Chicago Bulls
Re: Chicago Bulls
čudo je i ovo dosad...ova 4 igrača što igraju praktično stalno Buttler, Noah, Robinson i Belineli su čudo
Carlos dragi carlos EDIT Nate je fenomenalan radi njega pratim cikago i sve ekipe u kojima je bio al nikad nije igrao na ovako visokom nivou bio je uvijek dobar u napadu al sad konacno mucka glavom drago mi je vidjet to...
Zadnja izmjena: grgr, dana/u 07 maj 2013, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
To Nejt ljubim te u qrac!
AJDEEE MOMCIIIII
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Tooooooooooooooooooo, idemo sad momci odbranaaaa, odbrana. Mozemo mi to. Koja ekipa brate, ovo su Chocago Lions, lavcine vvelike. Koja borba, idemo pokusat uzet ovo. Bravo Nate, bravoooo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Tooooooooo Nate majstoreeeeeee

Miriše na pobjedu momci.
Miriše na pobjedu momci.
Zadnja izmjena: Rodman, dana/u 07 maj 2013, 03:48, ukupno mijenjano 1 put.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
KOOOOOOOOOOOOOOJJJJAAAAAAAAAA IGRACINAA JE OVAJ NEJT LJUDI MOJIIIII. 175 CENTI HEJ BRATE MOJ!!!!!!!!!

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Bravo za Chicago,momci igraju srcem iznenadili su me veceras!
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ljudi hocemo jos dobit tekmu u pm ahahahaha... oj ako ovo dbijemo u ovm ovakvom stanju kakvom smo pa to je za historiju da se upise majkemi ..svaka cast Thibsu covjek je genije sto neko napisa.. pa koji je on strucnjak sta on radi sa ovom ekipom to je cudo
.. tekso cemo izdurat puno prekrsaja Noah, Nate po 5 ebiga
NATE ROBINSON sao njega spominjite .. veliki igrac za velike trenutke fenomenalan ... ljudi pogazite sve rijeci sto ste rekli tokom sezone za njega.. on nam je potreban za buducnost ove ekipe definitivnooooo.. Rose ima pomoc od naredne sezone .. samo treba covjeka sad platiti u pm
NATE ROBINSON sao njega spominjite .. veliki igrac za velike trenutke fenomenalan ... ljudi pogazite sve rijeci sto ste rekli tokom sezone za njega.. on nam je potreban za buducnost ove ekipe definitivnooooo.. Rose ima pomoc od naredne sezone .. samo treba covjeka sad platiti u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Glava Natea,ne moze ga Allen cuvati! 
Nate Robinson 2012-2013 SALARY $854,389 wtf?!?
Dajte čovjeku pravu platu
Dajte čovjeku pravu platu
-
karameldar
- Kontakt:
- SaltCityAttack
- Kontakt:
BIHfan je napisao/la:KOOOOOOOOOOOOOOJJJJAAAAAAAAAA IGRACINAA JE OVAJ NEJT LJUDI MOJIIIII. 175 CENTI HEJ BRATE MOJ!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ovo volim cuti od tebe majkemi ovo volim da cujem od tebe i od TITE
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Kad vidis sta Deng prima,bude te sram,morate mu dati makar 5 milki.
Edit: hahaha jos se poigrava sa Miami-em
Edit: hahaha jos se poigrava sa Miami-em
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Bravo Bullsi, čestitke, neka ste pokazali tzv Kingu šta je timska igra... Želim vam da prođete ove umišljene kraljeve NBA lige...
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
Ko bi reko čuda da se dese ...
Nate
Nate

- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Dajte miami da se igramooo igramooo igramoo ooo
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!
Ludilooo brate.
Uzeli smo ih u Miamiju covjece, semifinals, bez 3 bitna igraca. Rose vrati se da ovo dovrsimo ko ljudi.
Laku noc, ja necu moc zaspat.
Uzeli smo ih u Miamiju covjece, semifinals, bez 3 bitna igraca. Rose vrati se da ovo dovrsimo ko ljudi.
Laku noc, ja necu moc zaspat.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Ja vam necu pametovat al ako neko moze odlucit utakmicu to je onda Nate , covjek je hrabar i jako kompletan igrac s obzirom za svoju visinu on bi u europi npr dominirao. Visina je njegov najveci problem pa onda bball iq koji u navrate zna bit isuvise nizak. Medjutim ako ti treba neko sa mudima do poda da predribla pola odbrane i polozi onda je to on...
Rutinski, sa pola snage. 
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Od večeras opet navijam za Bullse
Navijao nekad kao dijete za Jordana i kompani...al nisam ni znao za druge ekipe osim njih i Utah Jazz. Poslije toga dugo nisam pratio NBA nešto posebno, a imao sam nekoliko dragih igrača... U zadnje vrijeme imam nešto više vremena naveče i počeo sam tražiti ekipu za koju ću navijati, našao sam je
Navijao nekad kao dijete za Jordana i kompani...al nisam ni znao za druge ekipe osim njih i Utah Jazz. Poslije toga dugo nisam pratio NBA nešto posebno, a imao sam nekoliko dragih igrača... U zadnje vrijeme imam nešto više vremena naveče i počeo sam tražiti ekipu za koju ću navijati, našao sam je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.