Edin TM87 je napisao/la:Jamaku kapitensku traku.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Ma ja jesam.I mogu ti reći s nepristrasne strane da izvineš sere samo tako.Dobro svi smo i prije početka znali šta svakoga čeka s banjalučkih tribina.Ali imali su više nego korektno sudjenje,sudac isključio igrača Borca nije po meni ni najmanju grešku na tekmi napravio.Borac ih razbio prvo pol.Napravili 2 gluposti i primili bezvezne golove.U drugom imali poslije isključenja inicijativu 10 šansi za gol od kojih su pogodili samo jednom i to im je jedini razlog zašto su izgubili.realno jbg...Djurbuzoviću je očito teško pao zaslužen poraz pa se okrenuo nekim stvarima koje pravi sportista inače i ne spominje...RodjeniiBrato je napisao/la:Nisam gledao utakmicu od početka.Može li mi neko objasniti zažto je ono Dino dao onakvu izjavu ?

Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 17 avg 2013, 22:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- bistrikboy
- Kontakt:
To je to,yebo ba pricu trpaj seljake.Idemo dalje!Hocemo titulu!csh je napisao/la:Mislim da se dino nije trebao spustati na onaj nivo,ja sam mislio da su onakve stvari prevazidjene cak i u ovoj ligi kakva jest ali sam pogrijesio.Mislim da smo mi krivi jer onakvim ekipama kakva je vecerasnja ekipa borca zeljo treba trpati po tri komada sa pola snage i kraj price,ako nece da postuju nek se boje!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Zaista dugo u nasoj ligi nisam gledao da neki vezni igrac odigra inteligentnije, Nermin Jamak veceras, svaka cast
-
- Kontakt:
Nermin Jamak je igracina, to sam uvijek govorio i nije mi bilo jasno sto ga napadaju. Njegov zivot van terena je druga stvar al se vidi kad neko zna igrat lopte. Dalje, sto se tog zivota tice svi oni izlaze a kapite i krampa najvise, a igraju i niko ih nije prozivao. Jamak je uvijek volio Zelju i igra srcem jest da napravi glupost ali sve to dodje zbog zelje da sto bolje odigra.
Lose je ovo dok se ne vrate kvesa, zola, skaljic i benjo. Do tad se patimo, i poslije toga dok ova krampa iz napada ne ode. Rekao sam i da da 4 gola u drugom on je krampa. Nije mi zao zbog ovog poraza ne znaci nam mnogo, i dalje smo prvi favoriti za titulu.
Publika u BL tuga, jad i cemer. Sramota zajedno s komentatorom na drzavnoj televiziji. Savez isto tako, dokle vise da se mora slusati ono, onoliki pritisak na sudije i igrace kao da je neka 10. liga. Tacno je Dino rekao da ne smije niko pobjediti u BL. Kad smo vodili i imali sansu prekidali su, ovo ubacivanje lopte sramota. Samo se podizu tenzije ovako. Sramota i za drzavu i sport u cjelini.
Lose je ovo dok se ne vrate kvesa, zola, skaljic i benjo. Do tad se patimo, i poslije toga dok ova krampa iz napada ne ode. Rekao sam i da da 4 gola u drugom on je krampa. Nije mi zao zbog ovog poraza ne znaci nam mnogo, i dalje smo prvi favoriti za titulu.
Publika u BL tuga, jad i cemer. Sramota zajedno s komentatorom na drzavnoj televiziji. Savez isto tako, dokle vise da se mora slusati ono, onoliki pritisak na sudije i igrace kao da je neka 10. liga. Tacno je Dino rekao da ne smije niko pobjediti u BL. Kad smo vodili i imali sansu prekidali su, ovo ubacivanje lopte sramota. Samo se podizu tenzije ovako. Sramota i za drzavu i sport u cjelini.
-
- Kontakt:
Nema veze jedan poraz pa sta, idemo dalje. Treba se krenuti sljedecoj tekmi.
Balkanski mentalitet sinexinxee je napisao/la:Meni je Svraka apsolutno unazadovao ,neznam stvarno sta se s njim dogadja -.-

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Vidi nesto, nemoj da skreces sa teme. SUDENJE JE BILO NAJBOLJE DO SADA, i NADAM SE DA CE NAM OVAJ ISTI SUDIJA SUDITI STO VISE UTAKMICA.hordass89 je napisao/la:Nikako mi nije jasna ova izjava na kraju utakmice. Prilicno primitivno je to izgledalo. To je ona stara bosanska kad se gubi svi su ostali krivi a samo on nije. Zeljo je imao sasvim korektno sudjenje za nase uslove.
