Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
I tako propade jos jedna tema. Naravno, poceo je brisati postove, podrazumijeva se kako kome odgovara.Nista novo.
@Dex, jesi ziv?
@Dex, jesi ziv?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Primljen sam u dom 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
kad se uhodaš i upoznaš raje biće super... na drugoj možda još nešto i povališOtelo je napisao/la:Primljen sam u dom

Na trećoj to već postaje standard pogotovo ako ne napraviš grešku i nađeš stalnu curu...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Rekao sam sinoc da ga rezem ako u domu ne povalim staDANTES je napisao/la:kad se uhodaš i upoznaš raje biće super... na drugoj možda još nešto i povališOtelo je napisao/la:Primljen sam u dom![]()
Na trećoj to već postaje standard pogotovo ako ne napraviš grešku i nađeš stalnu curu...

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nikad!FaraonTM je napisao/la:Ne daj da te žensko natjera na bilo štaCashMan je napisao/la:Nekako mi ovo djeluje jako duhovitoFaraonTM je napisao/la:Šanse nema
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
@Magica Platon ili Aristotel, nadam se da znas o cemu te pitam?
Spinoza je fenomenalan sa svojom idejom o supstanciji
Btw. sta preporucujes od Nietzsche-a trenutno čitam "Tako je govorio Zaratustra"?
Spinoza je fenomenalan sa svojom idejom o supstanciji

Btw. sta preporucujes od Nietzsche-a trenutno čitam "Tako je govorio Zaratustra"?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Samo da još stavim naglasak na žene koje prate sportCashMan je napisao/la:
Nikad!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Je li to brisan neki razgovor izmedju tebe i @ Magice ili uopsteno mislis da je tema Chat propala ?samo_lijevo je napisao/la:I tako propade jos jedna tema. Naravno, poceo je brisati postove, podrazumijeva se kako kome odgovara.Nista novo.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Moja je ekspert, ovdje jedino likusa zna neštoFaraonTM je napisao/la:Samo da još stavim naglasak na žene koje prate sportCashMan je napisao/la:
Nikad!

Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!
[youtube][/youtube]
Trib ne ljuti se
Trib ne ljuti se

Druze pa ti imas kanal na YT ?AsharaK je napisao/la:
![]()
![]()
![]()

@Otelo video sam za cim places sinoc ovde.

Napomeni me za cim sa plakao
[youtube][/youtube]
Do toga je došlo da bih pristao čak i na......Srpkinju

[youtube][/youtube]
Do toga je došlo da bih pristao čak i na......Srpkinju

Jedna srpska narodna poslovica kazeOtelo je napisao/la:Napomeni me za cim sa plakao![]()

& ? " ", " с " о ?.

Jest, jest ali i dalje se ne sjecam placa 

Suze monarhisticke.Otelo je napisao/la:Jest, jest ali i dalje se ne sjecam placa

GarvriloooooooTribalian je napisao/la:Suze monarhisticke.Otelo je napisao/la:Jest, jest ali i dalje se ne sjecam placa

Otelo je napisao/la:GarvriloooooooTribalian je napisao/la:Suze monarhisticke.Otelo je napisao/la:Jest, jest ali i dalje se ne sjecam placa

- samo_lijevo
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 29 jul 2015, 21:15, ukupno mijenjano 1 put.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Maslim na temu brak i veze u inozemstvu. Onom koji je poceo pricati o komunistima nisu obrisani postovi, valjda su pogodni, dok su kontra strani obrisani iste sekunde. No, nije to nista novo, to se konstantno desava u zadnje vrijeme.Tribalian je napisao/la:Je li to brisan neki razgovor izmedju tebe i @ Magice ili uopsteno mislis da je tema Chat propala ?samo_lijevo je napisao/la:I tako propade jos jedna tema. Naravno, poceo je brisati postove, podrazumijeva se kako kome odgovara.Nista novo.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.