FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VivaLasVegas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VivaLasVegas » 03 avg 2015, 21:30

Ima li Sesar pravo nastupa protiv nas. Jaki su i oni, ovo ce biti prava provjera da vidimo gdje smo i sta smo

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 03 avg 2015, 21:31

Moj komentar na današnji dan je = "NE ZNAM".

Ja pojma nemam ni gdje sam danas bio, ni šta sam jeo, nit pušio, sjećam se da sam se derao ko konj i da mi je 90 minuta prošlo ne znam niti ja kako, sve to radi onog crnje familiju mu yebem, ako se može vraćat sa posudbe vratio bi ga i ne bi mu dao da trenira, nek vodu nosi yebem ga u usta crna kurcem bordo-bijelim!

Da sam Ibrak, nazvo' bi atromitos i reko evo vam ga za još jeftinije pare i mrš, i njeg i Okića i sve u pizdu mile materine.

kad zapjevam sa tribinaaa, u meni gori želja svaaaa, da poneseš do visinaaaa, pehar ti u rukama, Sarajevo leo leeee, Sarajevo leo laaaaa, sa svih strana ovog grada, uz tebe su Horde Zlaaaa

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 03 avg 2015, 21:31

Dzeno se netjera samo posle ove tekme, prvo smo krenuli sa slabim igrama u pripremnim mecevima, zatim Lech nas otrese ko da je Real, sad evo Travnik koji je malo ozbiljnija ekipa u ligi, mi opet nikakve igre nismo imali....barem ja nemogu preci preko toga da kad igramo protiv iole ozbiljnije ekipe nama se igra raspadne, sve nesto na silu idemo, takticki nas razbiju sve ozbiljnije ekipe, bojim se kako ce sve to izgledati protiv Sirokog, Zrinjskog,...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 avg 2015, 21:31

hilmo je napisao/la:Sve nešto razmišljam, ali ne mogu da dođem do zaključka, kako smo mi igrali danas
Ovako

slika

Ili ovako

slika

Kakva god da je bila zamisao trenera, nije dobra. Jednostavno su se ova trojica gurala na sredini terena. Pogotovo Stojčev i Alispahić. Možda je zamisao bila da se nekom zamjenom mjesta zbuni protivnika a u suštini zbuniš sebe i svoje saigrače pa ne znaš gdje goniš.
Da nešto više sad komentarišem pojedince, nema se trenutno šta reći, Hebibović se jednin kao nešto trudio ali džaba jarane kad se niko više ne trudi.
NIje mi nešto zbog poraza, ni prvi ni posljednji najbitnije je da je došao na vrijeme.
A mnogo nekakvih pitanja mi se vrti po glavi, previše.

I zamalo da zaboravim:
IBRAKOVIĆU ODLAZI!!!!!
Ovo posljednje boldirano jeli neka ironija ili...?

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2015, 21:33

e duska, kako ce te sad napasti, mislim ja ti vjerujem jer nisam zaboravio mnoge stvari radi titule koje ocito neki jesu zaboravili i halalili, i upravu si dok pojedinci kod nas igraju mi cemo se patiti,
Pyro is not a crime !

Sedrenik
Kontakt:

Post Postao/la Sedrenik » 03 avg 2015, 21:38

Nije tacno da se "nakon jedne utakmice" skidaju glave!
Puno je utakmica dosad pokazalo da mi struke jednostavno nemamo. Uzeli smo titulu a svako pametan je vidio koliko skripi kada je "struka" u pitanju. Zaboravili mi takticke i strateske bravure protiv Slavije, kona, Zrinjskog...?
Pored toga, bili smo svjedoci cinjenice da nam je Klub bio taoc sacice mahalasa i klosara.
I kada je dosla pauza, sasvim logicno je bilo da se ta dva problema rijese i iskorijene. Ali neee, Uprava pusta sve da ide "kako voda nosi", pripreme su iskoristene za zajebanciju i opustanje "raje", pa dolazimo do bolnog otreznjenja protiv Leha, gdje ni "strucni stab" ni dobar dio igrackog kadra ne vidi svrhu zalaganja, truda... Njima dobro, odlicno, fantasticno!
A danas, prva iole ozbiljnija ekipa ti po ko zna koji put pokaze u kojem smjeru ide sportski segment naseg Kluba, kapacitet i potencijal "struke", dokaz fakat vrhunskog umijeca da sa 5 puta jacim sastavom uspijes izgubiti.
Jedna utakmica, jedan kiks??? Kako da ne!

