Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Salim se ja malo, samo hrabro, ravno u kost! 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ko te dir'o da ga razbijem?Narin je napisao/la:![]()

Fino ja rekoh, ovi danasnji pokusaji muskaraca ne postuju nista i nikoga. Niti su m od muskarca.

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ma ne znam šta mi je,ovo što mi se dešava,ko da mi je neko sihre bacio,sve gore od gore stvari..uschtipak je napisao/la:Ko te dir'o da ga razbijem?Narin je napisao/la:![]()
![]()
Fino ja rekoh, ovi danasnji pokusaji muskaraca ne postuju nista i nikoga. Niti su m od muskarca.

Ako je sta ozbiljno, de da pomognem.Narin je napisao/la:Ma ne znam šta mi je,ovo što mi se dešava,ko da mi je neko sihre bacio,sve gore od gore stvari..kuknjava

LANET OLSUN!
- reds_forever
- Kontakt:
Nakon svega u ovih par dana pitam se je li meni i nasem drugu preslo od tebe ili vama od mene ili meni i tebi od njegaNarin je napisao/la: Ma ne znam šta mi je,ovo što mi se dešava,ko da mi je neko sihre bacio,sve gore od gore stvari..kuknjava

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- Marsal
- Kontakt:
To djeluje na 98% curlika, ne znam šta se ibretiš.pride_of_merseyside je napisao/la:jer mi nikad nisu bili jasni ti pokušaji pravljenja nekoga ljubomornim, niti će biti, to ne može imati nikakav pozitivan efekat.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma mjesec za zaboraviti,realno..reds_forever je napisao/la:Nakon svega u ovih par dana pitam se je li meni i nasem drugu preslo od tebe ili vama od mene ili meni i tebi od njegaNarin je napisao/la: Ma ne znam šta mi je,ovo što mi se dešava,ko da mi je neko sihre bacio,sve gore od gore stvari..kuknjava
![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Super onda, samo djelujte kad imate tako jednostavno rješenje za ljubavne probleme. Možete imati koju god poželite.Marsal je napisao/la:To djeluje na 98% curlika, ne znam šta se ibretiš.
Dobro jutropride_of_merseyside je napisao/la:Selam i dobro jutro![]()
![]()
Zašto vi muškarci pogrešno shvatate i pogrešno primjenjujete ljubomoru, odnosno bolje reći "pokušaj od ljubomore"? Zašto mislite da nekoga zanima šta vi radite, s kim radite, koga vidjate, ko vam se svidja
Ako me neko nije zanimao prije toga, još manje će me zanimati poslije toga.

- legenda reala
- Kontakt:
oj što je nju neko na sabahu iznerviro 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Moram u ofanzivu kad krenem na faks.
Prva na listi mi je jedna iz Breze

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jesi li pregledao cijeli spisak i sve žene kucao tamo na fb da vidiš kakva je koja.Otelo je napisao/la:Moram u ofanzivu kad krenem na faks.

Toliko jadan nisam.BelminM23 je napisao/la:Jesi li pregledao cijeli spisak i sve žene kucao tamo na fb da vidiš kakva je koja.Otelo je napisao/la:Moram u ofanzivu kad krenem na faks.
Otisao sam na fb grupu FPN i pregleda svaku mogucu trebu koja je nedavno dodana

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Otelo nadam se da ćeš i meni preporučiti nesto
Ja bih aBd treb'o do 10-11 mjeseca počet radit u Sarajevu, ali bi mi odgovorale te s tvog faxa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ja bih aBd treb'o do 10-11 mjeseca počet radit u Sarajevu, ali bi mi odgovorale te s tvog faxa

kad rece onaj swager iz Zenice da je Iggy Azalea bolja ckapi od nje na temi "ljepotice"messilla je napisao/la:46![]()
![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ko je to rekao?miki_92 je napisao/la:kad rece onaj swager iz Zenice da je Iggy Azalea bolja ckapi od nje na temi "ljepotice"messilla je napisao/la:46![]()
![]()
![]()
![]()

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Taman cu ja do tad pregledati ponudu iz svih perspektiva, pa cemo probrati šta za tebejasmin10 je napisao/la:Otelo nadam se da ćeš i meni preporučiti nesto![]()
Ja bih aBd treb'o do 10-11 mjeseca počet radit u Sarajevu, ali bi mi odgovorale te s tvog faxa![]()

- samo_lijevo
- Kontakt:
Il je Mamela il Sirotanovic.Otelo je napisao/la:

Djes bolan u Brezu.

Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.