Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
ma svaki put do sada i city i dzeko u drugom djelu su bili dosta bolji ehehehhe
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ljudi, nemoj te vise kriviti Teveza kada ne dadne pas Dzeki, jer je veceras pokazao da on to NEZNA, ali niti pod razno, kada god pokusa, lopta ide po par metara od igraca, KOMEDIJA
.

Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
jbg,ako su zigicu gol pripisali zato sto je najblize lopti bio,onda bi trebalo i dzeki asistenciju pripisati,jer je simulirao prekrsaj iz kojeg je kolarov dao gol...cole-ch je napisao/la:faul nad dzekom, gol kolaro...da li se asist broji dzeki?
DAJTE LINK!!!!! ali, da radi.![]()
hvala

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Podržite akciju "Vratimo Hareta u osnovnu školu"!!
Ne vidi samo onaj ko nece, ali cinjenica je da se igraci Cityja i ne trude pretjerano igrati na Dzeku, na momente mi se cini i da ga ignorisu. Mislim da, koliko god osporavali, nije omiljen kod kljucnih igraca tima, volio bih da grijesim, vrijeme ce pokazati...
Naglabam...
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!
Po svemu sudeći Džeko je komedija.
A Lakic tragedijasuntu jeu je napisao/la:Po svemu sudeći Džeko je komedija.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
sta ti znas dzeko je ubica idi ti igraj
mislis simulirao i izborio slobodan udarac?Pauk je napisao/la:Dzeko veceras dosta anoniman i prilicno slab u duelima, osim sto je izborio slobodni udarac koji je Kolarov iskoristio i dao gol.
Jeste fakat se i lose krece ali nebi reko da se bas ''krije'', nadam se boljoj igri Dzeke u zadnjih 45 minuta.

"Ako nekoga ne smatras za svoju drzavu kao i repku i igrace.A na ovom forumu se vecinom pise o BIH igracima i repci.Onda svaka ptica svome jatu leti." by harishp :)
Čovjek pošten, ne fura se da je igrač i ne plače po tv-u kako ga u engleskoj defanzivci tuku i vuku... uz jedan gol trećeligašuharishp je napisao/la:A Lakic tragedijasuntu jeu je napisao/la:Po svemu sudeći Džeko je komedija.

a zigic puhnuo loptu i dao gol, ae ti si pogrijesio domenucrnaguja je napisao/la:mislis simulirao i izborio slobodan udarac?Pauk je napisao/la:Dzeko veceras dosta anoniman i prilicno slab u duelima, osim sto je izborio slobodni udarac koji je Kolarov iskoristio i dao gol.
Jeste fakat se i lose krece ali nebi reko da se bas ''krije'', nadam se boljoj igri Dzeke u zadnjih 45 minuta.

we love United, we do!
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
CR 7 + Beckham 7 = Chicharito 14
- Megamon
- Kontakt:
Valja u Englesku doc'.suntu jeu je napisao/la:Čovjek pošten, ne fura se da je igrač i ne plače po tv-u kako ga u engleskoj defanzivci tuku i vuku... uz jedan gol trećeligašuharishp je napisao/la:A Lakic tragedijasuntu jeu je napisao/la:Po svemu sudeći Džeko je komedija.
Hoce li Lakica ako da dva gola u vokovima zvati "Dvojni C"

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- The Prodigy
- Kontakt:
A yebi se Mancini. Kako je krenuo, Dzeko ce igrati libera ko Barbarez... Te krilo, te u vezi, te vam te tam... Uzas...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
hahahaah,nemoj biti smjesan.procitaj par mojih postova prije u vezi ziginog gola.imas problema s ocima,ako mislis da je ono bio prekrsaj na dzeki,kao i ovi sto misle da je zigic dodirnuo loptu.vazno je da si ti sve okreno na nacionalnu stranu...e moj,bosnjacki mušketiru!! 

na TV-u pise da se igra 63-ci minut, na livescore-u je 70-ti, kome da vjerujemo 

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Valja, pa onda dokazati da mu je plafon negdje njemačka liga... Bolje je da je tamo ostao, tamo bi ostao najveći mangup, a ovako će samo u depresiju past.Megamon je napisao/la:
Valja u Englesku doc'.
kako kome...pa, ss.ba-uPuma je napisao/la:na TV-u pise da se igra 63-ci minut, na livescore-u je 70-ti, kome da vjerujemo

hajde dzeko bolan, uguraj im jedan-dva komada moram spavati, valja mi rano ustati.
Ko ce drugi nego @mrgood ili @ajvardedo koliko jos nickova imas.crnaguja je napisao/la:hahahaah,nemoj biti smjesan.procitaj par mojih postova prije u vezi ziginog gola.imas problema s ocima,ako mislis da je ono bio prekrsaj na dzeki,kao i ovi sto misle da je zigic dodirnuo loptu.vazno je da si ti sve okreno na nacionalnu stranu...e moj,bosnjacki mušketiru!!
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Ako je Dzeki plafon njemacka liga onda je Lakom C plafon rekreativni fudbal na zagrebackom Sljemenu.suntu jeu je napisao/la:Valja, pa onda dokazati da mu je plafon negdje njemačka liga... Bolje je da je tamo ostao, tamo bi ostao najveći mangup, a ovako će samo u depresiju past.Megamon je napisao/la:
Valja u Englesku doc'.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
DŽEKOOOOOOOOOOOOO !!!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 17 gostiju.