Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- molotovljev
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Momak je kapiten, samim tim ima valjda neke ovlasti i pita za neke stvari. Međutim, bila bi druga priča
u društvu sa Spahom, Džekom, Miretom... Osim toga, nešto nevjerujem da je psovao ili bio nekulturan prema
saigračima. Poznato mi je da je Srđan pristojan momak i profi sportista.
u društvu sa Spahom, Džekom, Miretom... Osim toga, nešto nevjerujem da je psovao ili bio nekulturan prema
saigračima. Poznato mi je da je Srđan pristojan momak i profi sportista.
F.K.SARAJEVO
- Papastathopoulos
- Kontakt:
pa nek se i grahovac udara nogom u gu.zicu ako ode dalje od madjarske, poljske, rusije i sl..kad besic ne moze iz madjarske (ako je pravio belaje u repki, ne pravi valjda i u klubu) kako ce grahovac onda..grahovac, koji me ni u jednoj utakmici nije odusevio i pokazao zasto ga smatrate tolikim talentom..Cartman je napisao/la:Jako inostranstvo, nema sta. Dobro je Pape rekao, da je se on ponasao normalno sada bi bio u Bundesligi i u A-repki, a ne u Madjarskoj. Mozda zasluzuje priliku, ali sam je kriv za sve probleme u svojoj karijeri.Papastathopoulos je napisao/la:besic gradi karijeru u inostranstvu pa koje mu koristi..jedino ako je ubio papetovog blizeg clana familije, onda razumijem sto ga se ne poziva vise..sve ostalo je apsurdno, s obzirom kakav deficit imamo na toj poziciji..
@virtual je li tu pricu pape ikada potvrdio ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Da,isto sto je i Prcić protiv Španije bio na klupi iz taktickih razloga.Vlado je urusio sistem vrijednosti i to je to,ostalo su izgovori.Cartman je napisao/la:Gluposti pricas. Obojica su igrali prosle kvalifikacije, u ovim je Besic od pocetka pravio pizdarije i kad je se konacno odazvao Jagodic ga je stavio na klupu, sto je i zasluzio.drummer je napisao/la:Upravo zbog Grahovca je Besic odstranjen iz mlade reprezentacije tj.poslat na klupu koju nije htio prihvatiti.
To mu je grijeh koji placa i danas dan a ne nejavljanje na telefon i slicne izmisljotine.
Igrao je i Misimovic nakon Portugala za Wolsburg,je li ga trebalo odstranit iz reprezentacije zbog toga.
Ili,i Sušic je zakasnio(neki ce reci nije namjerno htio ici)na izvlacenje grupa u Brazil,je li mu zbog toga trebalo dati otkaz.
Itd.itd.
U gostovanju na TV nakon Litvanije je rekao da Bešić ima problem sa selektorom Jagodićem i da prvo mora to da izgladi pa će ga on zvati u A tim. Znači, potvrdio je. Da je Jagodić pogriješio, Pape bi se sigurno drugačije postavio.Papastathopoulos je napisao/la:@virtual je li tu pricu pape ikada potvrdio ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma za Grahovca je i Zahirovic Xabi Alonso...........kakav Grahovaclegenda reala je napisao/la:Pa upravo zbog toga i pričam, koliko se forsira u reprezentaciji i u Borcu, dečko ništa specijalno do sad nije pokazao, kod Jagodića u reprezentaciji je imo svu slobodu nijedna lopta nije smjela ići naprijed dok je on ne ocarini, svaki prekid, korner ne zna ubaciti nema veze svaki je izvodio, ako neko drugi kreni na brzinu da izvede on se dere da njemu ostavi loptu i sl.
