PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Rinuka
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 18:19

:rol: :rol: :rol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 04 feb 2016, 18:19

Ovo nije normalno

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 18:19

maroonGiant je napisao/la:Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa :lol: . Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara tzv. vlasnika, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće :wave:

P.S. Vodovod uzvraca udarac:
http://radios.arajevo.ba/novost/215308/ ... je-validan
:clap:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 18:21

Zeljkanovi zekani :tralala:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 18:24

Ušutiše se košpičići :urnebes:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 04 feb 2016, 18:25

Pa šta sa ovim? Ja samo ne mogu da shvatim kako su se ovi uopšte udostojili da provjere validnost onog "dokumenta".
Šta je to rečeno u ovom saopštenju a da je novo?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 04 feb 2016, 18:26

maroonGiant je napisao/la:Gledaj košpičića šte se upališe, ubiše se dokazujući nam da nemamo ništa :lol: . Dobro onda nemaju ni Manchester United, Chelsea, Arsenal, Liverpool i sve i jedan klub u Engleskoj plus Inter, Juventus, Milan, Roma i svaki klub u Italiji i dalje da ne nabrajam, jer svim ovim klubovima je zajednicko sa Sarajevom to što imaju većinskog dioničara tzv. vlasnika, tako da mi je drago da smo u ovom društvu, pozdrav za košpičiće :wave:

Juventus ima svoj stadion, Inter i Milan uskoro počinju sa gradnjom svojih stadiona, Arsenal je izgradio stadion. Nije lijepo lagati.
DRUG NEBI TI PUNCA

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 feb 2016, 18:28

odavno se nije više zakuhalo na relaciji sarajevskih rivala, ima da sijeva do derbija :mrgreen:
1946

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 04 feb 2016, 18:32

bagrcavi je napisao/la:

Juventus ima svoj stadion, Inter i Milan uskoro počinju sa gradnjom svojih stadiona, Arsenal je izgradio stadion. Nije lijepo lagati.
Normalno da nije, reci mi iskreno jesi li pročitao zadnje dvije, tri stranice? Da jesi shvatio bi da poenta ovoga što sam napisao nije u tome ko ima stadion, već osporavanja ovih tvojih da mi nemamo kamp, klub jer imamo vlasnika upravljačkih prava....

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 04 feb 2016, 18:33

A zato sa druge strane imas Barcu, Bayern, Real M, BvB itd... ali ti klubovi imaju nesto zajedničko... imaju ili ce imati nesto imovine (u odnosu na vas i vasu imovinu ceker karaktera)... i za razliku od vas niko nema 100%-tnog vlasnika da uradi sa tim klubom sta hoce... nego se pitaju i dionicari ostali... a utrpani kod vas moze raditi sta hoce... jer trenutno Sarajevo=Vincent Amidza Tan...

A Juve npr nije jednako Agnelli, jer ima tu kvaka milion poput Exora i Johna Elkana, u Interu onaj koosoki nije sam jer se pita i Pirelli i Moratti itd...

Dakle vi i vas model vise slicite na Mladost DOBOJ KAKANJ... jer i oni poput vas imaju jednog covjeka koji se sve pita...
Zadnja izmjena: Peace, dana/u 04 feb 2016, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 04 feb 2016, 18:33

Plati na rate vodu. :urnebes:

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 04 feb 2016, 18:48

Peace je napisao/la:A zato sa druge strane imas Barcu, Bayern, Real M, BvB itd... ali ti klubovi imaju nesto zajedničko... imaju ili ce imati nesto imovine (u odnosu na vas i vasu imovinu ceker karaktera)... i za razliku od vas niko nema 100%-tnog vlasnika da uradi sa tim klubom sta hoce... nego se pitaju i dionicari ostali... a utrpani kod vas moze raditi sta hoce...
Nisi mi nešta pametan, blago receno, košpičiću, normalno da nismo jedini klub koji ima stopostotnog vlasnika, Manchester united, Chelsea, npr. da ne nabrajam dalje osvajače lige prvaka... imas na internetu pa trazi
A sve i da nemamo nista nase titule i uspjesi su nasa imovina, nase naslijedje, nasi igraci koji su ispisivali historiju naseg i kasnije najvecih stranih klubova, kao i oni koji su svoje zivote dali za odbranu najljepseg grada... to ne bih dao za 3 stadiona, Kosevu ne fali nista fala Bogu volimo ga kao da je naš, tu smo skoro od osnivanja i to je nas dom, **** slovo na papiru..