Dino je istakao cjelokupnu atmosferu, koje je bila jako negativna. Ajde nije problem publika jer smo se svi odavno adaptirali na iste, vec su problem sudionici igre (prvenstveno klupa borca, kao i ona djeca sa loptom). Do jucer smo mislili da je problem ostao jos samo na tribinama, ali izgleda Banja Luka postala jos primitivno ili koridno igraliste....
Ocekujjem zaista drakonske kazne za Borac jer su iskljucivo SUDIONICI IGRE, kako pasivni tako i aktivni remetili ili ometali protivnicke igrace, kako indirektno tako i direktno.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 avg 2013, 22:36, ukupno mijenjano 3 puta.
Jamak nam vrijedi ko pola ekipe, ovo ostalo lijeno i nezainteresovano. (Svraka maneken, Urdinov nema gram mozga, tehnika nula bodova)
Volim majko Grbavico tebe i tvog Želju više nego sebe.
Fuck the system!!!
Fuck the system!!!
Mozeli mi neko reci sta je tacno Dino izjavio ?
Ko priča o slobodi,često zaboravi cenu,nekad slobodni hod je po kostima ..
Hadžić,Urdinov,Kerla,Zeljković,Stanić,Tomić,Jamak,Bučan,Bajić,Hodžić,Adilović!!!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Gledao sam drugo poluvrijeme i sudjenje je bilo više nego korektno, jedino je mogao zbog odugovlacenja produžiti još minut, al realno super sudjenjeslobodnjak je napisao/la:Ma ja jesam.I mogu ti reći s nepristrasne strane da izvineš sere samo tako.Dobro svi smo i prije početka znali šta svakoga čeka s banjalučkih tribina.Ali imali su više nego korektno sudjenje,sudac isključio igrača Borca nije po meni ni najmanju grešku na tekmi napravio.Borac ih razbio prvo pol.Napravili 2 gluposti i primili bezvezne golove.U drugom imali poslije isključenja inicijativu 10 šansi za gol od kojih su pogodili samo jednom i to im je jedini razlog zašto su izgubili.realno jbg...Djurbuzoviću je očito teško pao zaslužen poraz pa se okrenuo nekim stvarima koje pravi sportistainače i ne spominje...RodjeniiBrato je napisao/la:Nisam gledao utakmicu od početka.Može li mi neko objasniti zažto je ono Dino dao onakvu izjavu ?
nema potpisa
- bistrikboy
- Kontakt:
Nije na suđenje uopste mislio,sta vam je,suđenje za 10 bilo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
ako ga licno poznajes pa skreni mu paznju da ako ovako nastavi letice iz klubasoccerfan je napisao/la:Balkanski mentalitet sinexinxee je napisao/la:Meni je Svraka apsolutno unazadovao ,neznam stvarno sta se s njim dogadja -.-![]()
Dobio nekoliko pohvala i sad nosom nebo para
![]()
Samo ga treba prizemljiti malo
Ja Svraku postujem i volim jer ga llicno poznajem ali brate ovo je zalosno
![]()
Jos je kapiten covjek
- Trequartista
- Kontakt:
A falio je Tomić večeras 100 %. Jamak je još bolji s njim u tandemu, on faktički večeras nije imao s kim da igra u veznom redu, a opet je izdominirao.
Polako, dobro je, jest da ćemo izgubiti prvu poziciju, ali riješili smo se najtežeg gostovanja uz Pecaru. Sad slijedi period lakših utakmica i uz Božiju pomoć novi niz pobjeda.
Sami smo sebi krivi za ovo večeras.
Polako, dobro je, jest da ćemo izgubiti prvu poziciju, ali riješili smo se najtežeg gostovanja uz Pecaru. Sad slijedi period lakših utakmica i uz Božiju pomoć novi niz pobjeda.
