ima li logike je napisao/la:Batistuta je napisao/la:Stvarno ne vidim svrhu vaše diskusije..ljudima koji hoće normalno da komuniciraju,pročitaju nešto konstruktivno i pametno utičete na inteligenciju
Svaka cast Batistuta, tvoj je post najbolji (nije ironija) i da je bogdo (valjda se ovo ovako pise) vise ovakvih normalnih i konstruktivnih postova.
Ja jednostavno nisam mogao odoliti i spustio sam se na nivo ovih sto se dijalog svodi na vrijedjanje drugih i prosipanje iz suplje u prazno istom pricom... te odakle su navijaci, ko za kog navija, ko je odakle dosao, je li bilo 8 ili 10 hiljada navijaca, ko ima ili nema stadion, ko je koga istukao... Tipicno balkanski sindrom, kad nemas reci nista pametno e onda se spominje ovo sto sam vec nabrojao...
Dok se mi ovako prepucavamo, svadjamo, tucemo, gadjamo, a kako je krenulo i ubijamo, hadzije koje pokrecu ovakve stvari uzivaju.
I vodje navijaca i klupski čelnici svih klubova bi trebali razmisliti o odgovornosti svega što pričaju u medijima.
Moraju se spustiti tenzije, jer već se ne može gradom normalno hodati kad je kakva utakmica. Još kad skontaš, super nam je kad na tekmu dođe 10.000 ljudi. To je za normalne lige smješno. A u takvim situacijama grad izgleda ko '93. Šta bi bilo da nas svaku utakmicu ima 30.000?
Btw, sada smo mi između sebe suprotstavljene strane. Nekada to nisam mogao zamisliti. Balavurdija se nafurala na huliganstvo, a ja bi takve da fino pociste snijeg u gradu (pogotovo u padinskim djelovima), da kopa puteve, razbija kamen, sve dok ne dođe pameti.
Nadam se da će biti dovoljno pametnih glava da se usprotive ovome i da spustimo tenzije. Svi smo iz istog grada i ista raja. Isto ima i papaka i pametnih i kod vas i kod nas. Svako naravno voli svoje, ali ne treba unistavati tuđe i napadati komšije.