Ljutiš me.uschtipak je napisao/la:Je l' lijepo to tako?

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ljutiš me.uschtipak je napisao/la:Je l' lijepo to tako?
Kuda sve?messilla je napisao/la:Ljutiš me.uschtipak je napisao/la:Je l' lijepo to tako?
pride_of_merseyside je napisao/la:Ma lahko je naučiti, dok imaš živaca da im pričaš, izigravaš budalu, šetaš s njima. Svake godine mi je ovako kad dodju iz inostranstva, imam više iskustva nego neke mame.arelinho je napisao/la:
Dobro je da se učiš.
ko je dirao Asanza ?Bosniacum Lilium je napisao/la:Izgleda na ovom forumu postalo pozeljno vrijedjati i psovati mene. Cim napisem kontru barem u obliku "a..." ban je neminovnost. Znaci ovo postao forum par jarana, a inace i cjelokupni kvalitet portala je u velikom padu (to nije samo moje misljenje).
Nekada najveci sportski portal u BiH, takodjer i forum, na niske je grane spao, iskreno. Meni bas zao zbog svega toga, ali eto...
Onako posteno, gori si ti sto ides u rasprave. Znas i sam da nemas sanse bilo sta promijeniti, znas da se uglavnom svadjas sa omladinom iz srednje skole, ali ne odustajes.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ljevace
ma idi begaj
Pa, s obzirom da sam na sopstvenoj kozi iskusila visestruko banovanje zasnovano na neralnim osnovama, znam kako ti je. Istinu i pravdu uvijek podrzavam.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ustipak
pa znaci i ti si na mojoj strani![]()
![]()
castim te jednim sjeverom u to ime
Dijelim misljenje s tobom, ali borim se sa vjetrenjacama ko nas vrli hamal @legendaelbflorenz je napisao/la:Onako posteno, gori si ti sto ides u rasprave. Znas i sam da nemas sanse bilo sta promijeniti, znas da se uglavnom svadjas sa omladinom iz srednje skole, ali ne odustajes.Bosniacum Lilium je napisao/la:@ljevace
ma idi begaj
Je li ovo budzetlija jos uvijek moderator?
Ne skacemo mi ko majmuni nego kulturno navijamouschtipak je napisao/la:Ja nisam u tom navijackom fazonu. Odem da pogledam utakmicu, a ne da skacem k'o majmun.Istina, smetaju te psovke, ali na jedno udje, na drugo izadje.
Alejkumu selam dalekom rodjaku, legendi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.