" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije vidlo penala, pa igrač Zrinskog nije ni bio blizu lopte niti u kontaktu s njom.ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo i situacija penala zumirana, tko god kaže da nije definitivno ima neki problem![]()
Igrac Zrinjskog je bio blizu lopte. Ajmo rec da nije bio blizu ,opet nema nikakve veze ako je faul. Faul je faul bio lopti blize igrac Zrinjskog ili Sarajeva.Faul je faul uradio ga igrac/golman neke ekipe namjerno ili nenamjerno.Lik je napisao/la:Nije vidlo penala, pa igrač Zrinskog nije ni bio blizu lopte niti u kontaktu s njom.ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo i situacija penala zumirana, tko god kaže da nije definitivno ima neki problem![]()
Nije bio blizu jer ga je ovaj sravnio sa zemljom, cist penal i gotovo..Lik je napisao/la:Nije vidlo penala, pa igrač Zrinskog nije ni bio blizu lopte niti u kontaktu s njom.ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo i situacija penala zumirana, tko god kaže da nije definitivno ima neki problem![]()
Sravnio sa zemljom, haj malo realnosti, drugo pogledaj na klipu na 6 i 7 sekundi kako vaš igrač pravi trzaj tijelom i kao simulira. Jbg jest penal nije penal, a u trenu moraš odlučiti. Što bi se reklo slobodna sudijska procjena :gore:CroCop je napisao/la:Nije bio blizu jer ga je ovaj sravnio sa zemljom, cist penal i gotovo..Lik je napisao/la:Nije vidlo penala, pa igrač Zrinskog nije ni bio blizu lopte niti u kontaktu s njom.ZrinjskiMostar je napisao/la:Evo i situacija penala zumirana, tko god kaže da nije definitivno ima neki problem![]()
GangEvil je napisao/la:Da je bio penal, sudija bi ga svirao....simple as that
Jel po tebi penal kad neko rukom igra u 16m ili kad sudija pistaljkom pokaze na krech?Lillard je napisao/la:GangEvil je napisao/la:Da je bio penal, sudija bi ga svirao....simple as that![]()
Nemoj vise.
Sta imas biti objektivan ili ne...covjek pada, gubi ravnotezu i trazi prvi oslonac kako bi ublazio pad...po tebi penal čo meni nije po sudiji nije...a ti budi objektivan pa reci koliko je zrinjski trebao sinoc primiti golova?Lillard je napisao/la:Uvijek objekitvni pitari. Cast izuzecima naravno.
Suti,oni se bore za posteniju ligu,nista vise nece biti isto!Lillard je napisao/la:Uvijek objekitvni pitari. Cast izuzecima naravno.
GangEvil je napisao/la:Sta imas biti objektivan ili ne...covjek pada, gubi ravnotezu i trazi prvi oslonac kako bi ublazio pad...po tebi penal čo meni nije po sudiji nije...a ti budi objektivan pa reci koliko je zrinjski trebao sinoc primiti golova?Lillard je napisao/la:Uvijek objekitvni pitari. Cast izuzecima naravno.
reko bi ti nesto al ce me banatGangEvil je napisao/la:Sta imas biti objektivan ili ne...covjek pada, gubi ravnotezu i trazi prvi oslonac kako bi ublazio pad...po tebi penal čo meni nije po sudiji nije...a ti budi objektivan pa reci koliko je zrinjski trebao sinoc primiti golova?Lillard je napisao/la:Uvijek objekitvni pitari. Cast izuzecima naravno.
krmak je napisao/la:reko bi ti nesto al ce me banatGangEvil je napisao/la:Sta imas biti objektivan ili ne...covjek pada, gubi ravnotezu i trazi prvi oslonac kako bi ublazio pad...po tebi penal čo meni nije po sudiji nije...a ti budi objektivan pa reci koliko je zrinjski trebao sinoc primiti golova?Lillard je napisao/la:Uvijek objekitvni pitari. Cast izuzecima naravno.
Golman Sarajeva izveo live sex među nogama protivničkog igrača, sudac se pravio da nije vidio i uživaoGangEvil je napisao/la:Da je bio penal, sudija bi ga svirao....simple as that
Glup,gluplji,GangEvil...izgubio ravnotezu-ublazio pad-srušio igrača-gdje bi to bio penal???GangEvil je napisao/la:Sta imas biti objektivan ili ne...covjek pada, gubi ravnotezu i trazi prvi oslonac kako bi ublazio pad...po tebi penal čo meni nije po sudiji nije...a ti budi objektivan pa reci koliko je zrinjski trebao sinoc primiti golova?Lillard je napisao/la:Uvijek objekitvni pitari. Cast izuzecima naravno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.