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 03 avg 2015, 21:39

slika

Ovo je nas najjaci sastav i ovako treba igrati protiv Sirokog i sve jace utakmice..

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2015, 21:43

s tim da Ikande treba biti povuceniji a ne Radovac (pod pretpostavkom da Cimirot ode) jer se danas vidjelo da on nema taj kapacitet da igra tu poziciju dok Ikande moze mnogo da trci i vracao se do stopera da uzme loptu pa krene naprijed
Pyro is not a crime !

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 avg 2015, 21:44

Jel igrao onaj rukom kad su nasi trazili penal? Meni se na prvu ucinilo da jeste.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 03 avg 2015, 21:45

THEC je napisao/la:s tim da Ikande treba biti povuceniji a ne Radovac (pod pretpostavkom da Cimirot ode) jer se danas vidjelo da on nema taj kapacitet da igra tu poziciju dok Ikande moze mnogo da trci i vracao se do stopera da uzme loptu pa krene naprijed
bas tako..

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 avg 2015, 21:45

THEC je napisao/la:e duska, kako ce te sad napasti, mislim ja ti vjerujem jer nisam zaboravio mnoge stvari radi titule koje ocito neki jesu zaboravili i halalili, i upravu si dok pojedinci kod nas igraju mi cemo se patiti,
Oni koji nakon jedne pobjede sve redom dižu a nakon poraza sve redom pljuju su zaboravili. Mnogo je logike u ovom što je @duška kapisao(la), i još drugih stvari se može zaključiti kad čovjek uključi mozak.
Poraz kao poraz, desi se, iz ovakvih utakmica treba izvući pouku probati naučiti iz grešaka i okrenuti se derbiju u narednom kolu.
Sesar ima pravo nastupa za njih i biće mi drago ga opet gledati na Koševu pa makar i da igra protiv nas, uvijek sam ga poštovao.

@zagorski
Nije ironija!!1

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 03 avg 2015, 21:48

kengur je napisao/la:
hz033 je napisao/la:Nije meni krivo što se Kaudio radovao, niti što ga je zabio, nek je pokazao uljupima koji su ga otpisali.
Jedino što bi mu hmmm mater što je glumio onu povredu kraj linije, krao vrijeme i svađao se 5 minuta. Ne znam koji je dogovor i ko ga plaća, ali bi ga istreso zbog onoga žestoko!!!!
Dakle nisam jedini. Ono foliranje i simuliranje a mi ga placamo je neoprostivo.

I hebala vas vise sviju "ofanziva" kod bekova. Osnovna funkcija beka je ODBRANA i to govorim mjesecima. Nemamo dobre defanzivne bekove. A u ofanzivi samo treba da par puta pomognu i centriraju ali osnov je zatvoriti svoju stranu u odbrani. Dakle oba beka i "desetka" su nam neophodni.
Neoprostivo je posuditi igraca nekome i dozvoliti da igra protiv kluba koji ga placa,da je i kloc najveci u pitanju.A zna se ko radi te stvari...Dok nama Ibrakovic vodi sportski segment kluba ludilo je i ocekivati nesto bolje
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 03 avg 2015, 21:55

Ado76 je napisao/la:
kengur je napisao/la:Nije meni krivo što se Kaudio radovao, niti što ga je zabio, nek je pokazao uljupima koji su ga otpisali.
Jedino što bi mu hmmm mater što je glumio onu povredu kraj linije, krao vrijeme i svađao se 5 minuta. Ne znam koji je dogovor i ko ga plaća, ali bi ga istreso zbog onoga žestoko!!!!

Dakle nisam jedini. Ono foliranje i simuliranje a mi ga placamo je neoprostivo.

