ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Malo sreće za Zvereva na onim BP, ali sreća prati hrabre, bolji je trenutno, ali Federer je Federer.
Malo sreće, spuco lik as, servis viner i FH haman viner, čudna sreća xD
Čudna tehnika servisa Federera zadnjih par poena, moguće neki problem fizičke prirode
Aludirao sam na net gdje je Federer vratio prvi servis, a kod winnera je pogodio liniju, bilo je malo sreće tu.shminka je napisao/la:Malo sreće, spuco lik as, servis viner i FH haman viner, čudna sreća xD
Federer je loš, u to nema sumnje.
Pao je sad totalno fizički, ne priprema se ni za retern
Povreda neka, sad se baš vidi kod servisa, nema skoka od zemlje kad servira, niti se kreće dobro uopšte.
Nadam se da će biti zdrav za Cincinatti
Nadam se da će biti zdrav za Cincinatti

Ne djeluje dobro nikako, predao se, meč je gotov, a vrijeme će pokazati koliko je ozbiljna ova povreda, liči na leđa
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Gotovo je, steta fakat, lose finale
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ne moze frajer da se sagne uopste ni kad servira,ni kad riternira.Ledja su definitivno,Cincy vjerovatno upitan.
Ništa od Cincya..daj Bože da bude spreman za USO, ali ništa nije govorio čitav turnir oko povrede, govorio baš suprotno.
Ovo se vidi da return čeka u stojećem položaju, ovako ne može, samo može da pogorša situaciju.
Ovo se vidi da return čeka u stojećem položaju, ovako ne može, samo može da pogorša situaciju.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Rogerova prelijepa ovosezonska bajka je mozda i zavrsena veceras ako je povreda u pitanju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Šteta zaista, ali hajde barem titula ide u prave ruke.
Nadam se da nije ništa ozbiljno i da će biti spreman sa USO.
Nadam se da nije ništa ozbiljno i da će biti spreman sa USO.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
E jbg pretjera ga ti sad.Frajer je vjerovatno slabije trenirao pa malo ujebo ledja sad.Par masaza i bice to dobroRomagnoli13 je napisao/la:Rogerova prelijepa ovosezonska bajka je mozda i zavrsena veceras ako je povreda u pitanju.

Federeru brz oporavak, bravo Saša!!!
Bravo Saša, svaka čast, nastavi da guraš dalje.
Federer 8 winnera.
Definitivno nešto nadam se ne ozbiljno..
Federer 8 winnera.
Definitivno nešto nadam se ne ozbiljno..
- Romagnoli13
- Kontakt:
Vidjet cemo u narednim danima sta je u pitanju.Ako je povreda onda sigurno slijedi visesedmicno odsustvo.A ipak on ima 36 godina, ako je igracina nije robot nazalost.darker10 je napisao/la:E jbg pretjera ga ti sad.Frajer je vjerovatno slabije trenirao pa malo ujebo ledja sad.Par masaza i bice to dobroRomagnoli13 je napisao/la:Rogerova prelijepa ovosezonska bajka je mozda i zavrsena veceras ako je povreda u pitanju.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ja se nadam samo da nije ozbiljno, makar propustio i USO, da odigra WTF i odmor.
Šteta je stvarno da se sada Federer povrijedi, ali nije robot, uzeo je dva GS-a, klepio Masterse, Halle..sta više tražiti od čovjeka.
Samo da si nam zdrav Rogere, yebo sve ostalo! aBd!
Šteta je stvarno da se sada Federer povrijedi, ali nije robot, uzeo je dva GS-a, klepio Masterse, Halle..sta više tražiti od čovjeka.
Samo da si nam zdrav Rogere, yebo sve ostalo! aBd!
E moj saša... Tako se postaje veliki. Drugo finale mastersa i druga pobjeda. Into dobio novaka i dobio federera. 2 od top 5 svih vremena..
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Hahahahah.
Pa de malo pokazite respekta prema Zverevu majku mu, potpuno zasluzena pobjeda, kakva povreda, kakvi bakraci. Tema ATP, a cijela zadnja stranica o povredi, dzaba sto je finale Mastersa.
Bravo Aco! Kakva rutina.

Pa de malo pokazite respekta prema Zverevu majku mu, potpuno zasluzena pobjeda, kakva povreda, kakvi bakraci. Tema ATP, a cijela zadnja stranica o povredi, dzaba sto je finale Mastersa.
Bravo Aco! Kakva rutina.

bvb je napisao/la:Hahahahah.
Bravo Aco! Kakva rutina.![]()
Ko ne pokazuje respekt?
Federer je bio povrijeđen i jel problem to iznijeti?
Rutina

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.