FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zumba
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zumba » 16 avg 2013, 11:19

@Avanes Što bi rekao nas Brko,sjedenje u stolici i piskaranje svakakvih gluposti nije posao.Ko je *ebe

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 16 avg 2013, 11:21

zaboljisportuBiH je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Tekst koji je napisao Ahmed Buric, ciji si dio teksta i citirao i tekst od ove "gospodje" se nemogu ni porediti. Mi smo itekako svjesni gdje zivimo i kakav nam je stadion, ali se onako nasrati, to je vec drugi par cipela. Pretjerala je i treba da se javno izvine za ovo sto je napisala.

Ah da, zabolila me jutros ledja od saginjanja da pokupim bisere sa poda, ali nigdje bisera izgleda da cu ipak i danas morati raditi ko crnac, steta bas steta.
Baš tako razlika ogromna i svaka mu čast na tekstu. Baš realno. Kritka za stadion Grbavica (a i za Koševo) bi mogla ići ali u skroz nekom drugom pravcu tipa da se kritikuju oni koji bi mogli nešto promijeniti, a ne ovako kao ova fol novinarka. Najviše mrzim kad neko daje mišljenje o nečemu o čemu pojma nema. MOgao bi i ja pisati sad o oronulim zgradama, o Vijećnici itd itd ali veze nemam ko je zadiužen i zašto to stoji i što ovoliko treba da se to renovira.
Ovo za mlaog princa je odlična ideja i svi koji imaju nešto protiv ovoga ili blage veze nemaju ili nisu pročitali svrhu, razloge i bit.
U čijem je vlasništvu Željin stadion?
NAPRIJED NARODE!

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 16 avg 2013, 11:38

Kakva je situacija sa povredama Hasanovica,Skaljica, B.Colica,Hodzica ???
SLOBODA NAVIJAČIMA

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 avg 2013, 11:43

"Kao igrač Borca uvek sam pobjeđivao Željezničar na našem terenu i pamtim svaki meč..."

Grujić protiv Želje ima dobar omjer (znao je on kad će se prodati). :lol:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 avg 2013, 12:32

e dobar bum napravismo u evropi sa ovom clanskom :mrgreen:

http://www.ansa.it/web/notizie/rubriche ... 62090.html" onclick="window.open(this.href);return false;
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 avg 2013, 12:39

Odlican marketingski potez a neki su to ovdje osporavali kao i obicno. Postigli smo i vise nego sto se moglo zamisliti.

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 16 avg 2013, 12:45

Svaka cast ljudima na ideji odlican trik iako sam se slatko nasmijao :D

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 16 avg 2013, 12:45

uloženo ništa, dobijeno makar nešto. naravno da je dobar potez. neće od ovoga leći milioni, ali miliona preko noći i nema, a što pitari na početku svake sezone smetnu s uma...

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 avg 2013, 12:50

Zeman je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Ja kako me na sabahu iznervira ovaj clanak. Guzicarka koja je napravila neku web stranicu takvog imena da pokupi, kao sto je i pokupila, pare od norveske ambasade i USAID-a nasla da prica o nasoj Grbavici onako kako je napisala.

Ljudi iz kluba moraju da reaguju na ovaj clanak i javno da prozovu ovu "gospodju". Cuj vrata i ako su prefarbana, prefarbana su farbom koja je kupljena od nekog rodjaka koji drzi prodavnicu boja i lakova, cuj teren za noge polomiti. FUJ FUJ FUJ FUJ FUJ, vidjela da je clanak od onog Amerikanca odjeknuo ko bomba pa sad i ona da malo pokupi klikova i slave. Kao da je rat stao eto ne juce nego ove sedmice, pa opleti po prodavnicama pa po fan shopu, pa onda jos to poredi za zemljom kao sto je Austria. Kao biseri leze pred nama, ali eto nama se mrsko sageti. Nemas ti pojma kako je rintati od jutra do mraka da poplacas sve obaveze koje moras i da nesto napravis u zivotu. Guzicarka koja mozda jos spava ili lagano pijucka svoju kaficu i konta sta bi mogla da doruckuje... pa jos ovih tackica...

OGLASITI SE I TRAZITI DA POJEDE GO*VNA KOJA JE PO*SRALA.

FUJ
"Naši stadioni jesu ruglo, naši tereni jesu livade, i što se regije tiče, u tom smislu je situacija gora još jedino u Albaniji. To je, prosto, tako. A i ne bilo: jer kad smo jednom pustili bikove na scenu, svijet oko nje morao je postati korida.

Provincija doživljava najveću bol kad joj postaviš ogledalo.

Kad, svjesna svoje iskrivljenosti i ružnoće, počne vikati i pljuvati na onoga ko je ogledalo donio. Tako je danas sa nama. Mi smo davno prestali biti ponosni na ono što smo bili, a ne sviđa nam se ono što smo postali. Samo što još nema nikoga ko bi to rekao prvo samome sebi, pa onda drugima. A kad nam neko pokuša sugerirati da nam je prljav wc, mi ga hoćemo kamenovati jer nam vrijeđa kuću."
http://radio.sarajevo.ba/novost/122187/korida-usa-11" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni dodati ni oduzeti.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 16 avg 2013, 12:52

Zeman je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:
Avanes je napisao/la:Tekst koji je napisao Ahmed Buric, ciji si dio teksta i citirao i tekst od ove "gospodje" se nemogu ni porediti. Mi smo itekako svjesni gdje zivimo i kakav nam je stadion, ali se onako nasrati, to je vec drugi par cipela. Pretjerala je i treba da se javno izvine za ovo sto je napisala.

