FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

simon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la simon » 03 avg 2015, 19:47

Ajax je napisao/la:Opet Hebibovic kriv za gol. Svaku utakmicu mu pobjegne po jedan igrac i postize po gol ili on vraca golmanu neupotrebljive lopte. Kouadio je iskoristio svoju sansu i neka je zasluzio je. Toliko. Bice ovo jakoooooooo tesko prekorenuti u sljedecoj utakmici. Ljudi su uigrani i znaju sta hoce a Sarajevo ni na nebu ni na zemlji.
Hebibovic je odlican u ofanzivi ali upravo to igranje ofanzivca u Velezu ga je u istog i pretvorilo tako da mu je potrebno vremena da se uigra na poziciji desnog beka.

Nema potrebe praviti neku veliku frku od ovog poraza, meni je zao sto smo izgubili na ovakav nacin te prosuli bodove pred dvije teske utakmice sa Zrinjskom i Sirokim ali sa odgovarajucim promjenama u sastavu vracamo se na pravi put ;)
Ti si opet šampion !

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 03 avg 2015, 19:47

Nego gdje Cimi nastavlja karijeru?

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 avg 2015, 19:47

spartan91 je napisao/la:Rasulo . Uprava, uz duzno postovanje, pojma o fudbalu zapravo sportskom segmentu fudbala ima koliko i ja o razmnozavanju pingvina tokom ljeta na antartici.

Otpustili su Kodru koji je nevjerovatan covjek, sportista, znalac, ljudina zbog privremenih turbulencija u klubu Koje su se i pojavile zbog igraca koji piju, puse, provode se po nocnim klubovima, ne postuju grb, ne postuju navijace i onda im doveli istog takvog trenera, koji im je samo jaran. On trener nije.
Otisao je u poljsku prije dvomeca sa Lechom cisto turisticki, nista on nije vidio. A ljudi nas unistili na isti nacin na koji su i Legiu...
Nikad Kodru prezalit necu, nikad necu prezalit i prebolit sto upreva nema mud* da otpusti igrace koji ne postuju kodeks kluba!

Odoh probat zaboravit na ovu utakmicu. Hebem ti bolest 1946.

I da, gdje je sad onaj kreten sto bratu @MCMXLVI rece prije tekme da ide na grbavicu!!?
To!

slika

Dok te gledam sa tribina, u meni gori želja sva, da odhebeš do visina, dok je još sve u našim rukama!!!!

Povedi majstora havera MS7 koji kod tebe mora igrati, također jare Džemu i BP77.

Trojka Oštraković, Hebibović, Okić ---- nogom u guzicu nazad u Vrapčiće, ili bilo gdje! Alaim je Buffon bio za ovog! Ha lopta se približava našem golu ja ko na iglama sa "Tupim" na golu. Ako Hebibović meda ne može protiv mrtvog Travnika na beku, šta onda da očekujem od njega na toj poziciji u iduća 2 kola!? Ili nek se momak prekomanduje za vazda na krilo, ili nek se otjera dok je vakat da nam više ne vadi živce na beku, momak očigledno nije bek i to je to. Alkos Okić je velika krampa, čuo sam od jarana da je Velež zainteresovan za njega i ako su još zainteresovani poslat' ga pod hitno, do večeras dok još traje prelazni rok! Samo bezveze uzima mjesto Ameru Bekiću koji ja za njega vanserijski igrač, znači naučit ga može fudbalu bukvalno.

Protiv ovog Almira Bekića sam bio od početka da ne dolazi, jer sam znao da bez obzira na šuplje u izjavama da je došao kao bek da će se koristiti samo na krilu, i očigledno sam bio upravu. Nije ništa pokazao do sad i ne vjerujem ni da će od sad. Al' eto, neka ga za sad.

