bhsport je napisao/la:Da si bio na tekmi vidio bi.Mancini je napisao/la:Igrač dao tri gola glavom. Šta su tada radili Uzelac i Regoje?Koga su oni "čuvali"?

bhsport je napisao/la:Da si bio na tekmi vidio bi.Mancini je napisao/la:Igrač dao tri gola glavom. Šta su tada radili Uzelac i Regoje?Koga su oni "čuvali"?
Trolovi ne bih vam jednu KM dao da igrate Ligu šampiona.brile je napisao/la:bhsport je napisao/la:Da si bio na tekmi vidio bi.Mancini je napisao/la:Igrač dao tri gola glavom. Šta su tada radili Uzelac i Regoje?Koga su oni "čuvali"?
To je tvoja sramota, ne moja. Kvalitetan fudbal kosta ,a da si bio na tekmi vidio bi da onakva partija vrijedi 5 KM.Mancini je napisao/la:Trolovi ne bih vam jednu KM dao da igrate Ligu šampiona.brile je napisao/la:bhsport je napisao/la: Da si bio na tekmi vidio bi.
Čuj moja sramota!?Mancini je napisao/la:To je tvoja sramota, ne moja. Kvalitetan fudbal kosta ,a da si bio na tekmi vidio bi da onakva partija vrijedi 5 KM.![]()
Opusti se i uzivaj u zivotu Mancini. Ne gledaj sve crno.
Naravno da znas kad smo 3 klase iznad vas. Trebao si doci, 3 gola glavom se ne vidjaju svaki put, onda i pad olimpicovca je bio maestralan.bhsport je napisao/la:Čuj moja sramota!?Mancini je napisao/la:To je tvoja sramota, ne moja. Kvalitetan fudbal kosta ,a da si bio na tekmi vidio bi da onakva partija vrijedi 5 KM.![]()
Opusti se i uzivaj u zivotu Mancini. Ne gledaj sve crno.Kvalitetan fudbal a unaprijed se zna ko će pobijediti.
Prevarantima dati 5 KM!?
I na kraju: Nemoj me ti savjetovati da uživam u životu ako ikako možeš!? Da je neko drugi u pitanju ali ti!?
lupus je napisao/la:Vidim pitari se hvale da imaju pozitivno misljenje revizije,mi to misljenje imamo vec sedam dana.Ovo je druga godina za redom da klub stvara pozitivan rezultat finansijski a rezultatski,dodju nam igraci![]()
A, Dino Hamzićlupus je napisao/la:Vidim pitari se hvale da imaju pozitivno misljenje revizije,mi to misljenje imamo vec sedam dana.Ovo je druga godina za redom da klub stvara pozitivan rezultat finansijski a rezultatski,dodju nam igraci![]()
Aha, bez obeštečenja, a koliko je morao duga oprostiti za papirelupus je napisao/la:legendo pustili smo ga bez obestecenja i idi na svoju temu oko talisanja,ni nas jadni sef ne moze da vas iscupa.
Ili je možda duplo od te navedene cifrelupus je napisao/la:oko 14000 KM a igraca i obestecenja i zarade na njemu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.