FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 18 avg 2013, 23:27

BosniaHerzegovina je napisao/la:NE MOGU DA VJERUJEM, BHT SPORT FUJ HAHAHAHAHAH
Šta je bilo???
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 avg 2013, 23:31

DooVe je napisao/la:
Šta je bilo???
Nigdje golova iz banjaluke hehe,a sad potpisase trenra mladosti kao da je trener Radnika.

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 18 avg 2013, 23:32

terabajt je napisao/la:
DooVe je napisao/la:
Šta je bilo???
Bigdje golova iz banjaluke hehe,a sad potpisase trenra mladosti kao da je trener Radnika.
:roll: ma nemam više živaca njih komentarisat....
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 18 avg 2013, 23:33

i dalje smo prvi, Radnik je dobra ekipa ali padaju u Dolini za ostanak na liderskoj poziciji
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 18 avg 2013, 23:33

BHRT je bruka od televizije i u principu savršeno je ogledalo stanja u državi. Najlakše je reć da je vrijeme javnih emitera prošlo, al kad pogledaš BBC, ARD ili TVE skontaš da to i nije baš tako.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 avg 2013, 00:02

Zeljo se voli sve ostalo su satrologije.Zasto Bucan neigra onako dobro ko protiv Plzena sto je igro.Svraku izbacit pod hitno iz tima.sram ga bilo na onakoj lezernosti.Ne bori se nimalo za plavi dres.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 19 avg 2013, 00:16

Ne znam da li je neko gledao utakmicu Crystal Palace - Totenham, ono navijanje na kraju utakmice me strašno podsjetilo na našu pjesmu (trpaj te levate), može se čuti na kraju videa iako ne cijela pjesma, ali u prijenosu se mogla u cijelosti čuti :D
http://www.dailymotion.com/video/x13adc ... rt?start=2
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 19 avg 2013, 00:21

EdoM je napisao/la:Ne znam da li je neko gledao utakmicu Crystal Palace - Totenham, ono navijanje na kraju utakmice me strašno podsjetilo na našu pjesmu (trpaj te levate), može se čuti na kraju videa iako ne cijela pjesma, ali u prijenosu se mogla u cijelosti čuti :D
http://www.dailymotion.com/video/x13adc ... rt?start=2
Mislim da je to njihova izvorna pjesma a da su svi ostali uzeli tu melodiju.

justFlowFKZ
Kontakt:

Post Postao/la justFlowFKZ » 19 avg 2013, 00:23

Ja ipak mislim da je od navijaca St.Pouli-a melodija, al eto mozda grijesim. ;)
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...

~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com

CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 19 avg 2013, 01:01

avlami97 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Jel može neko ukratko šta se sinoć dešavalo, nisam mogao pratiti utakmicu?
Organizacija utakmice slaba, iako je domaćin obezbjedio sve službe prema propozicijama takmičnja. Od 76 minute donosači lopte vršili su opstrukciju nedozvoljavajući da se lopta dostavi igračima kako bi je ubacili u igru.Takođe u 90+2 minuti sa zapadne trebine ubačena je lopta u teren za igru, gdje su nastojali da vrše opstrukciju igre. Sportske legitimacije obje momčadi pregledane , utvrđen identitet i nisu uočene nepravilnosti. Prijavljeno osoblje posjeduje licence Saveza . Gledalaca oko 4000 od toga 150 gostujućih. Domaća publika se nekorektno i nesportski ponašala i to u 18 ,42,45+1,65 minuti kada su vrijeđali gostujuće igrače "zašto bježite **** baliske" , "zašto ćutite **** baliske" , "lopovi", istakli su takođe transparent " možeš da laješ ,možeš da režiš , **** baliske". Domaća publika ubacila je u 21 miuti jednu petardu na atletsku stazu,u 31 minuti 5 baklji je upaljeno na tribini istok, ali nije ubačena u teren za igru, u 39 minuti 8 baklji zapaljeno od toga 2 su ubačene na atletsku stazu a 6 je ostalo na istočnoj tribini, u 49 minuti zapaljeno je 12 baklji od kojih je 5 ubačeno na atletsku stazu . Izmjene ispravno izvršene pogodci postignuti na regularan način, opomene i isključenje domaćeg igrača ispravno.Sudac opravdano nadoknadio vrijeme prvog dijela za 1 minutu, i drugog za 4 minute zbog povreda igrača i izmjena. Suđenje dobro . Detaljnije obrazloženjeu izvještaju delegata.
Hvala ti majstore :)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 19 avg 2013, 01:09

justFlowFKZ je napisao/la:Ja ipak mislim da je od navijaca St.Pouli-a melodija, al eto mozda grijesim. ;)
Ja do sada nisam čuo, ali danas pred kraj utakmice zaori se :o , pa se zapitam da imamo onakav stadion, koliko bi decibela izmjerili kod nas buku navijača :mrgreen:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 19 avg 2013, 01:18

justFlowFKZ je napisao/la:Ja ipak mislim da je od navijaca St.Pouli-a melodija, al eto mozda grijesim. ;)
nije 100% njihova...jbg englezi su melodiju izmislili prvi,davno foru s rukama ko i mi sto sad koristimo
[youtube][/youtube]
mada je i njemci pjevaju
[youtube][/youtube]
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 avg 2013, 10:15