Ah da, zabolila me jutros ledja od saginjanja da pokupim bisere sa poda, ali nigdje bisera izgleda da cu ipak i danas morati raditi ko crnac, steta bas steta.
Baš tako razlika ogromna i svaka mu čast na tekstu. Baš realno. Kritka za stadion Grbavica (a i za Koševo) bi mogla ići ali u skroz nekom drugom pravcu tipa da se kritikuju oni koji bi mogli nešto promijeniti, a ne ovako kao ova fol novinarka. Najviše mrzim kad neko daje mišljenje o nečemu o čemu pojma nema. MOgao bi i ja pisati sad o oronulim zgradama, o Vijećnici itd itd ali veze nemam ko je zadiužen i zašto to stoji i što ovoliko treba da se to renovira.
Ovo za mlaog princa je odlična ideja i svi koji imaju nešto protiv ovoga ili blage veze nemaju ili nisu pročitali svrhu, razloge i bit.
U čijem je vlasništvu Željin stadion?
Veći dio u vlasništvu kluba, a valjda zemlja na terenu i oko stadion je upisana na općinu Novo Sarajevo.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 16 avg 2013, 13:51

Ivica Osim: Balkan je izvorište svih belaja i fudbala

http://www.klix.ba/sport/nogomet/ivica- ... /130816025" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 16 avg 2013, 15:32

Jel se to Adilovic nije ni dao u drugu tursku ligu prodat ? :? :mrgreen:

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 16 avg 2013, 16:45

Volvic je napisao/la:Jel se to Adilovic nije ni dao u drugu tursku ligu prodat ? :? :mrgreen:
neprimamo ni mi vise sicu kao ostali klubovi nase lige.. 8-)
Sigurno 10 klubova bi odma objerucke prihvati 100 hiljada eura za nekog igraca ali mi zelimo napredovati i preci na veci stepen,zato samo uzivaj ;) :mrgreen:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 16 avg 2013, 16:48

Organizovan je autobus za Banja Luku.
Cijena prevoza 30 KM.
Uplate će se vršiti u Udruženju petak u periodu od 18 do 20 sati.
Ulaz na utakmicu je besplatan :D
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

EuroSport
Kontakt:

Post Postao/la EuroSport » 16 avg 2013, 17:28

Malo se daje za Adilovica, mislim da je njemu prava cijena oko 1M, ipak je najbolji strijelac lige da se razumijemo.

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 avg 2013, 18:05

EuroSport je napisao/la:Malo se daje za Adilovica, mislim da je njemu prava cijena oko 1M, ipak je najbolji strijelac lige da se razumijemo.
nije najbolji strijelac hnl-a, pa da se daje milion za njega :)

zumba
Kontakt:

Post Postao/la zumba » 16 avg 2013, 18:07

Kadeti upisali četvrtu pobjedu za redom.Na domaćem terenu pobjedili su Borac sa 3:1

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 16 avg 2013, 18:52

Najava: FK Borac – FK Željezničar

http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-borac ... icar/6340/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 16 avg 2013, 21:10

plavetniloo je napisao/la:
EuroSport je napisao/la:Malo se daje za Adilovica, mislim da je njemu prava cijena oko 1M, ipak je najbolji strijelac lige da se razumijemo.
A eto HNL je toliko ispred, daj ne brljavi ovuda :evil: I u HNL-u je Mamić postavio neke standarde kada je u pitanju prodaja igrača, neko to mora i kod nas uraditi, a ko će nego naš ŠEF :D . Uostalom, to i daje vrijednost ligi, ako najbolji strijelac iliti igrač lige ode za takvu siću, šta onda reći, ja bi stavio 1M pa ko voli nek izvoli :mrgreen:
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 16 avg 2013, 21:25

EdoM je napisao/la:
plavetniloo je napisao/la:
A eto HNL je toliko ispred, daj ne brljavi ovuda :evil: I u HNL-u je Mamić postavio neke standarde kada je u pitanju prodaja igrača, neko to mora i kod nas uraditi, a ko će nego naš ŠEF :D . Uostalom, to i daje vrijednost ligi, ako najbolji strijelac iliti igrač lige ode za takvu siću, šta onda reći, ja bi stavio 1M pa ko voli nek izvoli :mrgreen:
daleko ispred, htjeli mi to priznati ili ne, najbolji strijelac lige njihove, prošle sezone, Krstanvoić za 600 000 eura ode u Dinamo, a mi bi smo Adilovica da uvalimo za 300 000, nemoguce .) iako se slazem sa tobom o standardima, nemoguce fkt da izvucemo tolike pare za adilovica, pa makar bio i sest puta uzastopno najbolji sstrijelac lige, ova liga nema neki rejting, pa da sad najbolji strijelac lige znaci nesto

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt i 13 gostiju.