Meni Italijani strasno idu na neku stvar sa svojom transfer politikom. Ovaj prijelazni rok sam svakodnevno citao izvjestaje sa trzista igraca i gdje god se spominje neki Italijanski klub odmah je tu pokusaj da se igrac dovede na pozajmicu, pregovaranja oko visine plate itd itd. Stalno cigance sa tim transferima i nikako da odrijese kesu za prave igrace. Dovode se neka kvazipojacanja i nije ni cudo sto im je fudbal u totalnom qrcu. Rijesis se pola od tih 35 igraca sto sjede na klupi svaku utakmicu i dovedi igraca kako treba.hurem je napisao/la:Ja jednostavno ne mogu da vjerujem da Roma nije za ovoliko godina uspjela da dovede jednog Gomeza, Adebayora, Dzeku i sl...jednog klasicnog spica...Destro i Itturbe, to ne da nisu napadaci, nego to nisu ni igraci maltene, isto kao da su pogrijesili profesiju...jos kad se sjetim Borinija...Ja stvarno ne znam da li Sabatini i ostali ljudi zaduzeni za transfere uopce razumiju sta je to NAPADAC?
itd...itd...itd.
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Pjanic ima svoje minuse samo sigurno nije alibi igrac to je van pameti. Covjek ide na igrace odnosno vise njih. Cuj dodaje unazad. Sto se tice utakmice nista posebno nije odigrao. Samo nije on kriv sto im je odbrana nikakva. Sto nemaju jednog normalnog cenatrfora i sto im je golman katastrofa.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Samo cu reci **** mu Ljajic nesposobni mater, pa zar da jedan ispodprosjecni fudbaler uzima sve moguce prekide jednom igracu koji je nosioc tima i koji je jedan od najboljih u tome u evropi?!
Il sam ja subjektivan ili je Garcia idiot ili je Pjanic pizda i ne smije nikome uzet loptu?!
Razumijem da mu Toti uzme loptu, ali jedan Ljajic koji ne zna pasa napravit, niti ce kad nauciti, to stvarno ne razumijem!
Pjanicu probudi se!!!
Il sam ja subjektivan ili je Garcia idiot ili je Pjanic pizda i ne smije nikome uzet loptu?!
Razumijem da mu Toti uzme loptu, ali jedan Ljajic koji ne zna pasa napravit, niti ce kad nauciti, to stvarno ne razumijem!
Pjanicu probudi se!!!
Ma svi su amateri samo su nasi igraci profesionalci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Dzaba sve ako trener odredi da Ljajic puca, ne moze tu Mire nista.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
U ovih zadnjih 20 minuta sto sam ja gledao bio je jedan slobodan udarac gdje su bili i Pjanic i Ljajic kod lopte i na kraju je pucao Pjanic. Ocigledno i Ljajic ima veliku zelju da puca slobodnjake a Pjanic nije takav tip da bi ovoga isamarao. Kao sto neko rece Pjanic je tip igraca kao Modric. Samo sto je nas Pjanic malo bolji u ofanzivnim akcijama. Samo Pjanic NIJE desetka i on NIJE lider niti ce ikada biti kao sto nije ni Modric lider. Ove kritike nece nesto puno pomoci Pjanicu a jos manje da se ga nasilu gura u reprezentaciji da bas on bude novi Miske( desetka ) ili da bas on bude lider samo zato jer je nas najskuplji igrac. Potrebno je pronaci igraca koji to moze odigrati tu poziciju jer kao sto @Goalgeter rece nama je potrebna kvalitetna desetka jer nemamo neka ekstra krila ako zelimo napraviti neki rezultat. Vecih rezultata nece biti i bez kvalitetnih krila i bez desetke.
-
negdje po sandzackim forumima sad se provlaci prica o tome kako pjanic krade slobodnjake ademu, a ne moze da prebaci zivi zid. ili uzima kornere na sebe, a roma zadnji put iz kornera zabila nekad prosle godine
malo je reci da vam je prica glupa sa tim prekidima i ko kome krade iste . . .

malo je reci da vam je prica glupa sa tim prekidima i ko kome krade iste . . .
Fin sazetak @EvileEvil Genius II je napisao/la:pjanic veceras dobar u losoj romi. pregled igre i tacnost pasova kao i uvijek na visokom nivou i ponovo je bio pokretac svih akcija. uspio je ubiljeziti i asistenciju, a moglo ih je biti i jos par da je astori bio precizan nakon kornera (pogodio precku) i da cijela ekipa nije komplikovala cim se nadje u sesnaestercu, a to je bilo nekih 50 puta veceras. kad smo vec kod tog komplikovanja moram opet (pisao sam i ranije) to spomenuti: jednostavno mora cesce sutirati i biti odlucniji u situacijama kada primi loptu blize golu. mislim, svi su veceras pokusali sa sutevima van 16 tj svi osim njega.
sto se rome kao ekipe tice, copy paste od prethodnih par utakmica

Dakle bio je na svom nivou,dodao je i tu asistenciju,lijepo..Bitno je je da je individualno i dalje medju top 3 igraca Rome,da odrzava formu..Pridruzujem se ovom tvom stavu da mora sutati vise sa distance,suter kao sto je on bi napravio sigurno dosta problema golmanima .Jasno mi je i to da on vise voli asistirati i proigrati saigrace,ali moze uzeti 2 suta po utakmici brate..
Roma..

