FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 avg 2013, 22:41

hordass89 je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
hordass89 je napisao/la:Nikako mi nije jasna ova izjava na kraju utakmice. Prilicno primitivno je to izgledalo. To je ona stara bosanska kad se gubi svi su ostali krivi a samo on nije. Zeljo je imao sasvim korektno sudjenje za nase uslove. :roll:
Vidi nesto, nemoj da skreces sa teme. SUDENJE JE BILO NAJBOLJE DO SADA, i NADAM SE DA CE NAM OVAJ ISTI SUDIJA SUDITI STO VISE UTAKMICA.

Dino je istakao cjelokupnu atmosferu, koje je bila jako negativna. Ajde nije problem publika jer smo se svi odavno adaptirali na iste, vec su problem sudionici igre (prvenstveno klupa borca, kao i ona djeca sa loptom). Do jucer smo mislili da je problem ostao jos samo na tribinama, ali izgleda Banja Luka postala jos primitivno ili koridno igraliste....

Ocekujjem zaista drakonske kazne za Borac jer su iskljucivo SUDIONICI IGRE, kako pasivni tako i aktivni remetili ili ometali protivnicke igrace, kako indirektno tako i direktno.
Takva atmosfera je vec godinama u Banja Luci. Medutim kad se pobjedjivalo u Banja Luci niko nije pricao o atmosferi. Zar to nije malo licemjerno. U svakom slucaju na savezu je da sankcionise sve greske u organizacji kao i skandiranja sa tribina.
Znamo mi veoma dobro kakva je atmosfera, ali ocigledno da ti veceras blistas od srece, jer ti je Zeljo rak-rana.
Nije problem u tim primitivnim navijacima, koje je politika instalirala na ono radi sto radi, vec je problem u samim akterima, koji svojim ponasanjem ometaju normalan tok utakmice. Ja koliko znam, sto se Grbavice tice, oni su uvijek imali fer-play... ;)

EDIT: Jos sam zaboravio napomenuti. Publiku ne mozes mijenjati, mozes ih samo upozoravati i upozoravati, to nekada urodi plodom, nekada ne. U ovom nasem primjeru nece nikada, jer nekome upravo ovo ovako odgovara. Ali sudionike same igre mozes debelo nauciti pameti, jer ako oni ne znaju pravila, onda trebaju biti odstranjeni od iste.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 avg 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 avg 2013, 22:42

@hordas89
Ne znam sto se pravis pametan ako nisi informisan ili ne znas neke stvari. Bez uvrede fkt.
Kad smo vodili u BL prekisdane su utakmice. Ako si sada gledao mogao si primjetiti previliku nabrijanost, nacionalziam, ubacivanje lopte u teren kad napadamo...
Nek savez kazni, ne zali se niko posebno i ne trazi nista, jednostavno covjeku prekipi i nek je rekao sve. Ne mora niko to trpit vise. Mi smo taj isti borac aplauzom nagradili kad su kup na grbavici proslavljali.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 17 avg 2013, 22:44

Samo nek' neko prigovori Jamaku . Svaka mu cast !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

111
Kontakt:

Post Postao/la 111 » 17 avg 2013, 22:45

Hordaš 89 je ocigledno veceras navijao sa Borac, obradovala ga pobjeda ko da je Sarajevo u pitanju, pa je sad pod utiskom i emocijama....treba ga razumjeti zašto je onakvu dvolicnu gadost napisao

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 17 avg 2013, 22:45

ovaj Ćolić što ga svi toliko napadate 100 ma 1000 puta je bolji od kapitena, koji nezna svezati kopacke a kamoli pas, usporava igru i kad izgubi loptu u mjestu se nesto ljuti buni umjesto da trci nazad (tako je bilo i protiv Plzena). Trči gore dole, trudi si i mogu ga gledati makar kako izgara na terenu. Onaj Adilović, o njemu suvisno više bilo šta reći osim idi iz želje jel sam se zakleo da necu na tekmu dok su ova dva u Želji.

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 17 avg 2013, 22:45

@hordas znam ja da ti slavis ovu pobjedu kao lesinar, ali sto nas moris s tim glupostima?

majki3
Kontakt:

Post Postao/la majki3 » 17 avg 2013, 22:45

Lopta je jednom ubacena u teren i sad odma buka oko toga . Borac pokazao kvalitet osvojio bod na Otoci i u Zenici pa sad 3 protiv Zelje. Vi cete svejedno osvojiti ligu jer nema ko drugi ali eto neka vam je Borac skinuo skalp. AJDE BORCE !!!!!
<3 C H E L S E A L O N D O N <3 EDEN HAZARD 17

<3 B O R A C B A NJ A L U K A <3

<3 BLUE ARMY <3
<3 LESINARI BL <3

mulumbu1921
Kontakt:

Post Postao/la mulumbu1921 » 17 avg 2013, 22:46

karlovacko je napisao/la:Samo nek' neko prigovori Jamaku . Svaka mu cast !
ma joj burazeru ne hvalite ga ovoliko,ureci cemo ga,da nam ne bude kao sa Svrakom :)
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 17 avg 2013, 22:46

Cuj nije trebao? Sta je trebao, pohvaliti ljude koji tokom igre ubace jos jednu loptu samo da bi zasmetali?
Dino, treb'o si im spomenuti neke clanove familije. Ovo je bilo previse kulturno ali svakako je dobro sto si to istakao jer mediji uvijek zataskaju primitivizam i nacionalizam iz manjeg entiteta.

