FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

SamoZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la SamoZeljo » 16 avg 2013, 21:41

Sto je nemoguce, prije koliko godina je ono Bekric prvi put prodat?
Koliko je ono bila cijena?

BosniaHerzegovina
Kontakt:

Post Postao/la BosniaHerzegovina » 16 avg 2013, 21:45

"Nisam baš neki veliki poznavalac fudbala" i pitam se, sta ona ima komentarisati o stadionu, legendama, i pljuvati po svemu. I kaze da je neravan teren hahaha, ne mogu vjerovati, ko ovaj tekst shvati ozbiljno, jednostavno nije normalan.

PS. Meni je Grbavica najljepsa, pa kako god nesredjena i sve, to je nasa svetinja.
Za sve ti hvala Amare!

slavko njegus
Kontakt:

Post Postao/la slavko njegus » 16 avg 2013, 21:52

Zeman je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Tekst koji je napisao Ahmed Buric, ciji si dio teksta i citirao i tekst od ove "gospodje" se nemogu ni porediti. Mi smo itekako svjesni gdje zivimo i kakav nam je stadion, ali se onako nasrati, to je vec drugi par cipela. Pretjerala je i treba da se javno izvine za ovo sto je napisala.

Ah da, zabolila me jutros ledja od saginjanja da pokupim bisere sa poda, ali nigdje bisera izgleda da cu ipak i danas morati raditi ko crnac, steta bas steta.
Baš tako razlika ogromna i svaka mu čast na tekstu. Baš realno. Kritka za stadion Grbavica (a i za Koševo) bi mogla ići ali u skroz nekom drugom pravcu tipa da se kritikuju oni koji bi mogli nešto promijeniti, a ne ovako kao ova fol novinarka. Najviše mrzim kad neko daje mišljenje o nečemu o čemu pojma nema. MOgao bi i ja pisati sad o oronulim zgradama, o Vijećnici itd itd ali veze nemam ko je zadiužen i zašto to stoji i što ovoliko treba da se to renovira.
Ovo za mlaog princa je odlična ideja i svi koji imaju nešto protiv ovoga ili blage veze nemaju ili nisu pročitali svrhu, razloge i bit.
U čijem je vlasništvu Željin stadion?
Nas 1/1...

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 16 avg 2013, 22:04

A eto HNL je toliko ispred, daj ne brljavi ovuda :evil: I u HNL-u je Mamić postavio neke standarde kada je u pitanju prodaja igrača, neko to mora i kod nas uraditi, a ko će nego naš ŠEF :D . Uostalom, to i daje vrijednost ligi, ako najbolji strijelac iliti igrač lige ode za takvu siću, šta onda reći, ja bi stavio 1M pa ko voli nek izvoli :mrgreen:[/quote]
daleko ispred, htjeli mi to priznati ili ne, najbolji strijelac lige njihove, prošle sezone, Krstanvoić za 600 000 eura ode u Dinamo, a mi bi smo Adilovica da uvalimo za 300 000, nemoguce .) iako se slazem sa tobom o standardima, nemoguce fkt da izvucemo tolike pare za adilovica, pa makar bio i sest puta uzastopno najbolji sstrijelac lige, ova liga nema neki rejting, pa da sad najbolji strijelac lige znaci nesto[/quote]
Ako je tako kako ti kažeš, mada se ne bih složio za to daleko, jeste ispred ali prije svega i zbog ostvarenih transfera, dok nije Mamić počeo precjenjivat svoje igrače (ne kažem da ne vrijede toliko, ali 15 M) nije ni liga dostigla neki rejting, niti su igrači htjeli dolaziti kao sada, zato ti kažem mora se jednom reći: moj najbolji igrač, a ja sam prvak države, kakva god ona bila, vrijedi toliko i toliko, pa ćeš vidjeti onda, jer ovako kad neko samo baci pogled i vidi da najbolji igrač lige (u našem slučaju strijelac) vrijedi nekih 100-200k (iako cijena ne mora da govori poznavaocu fudbal, ali kaže puno toga) šta će onda reći za tu ligu :?:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 avg 2013, 22:24

BosniaHerzegovina je napisao/la:"Nisam baš neki veliki poznavalac fudbala" i pitam se, sta ona ima komentarisati o stadionu, legendama, i pljuvati po svemu. I kaze da je neravan teren hahaha, ne mogu vjerovati, ko ovaj tekst shvati ozbiljno, jednostavno nije normalan.

PS. Meni je Grbavica najljepsa, pa kako god nesredjena i sve, to je nasa svetinja.
I meni je moje auto najbolje ali to ne znaci da ja imam dobro auto i da mi ne treba puno bolje.
Tako isto sa Grbavicom, ona je nasa i volimo je, ali, ruku na srce, u katastrofalnom je stanju.

Gdje ima mjesta za kritike, ima ga. Tu nema sta da se krije, svako vidi stadion sa cetiri razlicite tribine od kojih je jedna OK (Sjever) i jedna nalik na nesto ali daleko od onog sto bi trebala biti (Jug).

Ja sam jos uvijek za opciju kredita i da se izgradi jos jedna tribina kao Sjever. Zapad ili istok. Moze i koncesija, dati nekom poslovne ispod tribine da koristi deceniju-dvije ali napraviti nesto. Jos jedna tribina kao Sjever bi mozda kostala milioncic-dva.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 16 avg 2013, 22:34

SamoZeljo je napisao/la:
BosniaHerzegovina je napisao/la:"Nisam baš neki veliki poznavalac fudbala" i pitam se, sta ona ima komentarisati o stadionu, legendama, i pljuvati po svemu. I kaze da je neravan teren hahaha, ne mogu vjerovati, ko ovaj tekst shvati ozbiljno, jednostavno nije normalan.