Predstavljamo plave nade: Emir Ćutahija

http://fkzeljeznicar.ba/predstavljamo-p ... hija/6354/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 19 avg 2013, 10:54

Henderson je napisao/la:Citirao bih jednog forumasa:
Zasto istini ne pogledate u oci. Sarajevo jednostavno nije sportski grad, ovdje se na sportska desavanja dolazi samo jednu godinu, ono kada kao nesto krene. Tada je to furka, a nakon toga ti i slicni samo trazite izgovore kako ne biste dosli na utakmicu. Prije osam godina niste dolazili jer nema rezultata, sad ne dolazite jer igra nije leprsava, sutra necete dolaziti jer nema klinaca iz Zelje, a kada oni tu budu onda necete dolaziti jer ko ce gledati klocove iz Zeljine skole. Sta hocete vi, sta vi mislite da drugi ne treniraju, da se ne bave fudbalom. Sta vi mislite da je stanje u vasem klubu bajno. Iskreno, ljubite tabane, lizite nozne prste Osimu i molite Boga da ne ode. Najveci uspjeh u zivotu vam je sjesti ispred compa i iskazati svoj vid nezadovoljstva. A ustvari, veze s vezom nemate. Ne valjaju vam igraci jer pobogu ne mogu do grupne faze Lige prvaka. Shvati, sve što iole valja ide odavde glavom bez obzira, u nasoj ligi ostaju samo oni koji moraju, e od tih koji moraju, najbolji su Zeljini, tako vele statistike i trofeji.
Ovo je bio jedan od najkonkretnijih i najrealnijih postova u zadnjih godinu. Zato sam i citirao ponovo.
ZA igru opet ne bih rekao je sve @boccacio. Hvala još jednom. U potpunosti se slažem sa tobom i nadam se da će biti više realnih forumaša. J aću smao dodati da kad uđeš u tekmu lagano i samouvjereno često se obije o glavu. Borac nas je nadigrao u provm samo što mi nismo dali ni 50% od svojih trkačkih mogućnosti. Vidim neki kritikuju Enisa. Pa momak je bio najagilniji prije svega odbrambeno. Svuda ga je bilo ali ne može frajer sam pokriti sav teren. Samim tim je i napadački bio limitiran jer vrlo često nije imao otkrivenog igrača da mu doda loptu. Po meni je bio najbolji pojedinac prvog poluvremena. Jedini sa voljnim momentom ako ništa. Drugo frajer nije igrao svoju poziciju. Isto tako kritikuju neki Stanu. Stana možda nekad ispadne glup ali je već skoro godinu jedan od naših najboljih igrača. Protiv Borca asistent i ovo mu je već druga ili treća u ovoj sezoni. Par puta je još izbacio odlično Selimovića. Kod prvog gola Borca ga nije bilo, ali Borac je dao dva gola iz dvije pouprilike i onakvi golovi se rijetko viđaju na našim terenima pogotovo dva u istoj tekmi. Nadigrali su nas ali nekih šansi nisu imali. Ali tako to bude kad ti podcjeniš protivnika. Psihologija je čudo. Vitez možda nije imao kvalitet da to kazni ali Borac ima, bez obzira što su im otišli neki igrači. Par puta sam spominjao Subića malog prošle godine da je dobar igrač a bio im je na klupi. Jedan od boljih na svojo poziciji. I ona braća su dobra. Svi su oni kao ova naša mladost ili bar silčni zato ja mislim da Borac nije izgubio na kvaliteti ali jeste na iskustvu mada je i to neki kvalitet ali znate na šta mislim. Inače mladi se polako uvode u sistem i sa tim se mora biti jako oprezan. To AMar izvrsno radi. prem aotme priče o nekom forsiranju djece vam nisu na mjestu. Bilo je tako i sa Zolom. Polako svi će oni biti u prvih 11 ali treb avrijeme pogotovo ovdje gdje je pritisak sa tribina katastrofa. Ima toga svuda ali nije isto. Nadam se da će naši igrači konačno shvatiti da moraju svaku tekmu igrati sto posto. Sad nije ni gust raspored.
Dino ono nije trebao govoriti na TVu njegov je teren, a za ono ide sopštenje kluba i borba zajeno sa pitarima zbog tog neravnopravnog tretmana. Spustio se na nivo ostalih trenera u našoj ligi koji komntarišu sve i svašta. Amar to nikad sem ako ga neko ne upita ne komentariše.
Adil je tip igrača koji mora igrati ove tekme jer smo uglavnom mi ekipa koja napada bunker a on sa svojom skok igrom vrlo četo to može razbiti. Svi mi vidimo da on često gubi lopte ali ponavljam vam gubi ih često i Džeko i svi napadači samo što Adil izgleda smotano i to vide svi u publici. Isto sam govorio i za Jamaka prošle godine. Uradi sto dobrih stvari koje niko ne vidi a onda dvije loše koje svi vide. Protiv Borca je i Adil imao par dobrih proigravanja npr peta za Selima koji je šutao sa vrha 16.Druga je stvar što je Adil sad i amlo i van forme ali daleko je gori Svraka.
Još nešto za Želju. Željo je prije rat bio klub koji je bio pojam prkosa vodećoj četvorki i zato su ga svi voljeli. Sad je glavni u raji i zato je na udaru. Isto tako sada svako selo u bivšoj Jugi ima prvoligaša i navijaju z aklubove iz sovje sredine za koje su i ranije navijali ali su isto morali imati i nekoga iz Prve lige koga vole pa je to uglavnom bio Željo u BiH. Nove generacije odrastaju u toj atmosferi. Nemam ja komplkse male sredine ali to je tako. Vjerujte mi raju iz manjih sredina izuzetno cijenim jer žele naprijed za razliku od sarajevske ''gradske raje'' koja samo palamudi bezveze a ništa konkretno aposebno me nervira omalovažavanje tih ljudi. Naravno i do njih je nekad jer ima i onih koji dođu u Sarajevo pa bacaju smeće kroz prozore i normalno je da to izaziva gnjev kod sviju pa i kod mene pa bi im j.b. sve.
Eh sad mene ovdje nerviraju ovi stariji i njihov apriča neću ja više na tekmu zbog toga što sad ovi novi navijači rade to i to. Pa umjesto da svaki put kad krenu neke psovke sa Juga vi zagalamite ''Mi smo Željini Željo je naš'' vi fol kažete nećemo na tekme. Treba neko i da uputi tu mlađu raju. Što nije zagalamio niko protiv Plzena. Poveo navijanje sa istoka ili zapada kad je onaj tamo na jugu držao vaz. Kažem da i on mora shvatiti da na tim tekmama dođe dosta raje koja ne zan nove pjesme pa zato i stojim uvijek sa strane ni na jugu ni na sjeveru jer nisam više mlad da skačem u kopu ali me nerviraju ovi sa sjevera čast izuzecima.
I samo ću ponoviti jednu Amarovu rečeniu za ove pljuvače (kritke tipa @boccacio za igrače poštujem i treba ih biti nophodne su ali psovanje i nazivanja raznim imenima naših igrača mi je dno dna): ''te individue, ta stvorenja jer ne mogu ih nazvati ljudima'':)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2013, 11:57

