajp oko malog. Stisalo se, nema velikih ponuda za Alena, hajmo ga opet ugurati u repku da ga prodamo. Clanak im je bas kao grom iz vedra neba, nidje veze. Cuj Susic pokazao interes za Alena, a sigurno ga novinar nazvao i postavio hipoteticko pitanje na koje mu je Susic dao hipoteticki odgovor.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 31 jan 2014, 18:38

Enis Nadarevic u Bari-u do kraja sezone.

http://www.sportcafe24.com/103915/calci ... usiva.html" onclick="window.open(this.href);return false;

AeGon099
Kontakt:

Post Postao/la AeGon099 » 31 jan 2014, 18:54

Consigliere je napisao/la:Sad ovo iskoci na Premierovoj stranici... Odakle, veze nemam :?

Izbornik nogometne reprezentacije BiH, Safet Sušić, poručio je kako su talentiranom Dinamovom ofenzivnom veznjaku Alenu Haliloviću vrata reprezentacije BiH širom otvorena, ukoliko se još uvijek želi predomisliti i nastupati za zemlju čiji je reprezentativac bio njegov otac Sead. Ipak, Sušić ističe kako će se mladi nogometaš sam morati odlučiti na taj potez...

- Za mene je ta priča bila završena kada se mladi Halilović opredijelio za hrvatsku reprezentaciju. Meni je to bilo dovoljno i od toga časa o njemu više nisam razmišljao. Ali, ako u budućnosti želi igrati za BiH, vrata su mu širom otvorena, rekao je Sušić, dodavši kako ne vjeruje da bi, čak i ako se odluči prijeći u dres BiH, Halilović mogao na Svjetsko prvenstvo.

- Za Halilovića bi bilo prerano voditi ga na Svjetsko prvenstvo. Promjena nogometnog državljanstva dugotrajan je proces. Uostalom, i Hrvatska ima sličan problem s Gregoryjem Serticem. Ali, ako se Alen ipak odluči igrati za BiH, dobrodošao je, njegov talent treba respektirati, zaključio je Sušić.

Podsjetimo, Halilović je za hrvatsku reprezentaciju debitirao u prijateljskoj utakmici protiv Portugala u lipnju 2013. Ali, kako nije upisao minutažu u službenim utakmicama, teoretski još uvijek može, ukoliko želi, promijeniti sportsko državljanstvo i zaigrati za BiH.
ma ništa od ovog. pape može pričat šta hoće al' on je odlučio da igra za hrvatsku. ne kažem da nije moguće da se predomisli kao hajrović, ali ova izjava neće uticati na to. :)
Odlazi Safete.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 31 jan 2014, 18:58

nemojte prljati temu i rep. sa takvim izadnicima... Sta je govorio prije odluke, rano jos, razmislit cu. Kasnije, nije bilo dvojbe, samo Hrvatska, bla bla bla. Sve najbolje u toku karijere, ali ni na SP U-17 nije bio najbolji u svom timu, tako da...

Nama su prioriteti Besic, Gudelj (momak se nudi preko medija), Arslanagic, Tankovic, Hrgota (skoro nemoguca misija, ali vrijedi probati)...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 jan 2014, 20:52

Kljucaj temu do jeseni :lol: :lol:

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 31 jan 2014, 21:51

Na prijateljskoj utakmici protiv Egipta 5. marta u austrijskom Innsbrucku selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić pozvat će dva debitanta, Svena Sušića i Anela Hadžića.
Mislim da je ovaj Tino preko veze ,a vi kako hoćete .. :lol:

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 31 jan 2014, 21:53

HZSA1991 je napisao/la:Na prijateljskoj utakmici protiv Egipta 5. marta u austrijskom Innsbrucku selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić pozvat će dva debitanta, Svena Sušića i Anela Hadžića.
Ma ne vjerujem ja u to,igra u jakom Hajduku i cak je medju 15-ak najboljih igraca,normalno je da dobije poziv :lol:
Zadnja izmjena: drummer, dana/u 31 jan 2014, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

MaksuzBaksuz
Kontakt:

Post Postao/la MaksuzBaksuz » 31 jan 2014, 21:53

gringobih je napisao/la:Sve je korov i u ovom savezu...
Savez u kom Sergej nije imao mjesta ne moze biti savez koji radi u interesu BiH..

Sad mi je jasno gdje kod tebe skripi!!!!

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 31 jan 2014, 21:56

drummer je napisao/la:
HZSA1991 je napisao/la:Na prijateljskoj utakmici protiv Egipta 5. marta u austrijskom Innsbrucku selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić pozvat će dva debitanta, Svena Sušića i Anela Hadžića.
Ma ne vjerujem ja u to,igra u jakom Hajduku i cak je medju 15-ak najboljih igraca,normalno je da dobije poziv :lol:
Ne igra ni u pola kao što je igrao Ibričić u Hajduku ... Ibra je s onakvom igrom zasluzio bio poziv kako je igrao u Hajduku ...a ja bi prije pozvao Gudelja ili Salatića .

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 31 jan 2014, 22:13

Ali najjači dio kod Tina mi je ono kad ga pitaše za Belgiju. Kaže mogao sam ja igrati i za Belgiju ali ipak mi smo iz Bosne, ono u kao iz onih novinskih članaka gdje su po defaultu novinari pisali "srce je izabralo" i slične gluposti :lol: A ne spominje da iz 'ajduka može dobiti samo poziv kod amidže strica :lol:
E jest ovaj Hajduk sila Bože dragi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 31 jan 2014, 22:18

Ta ce De Bruyne, Dembele, Defour, Witsel, Fellaini.... Hvala Tinu sto je izabrao Bosnu, pomeo bi ovu konkurenciju sto ima u Belgiji. :D

HZSA1991
Kontakt:

Post Postao/la HZSA1991 » 31 jan 2014, 22:22

Goalgetter je napisao/la:Ta ce De Bruyne, Dembele, Defour, Witsel, Fellaini.... Hvala Tinu sto je izabrao Bosnu, pomeo bi ovu konkurenciju sto ima u Belgiji. :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 31 jan 2014, 22:27

Je li ovaj Hadzic Seadov igrac?
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 jan 2014, 22:29

ae ne se.rite za Tina, čime je to zaslužio, možda tim' što ima poznatog amidžu a vi nemate :?

pljujete po momku a nije ni debitovao, pustite ga da pokaže šta zna protiv Egipta, pa onda sudite
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 31 jan 2014, 22:29

Ja cu zivot dati da mladji Susic odigra da valja,kojim slucajem zabije gol da bi svi ovi sto su posrali pojeli ta ista g.ovna.
1946

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 31 jan 2014, 22:32

Head je napisao/la:Ja cu zivot dati da mladji Susic odigra da valja,kojim slucajem zabije gol da bi svi ovi sto su posrali pojeli ta ista g.ovna.
S užitkom, posuo bi šlaga i sa kezom na licu sve pojeo, sve za Bosnu i rezultat...

Ali brate, Tino nema kvalitet taj koji treba za našu repku, nažalost!!!!!

Prcić je za njega Messi...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 jan 2014, 22:33

Head je napisao/la:Ja cu zivot dati da mladji Susic odigra da valja,kojim slucajem zabije gol da bi svi ovi sto su posrali pojeli ta ista g.ovna.
haj kad već sve znaš, reci mi koje prelaze da sutra odigram na kladionici, da dobijem kakvih para ;)

Batko je napisao/la: Ali brate, Tino nema kvalitet taj koji treba za našu repku, nažalost!!!!!

Prcić je za njega Messi...
ko ima? Avdija?
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.