Sto se tice Pjanica i Rome,van pameti je njega kriviti za bilo sta,momak svoj dio posla odradjuje dobro,problemi su negdje drugo..Prje svega odbrana i napad,ili jos preciznije nije se uspio nadomjestiti nedostatak Benatije,a i Zervinjo ovoj ekipi znaci poprilicno ipak,koliko god mana imao

Prekidi..Ne znam ni tu sta bih rekao..Trojac Totti,Pjanic i Ljajic ih izvode,kojim redom ovisi od utakmice do utakmice i njihovog dogovora,to je moj utisak koji sam stekao prateci Romu..Razumijem sve koje frustirara kad Pjanic prepusti Lajicu neki slobodnjak,i sam sam takav,ali sta je tu je..Opet je to nesto sto bi Garsija trebao izricito da uredi,mislim da je vakat
Hvala @Evile druze jos jednom

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 02 feb 2015, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Fudbalski savez Italije pokrenuo je disciplinski postupak protiv Miralema Pjanića, prvotimca Rome i reprezentativca Bosne i Hercegovine "zbog udaranja igrača Empolija u subotnjem duelu Serije A". Prema pisanju medija na Apeninskom poluostrvu "Pjanić bi mogao biti suspendovan do tri utakmice utvrde li u Savezu nakon dodatnog pregledavanja snimka da je zaista udario protivnika".
#Salihović
Bespotrebno se doveo u ovu situaciju fakat
Valjda ga nece kazniti,ili barem nece drasticno nesto 

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Drag mi je igrač , ali šta radi u zadnje vrijeme to nije normalno. Nema utakmice a da on nešto ne raspravlja se sa sudijama, suparničkim igračima, i evo vrhunac sad je ovaj potez. Mislim da mora shvatiti da nema autoritet kao Totti, zato svaka tekma mu je jedan žuti karton.. I sad nek ostavi ekipu na cjedilu..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Miralem ima nezgodan obicaj da nicim izazvan,negdje na sredini terena startuje,tj.slomi igraca i dobije zuti.Evo sad vidim poceo je udarat i bez lopte.
Mire,Mire.
Mire,Mire.
Pa kad mu vi ovdje vec godinu dana pisete da nema muda i da nije dovoljno agresivan. I sad poceo covjek udarat protivnicke igrace i sad opet nevalja. E pa **** ga onda. Pjanic bar igra standardno za Romu i mozda zamjeni klub poslje ove sezone. Odnosno zaigra za jos jaci klub inace mu se ne isplati nista mijenjati. On je najmanji problem uvijek bio. Samo sto ga neki non stop spominjete i analizirate.
roma dovela napadaca nakvih tj upratih da je doumbia dosao a mozda bas on bude ono sto pjanicu treba da realizuje te pasove u golove kad vec ovi bolidi ne mogu 

Izgleda da se izvukao.
http://www.klix.ba/sport/nogomet/pjanic ... /150202137
Mada nemoze se reci da je bezrazlozno ista uradio. Vidjelo se da je bilo medjusobnog koskanja prije nego je Pjanke agresivnije reagovao.
Mada nemoze se reci da je bezrazlozno ista uradio. Vidjelo se da je bilo medjusobnog koskanja prije nego je Pjanke agresivnije reagovao.
Dobro je, ubuduce bi trebao malo pripaziti, jer ako se dogodi nesto slicno mogli bi dobro kazniti.Dado je napisao/la:Izgleda da se izvukao.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
stigli su doumbia i ibarbo tj dva super brza igraca sa finom tehnikom i work rateom, ali isto tako i sa ne bas nekom ekstra zavrsnicom tako da ce i dalje biti nerviranja oko propalih asistencijaMicron je napisao/la:roma dovela napadaca nakvih tj upratih da je doumbia dosao a mozda bas on bude ono sto pjanicu treba da realizuje te pasove u golove kad vec ovi bolidi ne mogu

sto se tice ovog udaranja, prosudite sami sta se desilo
[youtube][/youtube]
kad bi doveli mesija i ronalda u tandemu i kad bi se Gervinho vratio s AKN, lopte ne bi primili ova dvojica do kraja sezoneMicron je napisao/la:roma dovela napadaca nakvih tj upratih da je doumbia dosao a mozda bas on bude ono sto pjanicu treba da realizuje te pasove u golove kad vec ovi bolidi ne mogu

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Nije u prvih 11 veceras u kupu protiv Fiorentine.
Vjerovatno ga odmara, nema ni Iturbea, Strootmana, Manolasa...DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Nije u prvih 11 veceras u kupu protiv Fiorentine.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!