u najboljim si godinama, vakat ti jesamo_lijevo je napisao/la:Rano mi, mlad sam jos za toga.legenda reala je napisao/la:nisam, ne isplati se, ti??
.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
u najboljim si godinama, vakat ti jesamo_lijevo je napisao/la:Rano mi, mlad sam jos za toga.legenda reala je napisao/la:nisam, ne isplati se, ti??
.
Ti si @elbflorenz?samo_lijevo je napisao/la:
Guten Abend
Evo ti legenda, pravo miran momak, ima dobar posao, ima para, sad ide i dobro auto, ma sve dobro.
pa tek postao hadzija, polako legendarni, polako.legenda reala je napisao/la:
u najboljim si godinama, vakat ti je
pride_of_merseyside je napisao/la:
Ma on je previše fin i previše miran.Mi smo stari prijatelji.
Sta cu ti ja kad si previse fin i miran.legenda reala je napisao/la:Vala me razočarala
pride_of_merseyside je napisao/la:Elbflorenz je bolji nego samo_lijevo.
Pa šta će mi miran, da se ne mogu ni posvadjati s njim.Bitangu vala neću sigurno.
Uostalom neću ništa, ne morate se mučiti da mi nadjete, samo onako kažem da su muškarci bezveze.
samo_lijevo je napisao/la:Sta cu ti ja kad si previse fin i miran.legenda reala je napisao/la:Vala me razočarala![]()
![]()
Pozdravi cartmana.![]()
tebi treba jedan ters tako ko ti što si, imam ja jednog na poslu samo šteta što je oženjenpride_of_merseyside je napisao/la:
Pa šta će mi miran, da se ne mogu ni posvadjati s njim.Bitangu vala neću sigurno.
Uostalom neću ništa, ne morate se mučiti da mi nadjete, samo onako kažem da su muškarci bezveze.
Kud ti ne reko da ga poselamislegenda reala je napisao/la:
ne pričamo
i žene su bezveze![]()
osim uštipka
Ne bi ga ni poselamiosamo_lijevo je napisao/la:
Kud ti ne reko da ga poselamiskao velikom vjerniku to bi ti bila obaveza.
cuj bezveze, gledaj tvoje zemljakinje mersisajdice
bolje ti je tog tersa da prevedes preko kucnog praga.
Momak, kako se zove ?Otelo je napisao/la:Moram u ofanzivu kad krenem na faks.
Prva na listi mi je jedna iz Breze
Imas inicijale na prosloj stranici, a i mini opis kosetopnik1 je napisao/la:Momak, kako se zove ?Otelo je napisao/la:Moram u ofanzivu kad krenem na faks.
Dobar si dobar siOtelo je napisao/la:Imas inicijale na prosloj stranici, a i mini opis kosetopnik1 je napisao/la:Momak, kako se zove ?Otelo je napisao/la:Moram u ofanzivu kad krenem na faks.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.