FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sramota, na kraju su igrači dobili šta su zaslužili ..okrenuta leđa od Fukara.
90 min ih zdušno bodrimo, ne štedimo dlanove, ne štedimo glasove, a oni dobiju 4 komada.
Za navijače čista 10-ka, a igrače na stub srama.
90 min ih zdušno bodrimo, ne štedimo dlanove, ne štedimo glasove, a oni dobiju 4 komada.
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Vrijeme je za vjecnog spasioca Sakiba Malkocevica
Vojvoda je previse lezerno usao u ovaj mec,sto nam se osvetilo.. sta reci osim probat uzeti makar bod Zvijezdi,inace ako popusimo i gore,cvajta nam ne gine nazalost !
I da cestitke igracima Zeljeznicara na zasluzenoj pobjedi !

Vojvoda je previse lezerno usao u ovaj mec,sto nam se osvetilo.. sta reci osim probat uzeti makar bod Zvijezdi,inace ako popusimo i gore,cvajta nam ne gine nazalost !
I da cestitke igracima Zeljeznicara na zasluzenoj pobjedi !
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 28 apr 2012, 19:31, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
JTS je napisao/la:Sramota, na kraju su igrači dobili šta su zaslužili ..okrenuta leđa od Fukara.
pratio sam utakmicu na tv-u RESPECT za navijanje, igraci nisu ispali fer na kraju prema Fukarama definitivno
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Koliko je završila tekma? Je li bio ''DOGOVORENI'' X?Armageddon2012 je napisao/la:nemoj samo amarovu sliku,i ovo sto ih ima na forumu je previse za ovako malu zemaljsku kuglu![]()
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Neću više pisati na ovoj temi,nemam šta tu tražiti ali samo da dodam par riječi...
Evo da podyebajete FK Sarajevo ili Široki pa hajde,to je ritual,to je tradicija,baš kao što i mi podyebajemo zrinjevce,i oni nas...itd.
Ali podyebajete tu momke(i djevojke)koji vole Slobodu,ljude čiji klub ispada iz lige.Ti ljudi,znam,su odvajali od svojih usta da bi pomogli svom klubu i najmanje su krivi za ovo.Zamislite samo kako je sada njima,ja znam,Velež je također jednom ispao iz lige.Nedaj Bože nikome tog razočaranja,tuge,bijesa,nemoćnosti.
Možda će te se i vi nekada naći u sličnoj situaciji,ma kako vamo to sada izgledalo smiješno i nestvarno,jer ste na vrhuncu.Nije ni Velež nikad ispao iz bivše YU lige,pa je ispao iz PL.
Teško je danas,kao i prethodnih godina biti navijač Čelika,Slobode ili Veleža.Teško je jer voliš svoj klub,boriš se za njega a nemoćan si.Nemoćan si u toj borbi protiv vjetrenjača,u borbi protiv tih nogometnih anonimusa koji sjede u upravi kluba.Nemoćan si kad ti klub nema para da dovede neko pojačanje iz Famosa,a kamoli nekog dobrog igrača.
Rivalitet da,pa i niske strasti su svakodnevica u nogometu,ali nemojte danas,nemojte Slobodu.
Meni je toliko žao što je Sloboda u ovoj situaciji,to je nevjerovatno.Nekakvi oraški labudovi,uljari iz Modriče,Đerzelezi su imali svijetlih trenutaka...Sloboda je već dugo u tami.
Evo da podyebajete FK Sarajevo ili Široki pa hajde,to je ritual,to je tradicija,baš kao što i mi podyebajemo zrinjevce,i oni nas...itd.
Ali podyebajete tu momke(i djevojke)koji vole Slobodu,ljude čiji klub ispada iz lige.Ti ljudi,znam,su odvajali od svojih usta da bi pomogli svom klubu i najmanje su krivi za ovo.Zamislite samo kako je sada njima,ja znam,Velež je također jednom ispao iz lige.Nedaj Bože nikome tog razočaranja,tuge,bijesa,nemoćnosti.
Možda će te se i vi nekada naći u sličnoj situaciji,ma kako vamo to sada izgledalo smiješno i nestvarno,jer ste na vrhuncu.Nije ni Velež nikad ispao iz bivše YU lige,pa je ispao iz PL.
Teško je danas,kao i prethodnih godina biti navijač Čelika,Slobode ili Veleža.Teško je jer voliš svoj klub,boriš se za njega a nemoćan si.Nemoćan si u toj borbi protiv vjetrenjača,u borbi protiv tih nogometnih anonimusa koji sjede u upravi kluba.Nemoćan si kad ti klub nema para da dovede neko pojačanje iz Famosa,a kamoli nekog dobrog igrača.
Rivalitet da,pa i niske strasti su svakodnevica u nogometu,ali nemojte danas,nemojte Slobodu.
Meni je toliko žao što je Sloboda u ovoj situaciji,to je nevjerovatno.Nekakvi oraški labudovi,uljari iz Modriče,Đerzelezi su imali svijetlih trenutaka...Sloboda je već dugo u tami.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Prestanite spamat po temi !
Eee moja Sloboda crno ti se pise !
Eee moja Sloboda crno ti se pise !
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Obrnuto buraz, ako si bio tu mogao si vidjeti, vjerovatno si se telepotirao u Sa pa si sve uspio da vidiš.rastafarian je napisao/la:Nehumano su fudbaleri isfurali one šabane sa tribina
A možda si se sakrio u StarNet.

