ko karnisla bolje recenobagrcavi je napisao/la:jel' ovo onaj Serdarević što je jedno vrijeme igro i u Želji ?![]()

ko karnisla bolje recenobagrcavi je napisao/la:jel' ovo onaj Serdarević što je jedno vrijeme igro i u Želji ?![]()
rodila ga majka...bagrcavi je napisao/la:jel' ovo onaj Serdarević što je jedno vrijeme igro i u Želji ?![]()
ko da se na bonove hraniAlemC85 je napisao/la:
a jest žgoljav![]()
, mogu misliti, i dan danas Duško i Vaha su bolje građe od mnogih nazovi fudbalera...........
Cuj 3-2 u kartonima, sta ce tek biti kad igrali polufinale kupa sa njimaMaestro^^ je napisao/la:0-0 poluvrijeme , pratim desavanja preko bwina , 3-2 za borac u kartonima , 4-1 u kornerima , to je sve sto znam.
kimbo je napisao/la:@MostaracVelezovac
Uz sav respekt pa ti onda veze drug nemas pojma il o fudbalu il o igracima koji igraju kod nas i kod Borca. Sta se bola navlacis na Tanine price. Kakav kup covjece ..... Borac ce nas razvaliti u 8 od 10 utakmica laganini ... Optimizam i nada su dobri al samo kada ima neke substance na cemu to zasnovati ... Ovu tekmu smo dobro i prosli , to je moj dozivljaj svega toga ..
koga ti u našim redovima vidiš kao igrača koji će napravit prevagu u nekoj važnoj utakmici? ja ne vidim nikog. mi samo u defanzivi imamo solidnih nekoliko igrača...MostaracVelezovac je napisao/la:kimbo je napisao/la:@MostaracVelezovac
Uz sav respekt pa ti onda veze drug nemas pojma il o fudbalu il o igracima koji igraju kod nas i kod Borca. Sta se bola navlacis na Tanine price. Kakav kup covjece ..... Borac ce nas razvaliti u 8 od 10 utakmica laganini ... Optimizam i nada su dobri al samo kada ima neke substance na cemu to zasnovati ... Ovu tekmu smo dobro i prosli , to je moj dozivljaj svega toga ..
Sta bola? Pa koje to igrace Borac ima da su za klasu iznad Veleza, haj svega ti nabroji mi ih? I ako su tako haman igraci sto igraju po Bosanskim kaljuzama sto ne igraju po Njemackoj ili barem Ceskoj il Rusiji?
Sve je bola kod nas to tu negdje jadno u sitno pet maraka gore/dole. I nije do kupa - ja cu smatrat ovu sezonu uspjesnom i da izgubimo odmah sad u kupu, samo da ostanemo u ligi, jer iskreno vjerujem da je puno uradjeno na napretku kluba.
Ali ocekivao sam bar gol protiv Borca - nakon ovakvih priprema odigrat 2:0 je stvarno porazno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.