I meni je moje auto najbolje ali to ne znaci da ja imam dobro auto i da mi ne treba puno bolje.
Tako isto sa Grbavicom, ona je nasa i volimo je, ali, ruku na srce, u katastrofalnom je stanju.

Gdje ima mjesta za kritike, ima ga. Tu nema sta da se krije, svako vidi stadion sa cetiri razlicite tribine od kojih je jedna OK (Sjever) i jedna nalik na nesto ali daleko od onog sto bi trebala biti (Jug).

Ja sam jos uvijek za opciju kredita i da se izgradi jos jedna tribina kao Sjever. Zapad ili istok. Moze i koncesija, dati nekom poslovne ispod tribine da koristi deceniju-dvije ali napraviti nesto. Jos jedna tribina kao Sjever bi mozda kostala milioncic-dva.
POTPIS :idea:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2013, 22:45

nisam u toku kakav je status amara ,da li radi s prvom ekipom i kad se vraca na klupu.nije provokacija ,interesuje me

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 avg 2013, 22:54

bordobijeli je napisao/la:nisam u toku kakav je status amara ,da li radi s prvom ekipom i kad se vraca na klupu.nije provokacija ,interesuje me

Bude na treningu, ne vodi ga. U klubu je non stop radi malo druge stvari, ali protiv Radnika bi trebao i sjesti na klupu.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 16 avg 2013, 23:02

ipetm je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:nisam u toku kakav je status amara ,da li radi s prvom ekipom i kad se vraca na klupu.nije provokacija ,interesuje me

Bude na treningu, ne vodi ga. U klubu je non stop radi malo druge stvari, ali protiv Radnika bi trebao i sjesti na klupu.
hvala ;) ;)

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 16 avg 2013, 23:21

nekako imam dobar osjecaj pred utakmicu... mislim da je vrijeme da odigramo neku lijepu i prije svega efikasnu utakmicu... kad pogledam borac, mislim da jedino avduka tamo valja... sve ostalo goli prosjek... ocekujem barem 0-2 ili 0-3 za nas... jer ne zelim da gledam zelju kako pobjedjuje sa 0-1 ili 1-0... nekako izgleda kao "jedva" ali u biti nije... opet... vrijeme je za jednu finu utakmicu nasih pulena i jednu uvjervljivu pobjedu... ;)
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 16 avg 2013, 23:53

Maccabi, Plzen i Maribor, sve tri ekipe koje su nas izbacili prethodnih sezona igraće ove sezone grupne faze evropskih takmičenja.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

asunsao
Kontakt:

Post Postao/la asunsao » 17 avg 2013, 00:14

jovanmaksimovic je napisao/la:nekako imam dobar osjecaj pred utakmicu... mislim da je vrijeme da odigramo neku lijepu i prije svega efikasnu utakmicu... kad pogledam borac, mislim da jedino avduka tamo valja... sve ostalo goli prosjek... ocekujem barem 0-2 ili 0-3 za nas... jer ne zelim da gledam zelju kako pobjedjuje sa 0-1 ili 1-0... nekako izgleda kao "jedva" ali u biti nije... opet... vrijeme je za jednu finu utakmicu nasih pulena i jednu uvjervljivu pobjedu... ;)
Ma puno ocekujes drug. Mi samo da pobjedimo ove utakmice sto trebamo pobjedit i da ne gubimo od Borca, Sirokog i mi smo sampioni opet jer konkurencija je bas losa. Bod u Banja Luci bi bio vrh i ne treba nam vise.
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 avg 2013, 00:15

dobar je i bod!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

savatihotece
Kontakt:

Post Postao/la savatihotece » 17 avg 2013, 08:49

Bod zlatan, ali imam baš eben predosjećaj da bi mogle biti tri bobe.

Da sam na šefovom mjestu izveo bih onih 11 iz Plzena (Svraka umjesto Tomića, Stanić desno, Zeljković na mjestu Škaljića). Ostalo ništa ne bi čačko. Dobitna kombinacija.

Ako budu tri bobe onda fakat ODE...........................................................VOZ
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA

USB 2.0
Kontakt:

Post Postao/la USB 2.0 » 17 avg 2013, 08:55

Ako ne mozemo dobiti onu raspalu ekipu starohana preko 39 godina koju vodi trener alkoholicar raspali, trebamo se kolektivno ubiti. Gore ekipe a vise srece u zivotu svome nisam vidjeo, a u slucaju 3 bobe...cao cao vozdrica cickovo ulje kosica :D

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 17 avg 2013, 09:49

Hajde Željo!!!
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

BigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBang » 17 avg 2013, 10:04

Zeljo nikad ne ide na bod, i to na bod protiv ovakvog bojca. Idemo po pobjedu i ovjeru jesenjeg prvaka.

0-3 Adilovic sa 5 metara glavom, Jamak nakon solo prodora za 0-2 i nakon kontre adilovic za 0-3 :)

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 17 avg 2013, 14:03

Kadeti i juniori napravili uvertiru za seniore

http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... iore/6343/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 17 avg 2013, 14:05

bistrikboy je napisao/la:dobar je i bod!
Ma 0-2 vjeruj mi Jamak i Adil na asist Svrake :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 avg 2013, 14:11

Hadzic - Stanic, Zeljkovic, Kerla, Urdinov - Hasanović, Svraka, Jamak, Bučan, Selimovic - Adilović

Po mom mišljenju najbolje što možemo ponuditi danas, al sumnjam da će ovako biti. Bilo kako bilo, naprijed plavi, bod nije los, sva tri za titulu. :mrgreen:
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bvsic i 16 gostiju.