I hebala vas vise sviju "ofanziva" kod bekova. Osnovna funkcija beka je ODBRANA i to govorim mjesecima. Nemamo dobre defanzivne bekove. A u ofanzivi samo treba da par puta pomognu i centriraju ali osnov je zatvoriti svoju stranu u odbrani. Dakle oba beka i "desetka" su nam neophodni.
Neoprostivo je posuditi igraca nekome i dozvoliti da igra protiv kluba koji ga placa,da je i kloc najveci u pitanju.A zna se ko radi te stvari...Dok nama Ibrakovic vodi sportski segment kluba ludilo je i ocekivati nesto bolje
I sa ovim se slažem, čini mi se postoji klauzula koja se mogla zakačiti da naši igrači ne mogu igrati protiv nas. AL jok, Ibraković debil. Isto je i Delaća popušio ove sezone pa se sjetio da ovaj put dogovori da ovaj brani i Evropske nastupe za iduću godinu. Isto tako nema rezervnog dresa na klupi protiv Lecha, vjerujem da bi na sljedećoj utakmici bilo. Znači nama treba ŠAMAR, pa da onda nešto popravimo.
Ovaj poraz dakle smatram ŠAMAROM, tako da se nadam ozbiljnijem pristupu na predstojećim utakmicama !!!!!!!!!!!!!!!
U novi boj ...

farek
Kontakt:

Post Postao/la farek » 03 avg 2015, 21:59

hilmo je napisao/la:
THEC je napisao/la:e duska, kako ce te sad napasti, mislim ja ti vjerujem jer nisam zaboravio mnoge stvari radi titule koje ocito neki jesu zaboravili i halalili, i upravu si dok pojedinci kod nas igraju mi cemo se patiti,
Oni koji nakon jedne pobjede sve redom dižu a nakon poraza sve redom pljuju su zaboravili. Mnogo je logike u ovom što je @duška kapisao(la), i još drugih stvari se može zaključiti kad čovjek uključi mozak.
Poraz kao poraz, desi se, iz ovakvih utakmica treba izvući pouku probati naučiti iz grešaka i okrenuti se derbiju u narednom kolu.
Sesar ima pravo nastupa za njih i biće mi drago ga opet gledati na Koševu pa makar i da igra protiv nas, uvijek sam ga poštovao.

@zagorski
Nije ironija!!1
Iz ovoga sto je napisao duska i ovog vašeg bi se logično zaklucilo da je jedini igrač na trensfer listi sa svojom kvalitetom Gojko, dok se želimo osloboditi puzia. MS, krste i tatka?
...JA SAM SARAJEVO...

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2015, 22:01

hilmo je napisao/la:

@zagorski
Nije ironija!!1
@Hilmo ne mogu da vjerujem da nije ironija. Pa zar nije malo preuranjeno, ("obzirom na sve okolnosti")

Steph
Kontakt:

Post Postao/la Steph » 03 avg 2015, 22:04

Dušmani iz domaćih redova jedva dočekali poraz. :zz:

Poljem se šire mirisi teorijaaaaa.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 03 avg 2015, 22:05

Nego, gdje ode CImi i kolika je cifra?
U novi boj ...

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 avg 2015, 22:07

Sad dođoh iz yebenog Travnika, samo mi jedna misao u glavi. Kako niko od nasih yebenih trenera nije ovom Kouadiu dao ni minute, pa danas je preskakao Puzija i Hebibovica??!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 avg 2015, 22:09

Ljudi moji daba pamecenje o taktikama,izmjenama,pozicijama itd.,nasa igra je generalno totalno takticki nezrela i bezidejna,a uz to anemicna i bez potrebnog zara i agresivnosti i sada se tek vidi da Lech nije uopste toliko jak koliko smo mi bili letargicni.
Sa ovakvim igracima i logistikom ne napraviti cestite sanse ekipi koja umalo nije ispala!!!
@Hilmo; Ne samo Ibrakovic,nas kompletan sportski segment u klubu je daleko ispod zeljenog!
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 03 avg 2015, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 avg 2015, 22:10

ado-hz je napisao/la:Matej sutra do ponoci dolazi...nemoj da me neko pita kako znam...samo cu reci da jedan covjek ce da potvrdi da znam 100% a to je @head...eto jedna briga manje. Ako ovo ne bude istina nikad vise ne pisem na forumu. ;)
Samo da se citiram sta sam bio napisao.
Pozzz za @head
@duska vjeruj nekad malo vise

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Haksss, Jadnimi, johntravolta123, Lecler, Napapijri, Rauber33 i 122 gosta.