Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
što sam te navraćo na smrt 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- elbflorenz
- Kontakt:
Kakva ljutnja. Saznao nesto novo, usput iskoristio pokusaj provaljivanja da ti i ovaj Cernobilac poletite. Sad tek slijedi karanjeuschtipak je napisao/la:I samo da znas. Ne bi ti on ovo sam rek'o da mu ja nisam rekla da ti rekne. Slobo'no se naljuti na njega, zasluzio je.

- legenda reala
- Kontakt:
nemoj nju, ona je moja 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Eto, sto je covjek prema njemu bolji, on sve gori. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ako ti je lakse, evo znaj da nisi samelbflorenz je napisao/la:Ne razumijem tu rijec, odnosno prvi put cujem.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Vidis kako to ide, naucis i ulovis.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ako ti je lakse, evo znaj da nisi samelbflorenz je napisao/la:Ne razumijem tu rijec, odnosno prvi put cujem.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Gle mu naloga mučkogsamo_lijevo je napisao/la:Vidis kako to ide, naucis i ulovis.Bosniacum Lilium je napisao/la:Ako ti je lakse, evo znaj da nisi samelbflorenz je napisao/la:Ne razumijem tu rijec, odnosno prvi put cujem.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- samo_lijevo
- Kontakt:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Tribalian je napisao/la:A yebo te ja reko nesto od Nusica stvarno pa usao da vidim , kad ono paracinski dr. dre.Otelo je napisao/la:Očekujem Belmina da se pozali zato sto su ga Čevljanovići 2015. promasili, a mozda i nisu![]()
[youtube][/youtube]
![]()
![]()

Dobro jutro

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Razmisljam da uradim hidzamu. Imali ko kakva iskustva? Razloga direktno nemam, radijo bih je iskljucivo preventivno.
dobre guzove ima Belma
Dobro jutro neradnici xD Maznite marku i pravo na kafu!
Sent from my D2303 using Tapatalk
Sent from my D2303 using Tapatalk
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Selam i dobro jutro

Zašto vi muškarci pogrešno shvatate i pogrešno primjenjujete ljubomoru, odnosno bolje reći "pokušaj od ljubomore"? Zašto mislite da nekoga zanima šta vi radite, s kim radite, koga vidjate, ko vam se svidja
Ako me neko nije zanimao prije toga, još manje će me zanimati poslije toga.

Zašto vi muškarci pogrešno shvatate i pogrešno primjenjujete ljubomoru, odnosno bolje reći "pokušaj od ljubomore"? Zašto mislite da nekoga zanima šta vi radite, s kim radite, koga vidjate, ko vam se svidja

Re: Odg: RE: Re: Chat
Zato sto stvarno uvijek nekoga zanima sta mi radimopride_of_merseyside je napisao/la:Selam i dobro jutro![]()
![]()
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Možda nekoga da, ali osobu koju bi vi željeli da zanima u većini slučajeva ne zanima.
Šta bi s tvojim prijemnim?
Šta bi s tvojim prijemnim?

Pa nije to bas tako, ako hoces da osobu zanima, mozes uz malo truda i doci do toga da je zanima . 
Nista, drugi rok :p

- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Može ako imaš 15 godina.AsharaK je napisao/la:Pa nije to bas tako, ako hoces da osobu zanima, mozes uz malo truda i doci do toga da je zanima .

Eto vala ako mi se neko nije svidjao ranije sigurno će mi se svidjati kad s nekom drugom izadje.

Kad je drugi rok?
Re: Odg: RE: Re: Chat
2.9 :ppride_of_merseyside je napisao/la:Može ako imaš 15 godina.AsharaK je napisao/la:Pa nije to bas tako, ako hoces da osobu zanima, mozes uz malo truda i doci do toga da je zanima .
Nista, drugi rok :p![]()
Eto vala ako mi se neko nije svidjao ranije sigurno će mi se svidjati kad s nekom drugom izadje.
Kad je drugi rok?
Pa cim se raspitujes, sto je izasao sa drugom, ima tu nesto

- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ma ne raspitujem se ja ništa, samo usput saznam neke stvari koje me ne zanimaju. A to sam kao primjer navela izlazak, jer mi nikad nisu bili jasni ti pokušaji pravljenja nekoga ljubomornim, niti će biti, to ne može imati nikakav pozitivan efekat.