Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
maroonGiant je napisao/la:Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa. Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara tzv. vlasnika, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće
![]()
P.S. Vodovod uzvraca udarac:
http://radios.arajevo.ba/novost/215308/ ... je-validan
Juventus ima svoj stadion, Inter i Milan uskoro počinju sa gradnjom svojih stadiona, Arsenal je izgradio stadion. Nije lijepo lagati.maroonGiant je napisao/la:Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa. Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara tzv. vlasnika, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće
![]()
Normalno da nije, reci mi iskreno jesi li pročitao zadnje dvije, tri stranice? Da jesi shvatio bi da poenta ovoga što sam napisao nije u tome ko ima stadion, već osporavanja ovih tvojih da mi nemamo kamp, klub jer imamo vlasnika upravljačkih prava....bagrcavi je napisao/la:Juventus ima svoj stadion, Inter i Milan uskoro počinju sa gradnjom svojih stadiona, Arsenal je izgradio stadion. Nije lijepo lagati.maroonGiant je napisao/la:Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa. Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara tzv. vlasnika, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće
![]()
Nisi mi nešta pametan, blago receno, košpičiću, normalno da nismo jedini klub koji ima stopostotnog vlasnika, Manchester united, Chelsea, npr. da ne nabrajam dalje osvajače lige prvaka... imas na internetu pa traziPeace je napisao/la:A zato sa druge strane imas Barcu, Bayern, Real M, BvB itd... ali ti klubovi imaju nesto zajedničko... imaju ili ce imati nesto imovine (u odnosu na vas i vasu imovinu ceker karaktera)... i za razliku od vas niko nema 100%-tnog vlasnika da uradi sa tim klubom sta hoce... nego se pitaju i dionicari ostali... a utrpani kod vas moze raditi sta hoce...
maroonGiant je napisao/la:Nisi mi nešta pametan, blago receno, košpičiću, normalno da nismo jedini klub koji ima stopostotnog vlasnika, Manchester united, Chelsea, npr. da ne nabrajam dalje osvajače lige prvaka... imas na internetu pa traziPeace je napisao/la:A zato sa druge strane imas Barcu, Bayern, Real M, BvB itd... ali ti klubovi imaju nesto zajedničko... imaju ili ce imati nesto imovine (u odnosu na vas i vasu imovinu ceker karaktera)... i za razliku od vas niko nema 100%-tnog vlasnika da uradi sa tim klubom sta hoce... nego se pitaju i dionicari ostali... a utrpani kod vas moze raditi sta hoce...
A sve i da nemamo nista nase titule i uspjesi su nasa imovina, nase naslijedje, nasi igraci koji su ispisivali historiju naseg i kasnije najvecih stranih klubova, kao i oni koji su svoje zivote dali za odbranu najljepseg grada... to ne bih dao za 3 stadiona, Kosevu ne fali nista fala Bogu volimo ga kao da je naš, tu smo od osnivanja i to je nas dom, **** slovo na papiru..
Pojedi Snickers, jer kad si gladan pretvoris se u Dinu Selimovica...maroonGiant je napisao/la:Nisi mi nešta pametan, blago receno, košpičiću, normalno da nismo jedini klub koji ima stopostotnog vlasnika, Manchester united, Chelsea, npr. da ne nabrajam dalje osvajače lige prvaka... imas na internetu pa traziPeace je napisao/la:A zato sa druge strane imas Barcu, Bayern, Real M, BvB itd... ali ti klubovi imaju nesto zajedničko... imaju ili ce imati nesto imovine (u odnosu na vas i vasu imovinu ceker karaktera)... i za razliku od vas niko nema 100%-tnog vlasnika da uradi sa tim klubom sta hoce... nego se pitaju i dionicari ostali... a utrpani kod vas moze raditi sta hoce...
A sve i da nemamo nista nase titule i uspjesi su nasa imovina, nase naslijedje, nasi igraci koji su ispisivali historiju naseg i kasnije najvecih stranih klubova, kao i oni koji su svoje zivote dali za odbranu najljepseg grada... to ne bih dao za 3 stadiona, Kosevu ne fali nista fala Bogu volimo ga kao da je naš, tu smo od osnivanja i to je nas dom, **** slovo na papiru..
šta bi ovo ljudi moji, kakva je ovo mećava stoljeća u punom smislu tog izrazamaroonGiant je napisao/la:Haj ugasi se sam majke ti, idi izdrkaj ga na domorockog i razlupaj modem. Dokaze ti postavim i ti opet jedno te isto ponavljas ko pokvarena ploca, ako mi nemamo nista onda ni Manchester United nema nista.
I cisto sumnjam da vi volite Kosevo, jer nesta kad volis ne nazivas ga ruznim imenima tipa lavor...volite ga samo kad se treba jednom godisnje ljeti uhinjit da bi third leg igrali jer vas golubarnik jedva ispunjava sklj kategoriju dovoljnu za kup nepismenih parola na grbavici...
Toliko od mene, ne vrijedis ni ova tri posta sto sam ti odgovorio ali eto raspolozen sam danas pa ti odgovorih.
Jbg buraz, u nekoliko kvadratnih kilometara različit' mentalitet, neko gleda prema naprijed, i otvoren je za nove ideje dok neko jos zivi u 20 stoljeću, neko sanja ligu prvaka, a neko Harisa Duljevića...sergejevic je napisao/la:Svima je zajednicko da ih je neki Kinez kupio za milion maraka. Divovi i Juventus, nema treceg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.