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 17 avg 2013, 22:47

[youtube][/youtube]
I ovo su nase pobijede,i bas zbog ovoga se dino nije trebao spustati na obaj nivo.Idemo dalje....
AMAR OSIM!!!

hordass89
Kontakt:

Post Postao/la hordass89 » 17 avg 2013, 22:47

Nemam nista protiv zelje samo mi smeta taj fenomen u nasem fudbalu da nakon poraza ima 1001 drugi razlog osim lose igre. Ovo se odnosi na vecinu nasih klubova. I sve dok je tako nema nama napretka. Postoje ljudi koji su odgovorni da sankcionisu ovakva desavanja a to nisu navijaci a pogotovo ne trener jedne ekipe. Bilo bi lijepo vidjeti da je sportski cestitao igracima Borca na pobjedi ali... :roll:

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 17 avg 2013, 22:47

trebamo potpisat peticiju da se svraka izbaci iz prve postave, jer izgleda drugacije nece

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 22:48

majki3 je napisao/la:Lopta je jednom ubacena u teren i sad odma buka oko toga . Borac pokazao kvalitet osvojio bod na Otoci i u Zenici pa sad 3 protiv Zelje. Vi cete svejedno osvojiti ligu jer nema ko drugi ali eto neka vam je Borac skinuo skalp. AJDE BORCE !!!!!
ono ni u najboljim (najgorim) danima tuzlanske slobode nije viđeno. ne bi ga mi zabili za tih 15ak sekundi, to ne. al' pokazuje jedan mentalni sklop koji nije baš za pohvalu.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 17 avg 2013, 22:50

hordass89 je napisao/la:Nemam nista protiv zelje samo mi smeta taj fenomen u nasem fudbalu da nakon poraza ima 1001 drugi razlog osim lose igre. Ovo se odnosi na vecinu nasih klubova. I sve dok je tako nema nama napretka. Postoje ljudi koji su odgovorni da sankcionisu ovakva desavanja a to nisu navijaci a pogotovo ne trener jedne ekipe. Bilo bi lijepo vidjeti da je sportski cestitao igracima Borca na pobjedi ali... :roll:
Cestitao je. Ne znam jel provociras ili se trudis da ispadnes takav. Svaka cast nismo zasluzili (u prvom poluvrmenu) ni jedan bod. Mozda nismo ni u kompletnoj utakmici, kako god. I Dino je fino rekao nije bitan rezultat ni utakmice nas ovo nece poremetiti, al se stekao dojam da se ne smije pobjediti u BL.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 22:50

elvir čolić koliko god nemao šuta, centaršuta niti osnovnog driblinga, makar brzinom stvara višak igrača. i samim tim je korisniji od svrake tri do pet puta.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 17 avg 2013, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 avg 2013, 22:50

majki3 je napisao/la:Lopta je jednom ubacena u teren i sad odma buka oko toga . Borac pokazao kvalitet osvojio bod na Otoci i u Zenici pa sad 3 protiv Zelje. Vi cete svejedno osvojiti ligu jer nema ko drugi ali eto neka vam je Borac skinuo skalp. AJDE BORCE !!!!!
Kakav kvalitet? Prije se Zeljo obrukao protiv "djedova" nego sto su oni pokazali kvalitet? Bolje reci SNALAZLJIVOST, jer mi je nikada nismo imali. E za to, kapa dole, a za kvalitet............

Zeljo je sam pao, sam se ubio.

Ne znam sta se dogadalo na tribimana prije tekme, ili danas u gradu pa su nasi onoliko bili isprepadani, ali kako kod, to opet nije opravdanje. Pored svega imali smo sanse, nismo pogodili, i to je to.

Sto se tih lopti tice? Bezbroj puta zadrzavanje, nabijanje od strane njihovih igraca. Ajde to je normalno kod nas. Ali da ti dijete koje je zaduzeno za lopte, zajebaje sa istim u vise navrata, e to nije normalno. Pa da te klupa zajebaje, (Jamaka), hoce li mu dati ili ne, da bi na kraju slag na tortu dosao sa onim ubacivanjem. Ko je ovdje lud, zbunjen ili normalan?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 avg 2013, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

karlovacko
Kontakt:

Post Postao/la karlovacko » 17 avg 2013, 22:51

mulumbu1921 je napisao/la:
karlovacko je napisao/la:Samo nek' neko prigovori Jamaku . Svaka mu cast !
ma joj burazeru ne hvalite ga ovoliko,ureci cemo ga,da nam ne bude kao sa Svrakom :)
Zasluzio je !
Trend casual oblačenja nije izumro do danas, štaviše, popularniji je nego ikad.

Volim te Željo!

ninox
Kontakt:

Post Postao/la ninox » 17 avg 2013, 22:51

Ma bezveze se iznerviram dok ih neko drzi u prvoj postavi da ih proda ili sta već... Pa vidiš da ih niko nećeeeeeeeee višeeeeee.... Posudi Travniku i Svraku i Adila

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 17 avg 2013, 22:51

Vuce li onaj Kerla,pa lik isto napusen negdje u svom svijetu.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 avg 2013, 22:52

ninox je napisao/la:Ma bezveze se iznerviram dok ih neko drzi u prvoj postavi da ih proda ili sta već... Pa vidiš da ih niko nećeeeeeeeee višeeeeee.... Posudi Travniku i Svraku i Adila
e to bi bilo mangupsko spuštanje, ponovo ga dati travniku :mrgreen: :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, Austinpowers i 139 gostiju.