lično bi volio da uspije u karijeri, ima vremena mlad je ali nisam neki veliki optimista da će on moći da drži sredinu A tima u budućnosti
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kojeg vraga besic mora izgladjivati stvari sa vladom da bi ga susic zvao ? Ako nije nikada papetu nista lose uradio, on treba da ga zove, a ne da se izvinjava jagodicu ili sta ti ja znam..momak je kvalitetom prevazisao U21, a treba da gleda kako tatini sinovi igraju, a on sjedi na klupi (jagodic je drzanjem prcica na klupi pokazao da je skroz pogubio konce u repki)..slazem se da treba biti profesionalac, ali ne bi mu ni ja sutio i trpio, a da umjesto mene igra neko ko to ne zasluzuje...to je mlada repka poBogu, a ne A reprezentacija..i na kraju krajeva, koliko me sjecanje sluzi, muhamed se izvinjavao preko medija i govorio da je i dalje na raspolaganju selektorima obje repke (ako jos uvijek ima pravo nastupa u U21), a sigurno je to spreman i uzivo uciniti kad bi dobio poziv..sta jos treba, sageti se jagodicu ?Virtu4l je napisao/la:U gostovanju na TV nakon Litvanije je rekao da Bešić ima problem sa selektorom Jagodićem i da prvo mora to da izgladi pa će ga on zvati u A tim. Znači, potvrdio je. Da je Jagodić pogriješio, Pape bi se sigurno drugačije postavio.Papastathopoulos je napisao/la:@virtual je li tu pricu pape ikada potvrdio ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Pa mora se znati neki red, ako igrac zakuha sa jednim selektorom, nebitno zbog cega, na sta bi to licilo da ga pozovi drugi selektor? Raspad sistema. Pape i Jagodic su kolege, ne mozes kolegi zabijati noz u ledja.Papastathopoulos je napisao/la:Kojeg vraga besic mora izgladjivati stvari sa vladom da bi ga susic zvao ? Ako nije nikada papetu nista lose uradio, on treba da ga zove, a ne da se izvinjava jagodicu ili sta ti ja znam..momak je kvalitetom prevazisao U21, a treba da gleda kako tatini sinovi igraju, a on sjedi na klupi (jagodic je drzanjem prcica na klupi pokazao da je skroz pogubio konce u repki)..slazem se da treba biti profesionalac, ali ne bi mu ni ja sutio i trpio, a da umjesto mene igra neko ko to ne zasluzuje...to je mlada repka poBogu, a ne A reprezentacija..i na kraju krajeva, koliko me sjecanje sluzi, muhamed se izvinjavao preko medija i govorio da je i dalje na raspolaganju selektorima obje repke (ako jos uvijek ima pravo nastupa u U21), a sigurno je to spreman i uzivo uciniti kad bi dobio poziv..sta jos treba, sageti se jagodicu ?Virtu4l je napisao/la:U gostovanju na TV nakon Litvanije je rekao da Bešić ima problem sa selektorom Jagodićem i da prvo mora to da izgladi pa će ga on zvati u A tim. Znači, potvrdio je. Da je Jagodić pogriješio, Pape bi se sigurno drugačije postavio.Papastathopoulos je napisao/la:@virtual je li tu pricu pape ikada potvrdio ?
- MaksuzBaksuz
- Kontakt:
bhsport je napisao/la:Buric konstantno branio u Lechu godinama. Branio europa ligu, ali bolji je Avduka iz nase fildjan lige.
Mahmutovic 3 mjeseca zabijao svaki vikend - valjda nedovoljno bolji je Visca ili Ibrica koji nije sastavio tekmu u ta tri mjeseca.
Besic - neopravdano zapostavljen, decko koji je prerastao U21 prije Zahe, koji je bolji od Zahe ali se ne gura ko Zaha koji je u zadnje 3 godine samo nazadovao.
Za ostale se treba boriti, Hrgota, Arslanagic, Tankovic.
Evo obecaj Hrgoti nastup na SP, doci ce da igra, a treba nam ko hljeb jer nemamo boljeg.
DM-a nemamo, i nista se ne poduzima da ga nabavimo...
Za Avdukica sam reko zasto je tu. Naravno je Buric trebo dobiti sansu, ali u nas su uslovi drugaciji.
Mahmutovica krenulo tek ove godine. Dotad bio cisti prosjek. Nazalost se povrjedio i sad nemoramo nagadjati SBBKBB, ali da je nastavio onim tempom privuko bi paznju na sebe.
Besica smo diskutovali do bola. Nadam se da ce se vratiti i biti vazna karika. Mislim i da Pape na njega ipak racuna.
Osalo se slazem (osim mozda da se nista nepoduzima)!
