Koje Poljakinje ?FaraonTM je napisao/la:
Čuvam se za Poljakinja
Šta ću kad kod nas nema radodajki

Nemoj da mi padas u ocima, nemoj da sumnjam u tebe.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koje Poljakinje ?FaraonTM je napisao/la:
Čuvam se za Poljakinja
Šta ću kad kod nas nema radodajki
IlFantasista je napisao/la:legenda reala je napisao/la:
šta bi odjednom
Ma nisam od Bajrama i ja ohladio, nemam ni vremena
Ma sta ja znam, ispostavit ce se da sam kiksao sto sam je previse zavoljeo![]()
Vozas li se?
Ma jok, idem na neutralni terenelbflorenz je napisao/la:Koje Poljakinje ?FaraonTM je napisao/la:
Čuvam se za Poljakinja
Šta ću kad kod nas nema radodajki![]()
To dolaze kod nas ?
Nemoj da mi padas u ocima, nemoj da sumnjam u tebe.
FaraonTM je napisao/la:
Ma jok, idem na neutralni teren![]()
Dobro, mislio sam radodajki a da sutra sa obrazom možeš prošetati gradom
Nisam znao do sada hahalegenda reala je napisao/la:
Auuuuuu to je velika greškaznaš kake su ti žene ti što bolji one sve gore
![]()
ma jok
Ideš li na tekme?'
Pa malo se više moraš kretati Jalijom, ima finih faca al' duševna ljepota je upitna, mada yebo to nećeš je kući voditelbflorenz je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
Ma jok, idem na neutralni teren![]()
Dobro, mislio sam radodajki a da sutra sa obrazom možeš prošetati gradomsamo jako
Izgubio si ti obraz cim si se rodio, nema vecih lopova od vas faraona.![]()
Joj kakvu sam danas strankinju vidio na Jaliji, sjedila u piceriji.![]()
rijetko kad zadjem van granica i odmah razgalim dusu.
FaraonTM je napisao/la:
Pa malo se više moraš kretati Jalijom, ima finih faca al' duševna ljepota je upitna, mada yebo to nećeš je kući vodit
IlFantasista je napisao/la:
Nisam znao do sada haha![]()
A ima jos ona jedna izreka, reci cu ti je u pp, znas ono sto je vise...![]()
Neki dan je bio spektakl, jaran me zvao i u Banja Luku, ali nisam u Sarajevu, trebso bih sutra kuci, valjda stignem pogledati koliko toliko utakmice na tv-u
sezona, momak ne silazi s Ruskinja i Ukrajinki, nema vremena za forumuschtipak je napisao/la:Legendo, gdje ti je to virtu2l, frend?
Ma dobro kod njega svakako fine teško da ćeš naćielbflorenz je napisao/la:FaraonTM je napisao/la:
Pa malo se više moraš kretati Jalijom, ima finih faca al' duševna ljepota je upitna, mada yebo to nećeš je kući vodit![]()
Samo mi nemoj onih pilica kod Sap.
Ja u kucu mogu dovesti samo Mostranku, ali izgledi su nikakvi.
uschtipak je napisao/la:Nemoj ti meni. Dosta sto na fb bombarduju sa njim, jos i ovdje da citam. E pa nece da moze.
Uh, uh taj cuveni visocki trougao. Vidis koji si ti fasista, sveo si izbor na par hiljada zeMki.FaraonTM je napisao/la:
Kako nikakvi, cure iz okoline masovno žele u grad, tako većina današnjih yebača dobija taj status. Ja to recimo ne mogu, hoću neku od semafora do Vareškog, da mogu u japankama do nje doći. Al' naravno ne želim da je puno mlađa od mene. Zato valjda i nema sreće za mene, bar ovdje kod nas
Vakcinisan jeuschtipak je napisao/la:Samo da ne pokupi kakvu boles'.
Haj dobroIlFantasista je napisao/la:@legenda
Ma ne psujem inace pa necu ni ovaj put, reci cu ti nekom drugom prilikom.![]()
A bio s kolegom s posla i bile neke dvije njegove jaranice, onako nisu bile lose, ali sam se osjecao nekako zbunjeno da ti pravo kazem.![]()
Evo me negdje u Hercegovini, trosim posljednje megabajte ovog 3ga, ja levat danas gledao Juve, skoro sve potrosio haha
Ovo će pofino da pričeka u mom životu. Kad smo kod cura, davno sam upoznao jednu mladu iz Goražda, dobra roba onako al' nemam više kontakta sa njom, doduše i starija je od mene godinu, dvijelegenda reala je napisao/la:Joj joj pored nake Naide iz Visokog, oni bi neđe po svijetu da idu da se žene
Povuci rijeci dok sam jos dobro raspolozena.messilla je napisao/la:uschtipak je napisao/la:Nemoj ti meni. Dosta sto na fb bombarduju sa njim, jos i ovdje da citam. E pa nece da moze.
dok sam još dobro raspoložen