Uprava ili bilo ko ko je odgovoran za ovo sve, koliko će nam ovakvih kikseva trebati da skontate da Dženo nije trener za nas? Hvala mu za sve, hvala za kup, hvala za titulu, hvala za ono što je odigrao kao igrač u svetom dresu, ali trener NIJE! Jel' treba da ostanemo bez titule pa da onda tražimo trenera? Otjerajte u pm 7, 77, onog što je "iznenađen" novim trenerom, Barića, Protića, objasnite Dženi da čovjek nije za Sarajevo i dajte mu otkaz pa onda tražite trenera u pravom smislu te riječi. Ako ništa molite Mehu na koljenima da se vrati ako nemate koga! Ovog kad vidim poslije kiksa da daje izjave skoči mi pritisak na 300 jer je 200 već zbog poraza, STID ME VIŠE NJEGOVIH BLAMIRANJA U INTERVJUIMA ISPRED KLUBA! Djece mi kakav je Meho bio gospodin i kako je znao pričati uvijek mi je ulijevao povjerenje u izjavama poslije bilo kojeg kiksa, jer sam vidio iz njegovog govora da zna šta radi, da zna šta hoće. Kod ovoga jedino što vidim je kako čopka nos i trese glavu na konferencijama.

:oops:
1946

Gomis99
Kontakt:

Post Postao/la Gomis99 » 03 avg 2015, 19:48

I da jos to. Sve se vrati. Jucer se smijemo
konama nakon poraza a jos nismo naucili da se sve vratii ! U se i u svoje kljuse. Nije dzaba ta izreka. Mudri su je ljudi izmislili.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 03 avg 2015, 19:48

Pisao sam ovo 1000 puta,a ponovicu i 1001. put:
Zivim za dan kada ce moje Sarajevo imati TRENERA,a ne 'trenere'. Mi smo vec dvije godine bez trenera.
Nemojte mi samo sada onu pricu o rezultatima,pa sa ovim igracima (bar vecinom njih) i ovakvom logistikom i prosjecan forumas bi imao neke rezultate.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 03 avg 2015, 19:48

@obiteljski netreba on igrat da bi izgubio utakmicu . Izgleda neznas da menadzeri,sportski direktori znaju imat veliki utjecaj u ekipama. Gledaj malo prati po evropi. Nemoj da mislis da sam doso provocirat, nego govorim kao bolesnik sarajeva. pratim sarajevo godinama i evo kao i danas skoro nikad ne prepustim gledat utakmicu jedino ako se ima obaveza. Ali on je se vec u pola timova u premijer ligi dokazo kakva je ubleha Velez,Sloboda, Celik itd... Pred nama je pa cemo vidjet ko je u pravu. daj boze da grijesim. Pozzz
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 03 avg 2015, 19:49

Valah vrijeme je da uprava nekog ozbiljnog trenera dovede,ja sam vazda za Dzenu al dok on ne polozi ove ispite i dobije licencu nista od njega,jer kad on nema volje da to zavrsi sta ce nam takav trener..
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 03 avg 2015, 19:49

Nije meni krivo što se Kaudio radovao, niti što ga je zabio, nek je pokazao uljupima koji su ga otpisali.
Jedino što bi mu hmmm mater što je glumio onu povredu kraj linije, krao vrijeme i svađao se 5 minuta. Ne znam koji je dogovor i ko ga plaća, ali bi ga istreso zbog onoga žestoko!!!!
U novi boj ...

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 03 avg 2015, 19:50

Evo ih već tjeraju trenera. Kakav smo mi debilan narod. Čast izuzecima.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 03 avg 2015, 19:53

Opet Ostrakovic kriv zvani retard. Trebao je pokupiti loptu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 03 avg 2015, 19:53