Imaš li link sa tim izvinjenjem, ja ga nisam upratio.Papastathopoulos je napisao/la:i na kraju krajeva, koliko me sjecanje sluzi, muhamed se izvinjavao preko medija i govorio da je i dalje na raspolaganju selektorima obje repke (ako jos uvijek ima pravo nastupa u U21), a sigurno je to spreman i uzivo uciniti kad bi dobio poziv..sta jos treba, sageti se jagodicu ?
Ne treba on uraditi puno, javiti se selektoru, izvinuti se, i to je to. Mislim da više nema pravo igrati za U21. Problem riješen jednim telefonskim pozivom. Preko medija se ništa ne rješava.
Zbog svog ponašanja momak igra u Mađarskoj, umjesto da bude najveći potencijal Bundeslige.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eno Juka odmah demantovao Pirica i Jahica 

ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Gdje to pročita?szlaja je napisao/la:Eno Juka odmah demantovao Pirica i Jahica
??szlaja je napisao/la:Eno Juka odmah demantovao Pirica i Jahica
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
na njegovom FB imate
inace covjek je lud za repkom i toliko toga radi za nju
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !
Veceras igrao umjesto Zukana, od ove zime clan Genta.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nasi trebaju zaganjati mladog Maria Pasalica, sada vec ex igraca Hajduka.... Momak je 95.god, rodjen je u Mainzu al vodi porijeklo iz Tomislavgrada... Juniorski je reprezentativac Hrvatske, sto znaci dam moze nastupati za nasu mladu reprezentaciju tj. onu do 21.god... Ne kazem da on ima volju igrati za nas, mozda i ima ko zna, al da ga treba pokusati dovesti pod nasu zastavu, kao i svakog mladog igraca koji ima imalo veze sa BiH, treba svakako...
Kad nasi ganjaju Bencuna iz Hajduka vala mogu i ovog... Sada clana Lazia od veceras...
Kad nasi ganjaju Bencuna iz Hajduka vala mogu i ovog... Sada clana Lazia od veceras...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
szlaja je napisao/la:na njegovom FB imate
Daj citiraj ga nemamo svi "privilegiju" biti frendovi sa njim na FB
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
nema ga šta citirat', odeš na njegov profile i vidiš, sve je otvoreno 

-
- Kontakt:
daj profil ?Chinaglia je napisao/la:nema ga šta citirat', odeš na njegov profile i vidiš, sve je otvoreno
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
Ipak je Pašalić potpisao za Chelsea.MrMuscle je napisao/la:Nasi trebaju zaganjati mladog Maria Pasalica, sada vec ex igraca Hajduka.... Momak je 95.god, rodjen je u Mainzu al vodi porijeklo iz Tomislavgrada... Juniorski je reprezentativac Hrvatske, sto znaci dam moze nastupati za nasu mladu reprezentaciju tj. onu do 21.god... Ne kazem da on ima volju igrati za nas, mozda i ima ko zna, al da ga treba pokusati dovesti pod nasu zastavu, kao i svakog mladog igraca koji ima imalo veze sa BiH, treba svakako...
Trebalo bi ga zaganjati, ali poznavajući naše operativce logično je da pašalić igra za sve osim za nas.
http://www.transfermarkt.com/en/mario-p ... 05938.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
tesko da ce on igrati za nas...bagrcavi je napisao/la:Ipak je Pašalić potpisao za Chelsea.MrMuscle je napisao/la:Nasi trebaju zaganjati mladog Maria Pasalica, sada vec ex igraca Hajduka.... Momak je 95.god, rodjen je u Mainzu al vodi porijeklo iz Tomislavgrada... Juniorski je reprezentativac Hrvatske, sto znaci dam moze nastupati za nasu mladu reprezentaciju tj. onu do 21.god... Ne kazem da on ima volju igrati za nas, mozda i ima ko zna, al da ga treba pokusati dovesti pod nasu zastavu, kao i svakog mladog igraca koji ima imalo veze sa BiH, treba svakako...
Trebalo bi ga zaganjati, ali poznavajući naše operativce logično je da pašalić igra za sve osim za nas.
http://www.transfermarkt.com/en/mario-p ... 05938.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], BosnianDragon2024, jasmin10 i 31 gost.