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 18:51

maroonGiant je napisao/la:
Peace je napisao/la:A zato sa druge strane imas Barcu, Bayern, Real M, BvB itd... ali ti klubovi imaju nesto zajedničko... imaju ili ce imati nesto imovine (u odnosu na vas i vasu imovinu ceker karaktera)... i za razliku od vas niko nema 100%-tnog vlasnika da uradi sa tim klubom sta hoce... nego se pitaju i dionicari ostali... a utrpani kod vas moze raditi sta hoce...
Nisi mi nešta pametan, blago receno, košpičiću, normalno da nismo jedini klub koji ima stopostotnog vlasnika, Manchester united, Chelsea, npr. da ne nabrajam dalje osvajače lige prvaka... imas na internetu pa trazi
A sve i da nemamo nista nase titule i uspjesi su nasa imovina, nase naslijedje, nasi igraci koji su ispisivali historiju naseg i kasnije najvecih stranih klubova, kao i oni koji su svoje zivote dali za odbranu najljepseg grada... to ne bih dao za 3 stadiona, Kosevu ne fali nista fala Bogu volimo ga kao da je naš, tu smo od osnivanja i to je nas dom, **** slovo na papiru..
:bow:

Peace
Kontakt:

Post Postao/la Peace » 04 feb 2016, 18:54

maroonGiant je napisao/la:
A sve i da nemamo nista nase titule i uspjesi su nasa imovina, nase naslijedje, nasi igraci koji su ispisivali historiju naseg i kasnije najvecih stranih klubova, kao i oni koji su svoje zivote dali za odbranu najljepseg grada... to ne bih dao za 3 stadiona, Kosevu ne fali nista fala Bogu volimo ga kao da je naš, tu smo od osnivanja i to je nas dom, **** slovo na papiru..
Pojedi Snickers, jer kad si gladan pretvoris se u Dinu Selimovica...

Pa zato ti i kazem volimo i mi Kosevo... jer je to i nas stadion... igrali smo na njemu i prije a i poslije rata... dakle nas drugi dom... rezervni ali drag svejedno... i vidis da se nacelno slazemo da nemate nista svoje osim pokvarene ves masine koja vam boji opremu... to je priznanje koje sam trazio...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 04 feb 2016, 18:57

Ne objasnjavajte im vise nista :facepalm: :facepalm:

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 04 feb 2016, 19:00

Drug Bitići i njegovi košpičići :urnebes: :urnebes:

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 04 feb 2016, 19:09

Haj ugasi se sam majke ti, idi izdrkaj ga na domorockog i razlupaj modem. Dokaze ti postavim i ti opet jedno te isto ponavljas ko pokvarena ploca, ako mi nemamo nista onda ni Manchester United nema nista.
I cisto sumnjam da vi volite Kosevo, jer nesta kad volis ne nazivas ga ruznim imenima tipa lavor...volite ga samo kad se treba jednom godisnje ljeti uhinjit da bi third leg igrali jer vas golubarnik jedva ispunjava sklj kategoriju dovoljnu za kup nepismenih parola na grbavici...
Toliko od mene, ne vrijedis ni ova tri posta sto sam ti odgovorio ali eto raspolozen sam danas pa ti odgovorih.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 04 feb 2016, 19:14

Svima je zajednicko da ih je neki Kinez kupio za milion maraka. Divovi i Juventus, nema treceg.

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 04 feb 2016, 19:16

maroonGiant je napisao/la:Haj ugasi se sam majke ti, idi izdrkaj ga na domorockog i razlupaj modem. Dokaze ti postavim i ti opet jedno te isto ponavljas ko pokvarena ploca, ako mi nemamo nista onda ni Manchester United nema nista.
I cisto sumnjam da vi volite Kosevo, jer nesta kad volis ne nazivas ga ruznim imenima tipa lavor...volite ga samo kad se treba jednom godisnje ljeti uhinjit da bi third leg igrali jer vas golubarnik jedva ispunjava sklj kategoriju dovoljnu za kup nepismenih parola na grbavici...
Toliko od mene, ne vrijedis ni ova tri posta sto sam ti odgovorio ali eto raspolozen sam danas pa ti odgovorih.
šta bi ovo ljudi moji, kakva je ovo mećava stoljeća u punom smislu tog izraza :urnebes: :urnebes: :tokralju:
1946

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 04 feb 2016, 19:17

sergejevic je napisao/la:Svima je zajednicko da ih je neki Kinez kupio za milion maraka. Divovi i Juventus, nema treceg.
Jbg buraz, u nekoliko kvadratnih kilometara različit' mentalitet, neko gleda prema naprijed, i otvoren je za nove ideje dok neko jos zivi u 20 stoljeću, neko sanja ligu prvaka, a neko Harisa Duljevića...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.