Mozel neko napisat gdje se nalazi fan shop....hitno mi treba...hvala unaprijed
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 19 avg 2013, 12:20, ukupno mijenjano 2 puta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 avg 2013, 11:57

Ma nema se malom Sadikovicu sta prigovorit za njegovu pretstavu. Momak je silom prilika morao tu igrati i po meni je bio solidan. Druga utakmica i to na ovako teskom gostovanju,a prvoj je igrao samo 10-ak min. Sve se manje-vise svodi da to prvo poluvrijeme. Po onakvoj oranici nadoknaditi 2 gola, uz onakvo zadrzavanje lopte kod prekida... Najlakse je vjerovatno pljuvat,ali kako izvuc najbolje od tog kapitena ili Adilovica,kad su vec ostali? To ce sad biti najveci izazov. To su nam vazni igraci.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 19 avg 2013, 12:11

staragarda je napisao/la:Mozel neko napisat gdje se nalazi fan shop....hitno mi treba...hvala unaprijed
da uzmes nesto pa da palis na tekmama :lol: :lol:
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 avg 2013, 12:16

mulumbu1921 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:Mozel neko napisat gdje se nalazi fan shop....hitno mi treba...hvala unaprijed
De ne ofiraj se :D ...imam neke putnike do sehera pa su me zamolili da im se tu zaustavim...radi su istrestnešto eura ba
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 19 avg 2013, 12:25

staragarda je napisao/la:
mulumbu1921 je napisao/la:
De ne ofiraj se :D ...imam neke putnike do sehera pa su me zamolili da im se tu zaustavim...radi su istrestnešto eura ba
zafrkancija :roll: ,ma uz stadion ne mozes fulit
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 19 avg 2013, 12:26

ako znas doci do sjeverne tribine nece ti biti tesko pronaci. idi prema onim kucicama gdje se prodaju karte, i vidjeces pravo onda prema zapadu fan shop
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 16 gostiju.