"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
svaka čast za post ! Valjda će se i Sloboda vratiti na staze stare slave.Nadam se.tepsija je napisao/la:Neću više pisati na ovoj temi,nemam šta tu tražiti ali samo da dodam par riječi...
Evo da se podyebajete FK Sarajevo ili Široki pa hajde,to je ritual,to je tradicija,baš kao što i mi podyebajemo zrinjevce,i oni nas...itd.
DRUG NEBI TI PUNCA
ODLICAN POST!Postovanje!tepsija je napisao/la:Neću više pisati na ovoj temi,nemam šta tu tražiti ali samo da dodam par riječi...
zalostan ti avatarFkr.87 je napisao/la:Crno nam se pise stvarno :S

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
A opklada je opklada jbgastra1922 je napisao/la:zalostan ti avatarFkr.87 je napisao/la:Crno nam se pise stvarno :S![]()

Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!
bolja je Amarova slikabagrcavi je napisao/la:avatar mu grmi

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Zeljo odigro koliko mu trebalo i jos nam 4 gola dao,mora se reci sa ne bas bajnom igrom. A Sloboda tuga, kad vidim na sta je klub spao ne mogu da povjerujem. Nije Sloboda ni prije nesto ekstra bila borilo se i prije za opstanak a ovo sad ni nasta ne lici.Nada zadnja umire i moj razum nemoze da shvati da ce Sloboda ispast i na to necu da mislim ma koliko tesko bilo.Vojvoda je ljudina al posteno se mora reci nije bas neki strateg. Sok je za njeg Murinjo. Zeljo nije kreno naprijed uopste na pocetku utakmice i go nije postigo iz dominacije. Neznam sta je Vojvoda mislio zna da mu igraci nemaju snage za 90 minuta,Zeljo kreno lezerno u utakmicu haman da je dao Slobodi sansu za dominaciju. Ovi nasi nista.Poslije gola Zeljinog sve je bilo gotovo,pogotov kako je vrijeme prolazlo a nasi kad su trebali stisnut nisu mogli osim u par navrata, a da Mesanovic nemoze igrat 90 vidjelo se kod one sanse u mladim danima on bi to rutinski zavrsio, al nema ko drugi da igra. Moja Slobodo sta ti telad nesposobna ucinese i gdje te dovedose
bruka i sramota. Sloboda nece ispast, tesko da ce, al ovo sto se radi u klubu je katastrofa, tacnije od kluba. Zalosno da jedna Tuzla, u svakom smislu te rijeci, dopusta ovakvo nesto. Ja se nadam da cu uskoro vidjeti jacu Slobodu, ako nista barem u tom famoznom gorenjem dijelu tabele.
Sve tacnotepsija je napisao/la:Neću više pisati na ovoj temi,nemam šta tu tražiti ali samo da dodam par riječi...

Manijaci, ugledajmo se na Amara ili Ivicu Osima koji nikad nisu podcijenjivali ili ismijavali protivnika, rivala, druge igrace ili drugi klub. Nikad nisu likovali u pobjedama, niti bili bahati. Nikad nismo mogli ni cuti ni procitati izjavu u kojoj Amar ismijava rivala, vec naprotiv za Svraku kad zabije gol kaže : Posrecilo mu se. Ako koga ismijava, onda sebi i svojim igracima to radi

Eto samo na njih da se ugledamo i bice dovoljno.
evo gledao sam raspored i u najtezoj poziciji su sloboda ,velez(uzasan raspored ),slavija pa i celik jer su u uzasnoj formi ,iskreno volio bi da se izvuku i da slavija ispaadne ali ... ,slobodi kljucna utakmica je u srijedu sa zvijezdom gdje moraju dobiti znaci moraju poginuti na terenu ,danasnja utakmica je pokazala koliko je sloboda igraci tanka jer ni zeljo nije odigrao neku utakmicu plus bez odmora od kupa i ovako dobismo ,pisem ovo kao navijac zeljeznicara ali iskreno nebi volio da ispadne jedan od ovih timova nabrojanih bez obzira na rivalstvo na relaciji tz sar i u posljednje vrijeme ra i tm 

tesko je ljudi tesko, place mi se.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.