spartan91 je napisao/la:Rasulo . Uprava, uz duzno postovanje, pojma o fudbalu zapravo sportskom segmentu fudbala ima koliko i ja o razmnozavanju pingvina tokom ljeta na antartici.
Otpustili su Kodru koji je nevjerovatan covjek, sportista, znalac, ljudina zbog privremenih turbulencija u klubu Koje su se i pojavile zbog igraca koji piju, puse, provode se po nocnim klubovima, ne postuju grb, ne postuju navijace i onda im doveli istog takvog trenera, koji im je samo jaran. On trener nije.
Otisao je u poljsku prije dvomeca sa Lechom cisto turisticki, nista on nije vidio. A ljudi nas unistili na isti nacin na koji su i Legiu...
Nikad Kodru prezalit necu, nikad necu prezalit i prebolit sto upreva nema mud* da otpusti igrace koji ne postuju kodeks kluba!
Odoh probat zaboravit na ovu utakmicu. Hebem ti bolest 1946.
I da, gdje je sad onaj kreten sto bratu @MCMXLVI rece prije tekme da ide na grbavicu!!?
To!
Dok te gledam sa tribina, u meni gori želja sva, da odhebeš do visina, dok je još sve u našim rukama!!!!
Povedi majstora havera MS7 koji kod tebe mora igrati, također jare Džemu i BP77.
Trojka Oštraković, Hebibović, Okić ---- nogom u guzicu nazad u Vrapčiće, ili bilo gdje! Alaim je Buffon bio za ovog! Ha lopta se približava našem golu ja ko na iglama sa "Tupim" na golu. Ako Hebibović meda ne može protiv mrtvog Travnika na beku, šta onda da očekujem od njega na toj poziciji u iduća 2 kola!? Ili nek se momak prekomanduje za vazda na krilo, ili nek se otjera dok je vakat da nam više ne vadi živce na beku, momak očigledno nije bek i to je to. Alkos Okić je velika krampa, čuo sam od jarana da je Velež zainteresovan za njega i ako su još zainteresovani poslat' ga pod hitno, do večeras dok još traje prelazni rok! Samo bezveze uzima mjesto Ameru Bekiću koji ja za njega vanserijski igrač, znači naučit ga može fudbalu bukvalno.
Protiv ovog Almira Bekića sam bio od početka da ne dolazi, jer sam znao da bez obzira na šuplje u izjavama da je došao kao bek da će se koristiti samo na krilu, i očigledno sam bio upravu. Nije ništa pokazao do sad i ne vjerujem ni da će od sad. Al' eto, neka ga za sad.
Uprava ili bilo ko ko je odgovoran za ovo sve, koliko će nam ovakvih kikseva trebati da skontate da Dženo nije trener za nas? Hvala mu za sve, hvala za kup, hvala za titulu, hvala za ono što je odigrao kao igrač u svetom dresu, ali trener NIJE! Jel' treba da ostanemo bez titule pa da onda tražimo trenera? Otjerajte u pm 7, 77, onog što je "iznenađen" novim trenerom, Barića, Protića, objasnite Dženi da čovjek nije za Sarajevo i dajte mu otkaz pa onda tražite trenera u pravom smislu te riječi. Ako ništa molite Mehu na koljenima da se vrati ako nemate koga! Ovog kad vidim poslije kiksa da daje izjave skoči mi pritisak na 300 jer je 200 već zbog poraza, STID ME VIŠE NJEGOVIH BLAMIRANJA U INTERVJUIMA ISPRED KLUBA! Djece mi kakav je Meho bio gospodin i kako je znao pričati uvijek mi je ulijevao povjerenje u izjavama poslije bilo kojeg kiksa, jer sam vidio iz njegovog govora da zna šta radi, da zna šta hoće. Kod ovoga jedino što vidim je kako čopka nos i trese glavu na konferencijama.