Sljedecu utakmicu ,ako bude stavio Alispahica i Stojceva zajedno ,odmah ga otjerati bez obzira na rezultat.Sljedecu utakmice od prve staviti Delaca,Duljevica i Ikandea.Steta sto nemamo boljeg igraca od Puzigace ,makar bih pokusao sa Almirom Bekicem na beku ,samo da Bojana nema.
Koliko jos ugovora imaju Bojan i igrac sa brojem #7 ??
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2015, 19:53

aleksandar_veliki je napisao/la:Kad je ovaj Kuadio stigao u Sarajevo? Svi trener koji su od tog momenta radili sa ovim deckom i nisu mu pruzili priliku neka poderu svoje diplome i mane se corava posla...
Evo i uvazenog @velikog uvijek tocan, "kad treba", sad nakon bitke nije tesko biti general. Uvjeren sam da je kojim slucajem Kuadio danas igrao za nas klub i odigrao lose kao i vecina igraca. Tvoj komentar bi bio ko OVO dovede - sta rade ti treneri.

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 03 avg 2015, 19:54

Gomis99 je napisao/la:I da jos to. Sve se vrati. Jucer se smijemo
konama nakon poraza a jos nismo naucili da se sve vratii ! U se i u svoje kljuse. Nije dzaba ta izreka. Mudri su je ljudi izmislili.
Ako mozes drug promjenit samo avatar pls.. nmg vise da ga gledam :x
orde del male

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 03 avg 2015, 19:56

zagorski je napisao/la:Pisao sam ovo 1000 puta,a ponovicu i 1001. put:
Zivim za dan kada ce moje Sarajevo imati TRENERA,a ne 'trenere'. Mi smo vec dvije godine bez trenera.
Nemojte mi samo sada onu pricu o rezultatima,pa sa ovim igracima (bar vecinom njih) i ovakvom logistikom i prosjecan forumas bi imao neke rezultate.
To je tako,upravu si,a ovi što ko fol su veliki navijači i dobar im trener Dženan je samo foluška jer i oni znaju da ovaj nema kapacitet,možda kao pomoćni i to mu je vrh
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 03 avg 2015, 19:57

Ljudi,ne krivite igrače.Katastrofalno su raspoređeni.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 avg 2015, 19:58

hz033 je napisao/la:Nije meni krivo što se Kaudio radovao, niti što ga je zabio, nek je pokazao uljupima koji su ga otpisali.
Jedino što bi mu hmmm mater što je glumio onu povredu kraj linije, krao vrijeme i svađao se 5 minuta. Ne znam koji je dogovor i ko ga plaća, ali bi ga istreso zbog onoga žestoko!!!!
Dakle nisam jedini. Ono foliranje i simuliranje a mi ga placamo je neoprostivo.

I hebala vas vise sviju "ofanziva" kod bekova. Osnovna funkcija beka je ODBRANA i to govorim mjesecima. Nemamo dobre defanzivne bekove. A u ofanzivi samo treba da par puta pomognu i centriraju ali osnov je zatvoriti svoju stranu u odbrani. Dakle oba beka i "desetka" su nam neophodni.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 03 avg 2015, 19:59

Koliko nasi traze za sedmicu i duplu sedmicu da pocnem od usta odvajati.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 03 avg 2015, 20:00

Kad na lijevoj strani budemo imalo duplo boljeg beka nego na desnoj tek onda cu poceti srati i Hebibovicu za ispadanje, dotad ima pravo da ispada koliko hoce dok je #77 na drugoj strani, kojeg pravi budalom ko stigne

cak sam stava da Milos moze i ostati ako se malo dohaviza i nabije kondicije jer u prvom poluvremenu se borio pofino, ali #77 dati dzabe nekome, ili ako Atromitos poveca malo ponudu za Milosa dati i #77 gratis, igrat cemo sa Proticem dok se ne nadje kakav solidan bek
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 03 avg 2015, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 03 avg 2015, 20:02

Ajde predložite jednog trenera umjesto Dzene i shvatiti ću vašu želju da otjerate Dženu!
Sabrine mi moje!

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 avg 2015, 20:02

I još kaže struĆnjak zadovoljan igrom :lol: :lol: Yebo li te Stojčev i ti njega, i hbm onoga ko te stavio da budeš trener!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: goGlobal, laznokrilo, Varijantas8 i 61 gost.