Sami smo sebi krivi za ovo večeras.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
-
- Kontakt:
E. Colic ko karikatura, ko njega gura da mi je znati. Lik je ko muha bez glave. Bucan je doktor fudbala za njega
Takva atmosfera je vec godinama u Banja Luci. Medutim kad se pobjedjivalo u Banja Luci niko nije pricao o atmosferi. Zar to nije malo licemjerno. U svakom slucaju na savezu je da sankcionise sve greske u organizacji kao i skandiranja sa tribina.DzoleZeljo je napisao/la:Vidi nesto, nemoj da skreces sa teme. SUDENJE JE BILO NAJBOLJE DO SADA, i NADAM SE DA CE NAM OVAJ ISTI SUDIJA SUDITI STO VISE UTAKMICA.hordass89 je napisao/la:Nikako mi nije jasna ova izjava na kraju utakmice. Prilicno primitivno je to izgledalo. To je ona stara bosanska kad se gubi svi su ostali krivi a samo on nije. Zeljo je imao sasvim korektno sudjenje za nase uslove.
Dino je istakao cjelokupnu atmosferu, koje je bila jako negativna. Ajde nije problem publika, vec su problem sudionici igre (prvenstveno klupa borca, kao i ona djeca sa loptom). Do jucer smo mislili da je problem ostao jos samo na tribinama, ali izgleda Banja Luka postala jos primitivno ili koridno igraliste....
Zna on to i bez mene vjeruj mijug-onostalgicar je napisao/la:ako ga licno poznajes pa skreni mu paznju da ako ovako nastavi letice iz klubasoccerfan je napisao/la:Balkanski mentalitet sinexinxee je napisao/la:Meni je Svraka apsolutno unazadovao ,neznam stvarno sta se s njim dogadja -.-![]()
Dobio nekoliko pohvala i sad nosom nebo para
![]()
Samo ga treba prizemljiti malo
Ja Svraku postujem i volim jer ga llicno poznajem ali brate ovo je zalosno
![]()
Jos je kapiten covjek

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ono ubacivanje lopti u teren dok traje igra - je slika i prilika Borca
Pravi onaj provincijski klub....Dino je sve na kraju rekao.

Pravi onaj provincijski klub....Dino je sve na kraju rekao.
Dino dostojna zamjena za Amara samo sa izjavama, i sta ima on pricat stvari koje direktno uticu na rezultat su bile regularne od sudjenja do terena, to sto dolazi sampion pa se nalozis je nesto drugo, on ne moze voditi ekipu i kraj price, da je amar bio na klupi dali bi jos jedan go sto posto.
Svraka i Colica treba otjerati iz kluba, nemaju oni sta trazit u FK Željezničar.
Svaka cast Adilu za borbenost i eto dosao je i gol al nedopustivo lose postavljanje u prvom poluvremenu, a da sam sebi sansu izbor to je naucna fantastika. Odbrana je malo reci smijesna, Borcevi igraci imali snage za tri sprinta dali su nam dva gola, poslije taktickog blijeska u nekolko utakmica Kerla se vratio starim navikama ispadanja, a dodavanje kod gola je antologijsko. Zeljkovic manje vise isto kao Kerla. Onaj mali Sadikovic je slican Svraki samo sto se malo vise otkriva tehnika dodavanja truba kao kretanje, u jednom momentu ispucavanje nasih na sredini nema niko.
Jamak maestralan tri im je zicera namjestio, do njega odma Stana, po meni rijetki koji su zadovoljili.
Nisam optimista, Borac je los i da nisu crveni dobili vjerovatno ne bi mnogo drukcije poluvrijeme gledali, ali mi imamo Svraku, COlica i Selimovica, taj deficit ni Mancester ne moze nadoknaditi.
Sta je sa Bucanom sto ga je izveo?
Svraka i Colica treba otjerati iz kluba, nemaju oni sta trazit u FK Željezničar.
Svaka cast Adilu za borbenost i eto dosao je i gol al nedopustivo lose postavljanje u prvom poluvremenu, a da sam sebi sansu izbor to je naucna fantastika. Odbrana je malo reci smijesna, Borcevi igraci imali snage za tri sprinta dali su nam dva gola, poslije taktickog blijeska u nekolko utakmica Kerla se vratio starim navikama ispadanja, a dodavanje kod gola je antologijsko. Zeljkovic manje vise isto kao Kerla. Onaj mali Sadikovic je slican Svraki samo sto se malo vise otkriva tehnika dodavanja truba kao kretanje, u jednom momentu ispucavanje nasih na sredini nema niko.
Jamak maestralan tri im je zicera namjestio, do njega odma Stana, po meni rijetki koji su zadovoljili.
Nisam optimista, Borac je los i da nisu crveni dobili vjerovatno ne bi mnogo drukcije poluvrijeme gledali, ali mi imamo Svraku, COlica i Selimovica, taj deficit ni Mancester ne moze nadoknaditi.
Sta je sa Bucanom sto ga je izveo?