FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

AYAN
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la AYAN » 07 mar 2010, 12:43

amertiger je napisao/la:evo na portalu zanimljiv clanak o trecem poluvremenu Leotar - Borac, spominje se neka treca strana i trebinjac koji sudi mec Siroki - Zeljo, ne bi valjalo da se to dvoje poveze, lako bi mogli biti da je tu siroki umjeso prste da se probije na vrh
Pa svi znaju da se ni Barcelona nebi naigrala na Pecari...željo mora uložiti nadljudske napore da bi izvukao povoljan rezultat... a ja se opet nadam da ćemo uspijeti pobijediti i sudije.

Sretno
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 07 mar 2010, 12:44

Mrgood je napisao/la:
amertiger je napisao/la:evo na portalu zanimljiv clanak o trecem poluvremenu Leotar - Borac, spominje se neka treca strana i trebinjac koji sudi mec Siroki - Zeljo, ne bi valjalo da se to dvoje poveze, lako bi mogli biti da je tu siroki umjeso prste da se probije na vrh
Da... jadni Široki mora platiti da dobije Želju na Pecari. :lol:
pa **** mu mater,jeste li jučer govorili kako taj sudac je dosad bio na željinoj strani,i jeli itko od širokobriježana išta prigovarao nije,a i vi ste se ušutili,a sad čim neka vijest nova digli ste se nemoj srat više bollan

Steve Urkel
Kontakt:

Post Postao/la Steve Urkel » 07 mar 2010, 12:48

AYAN je napisao/la:
Pa svi znaju da se ni Barcelona nebi naigrala na Pecari...željo mora uložiti nadljudske napore da bi izvukao povoljan rezultat... a ja se opet nadam da ćemo uspijeti pobijediti i sudije.

Sretno
evo vaki ko ti su najgori nećeš niti ići na utakmicu,a kad izgubite srati ćeš kako vas je sudac oštetio,nadam se da će suđenje proteći u najboljem redu i da će nakon utakmice pravi navijači želje(a ne vaki ko ti)to priznati

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 mar 2010, 12:55

Izgubiti od bolje ekipe u normalnim uslovima bez mjesanja sluzbenioh lica se ne treba stidjeti i treba priznati i ja cu biti prvi koji ce to uraditi ali ako bude kakvih malverzacija onda je to druga stvar, ali morate svi priznati da je sumnjivo, ko zna mozda je ta treca umjesana strana bas nas Zeljo pa malo lobira tamo i vamo al ko zna i zato samo hrabro sta bude bit ce i samo zelim kvalitetno sudjenej pa nek bolji pobjedi
Mes Que Un Club

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 07 mar 2010, 13:08

Kakva bolan vise treca strana, pun mi k.... vise prica kad zijanis, zajebo nas ovaj zajebo nas onaj, uvijek neko trazi alibi za poraz. a kad pobijede sve ok, de ba vise. Nego **** to, da hocemo mi uzeti makar bod danas ;)
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 07 mar 2010, 13:15

alan ford 26 je napisao/la:Kakva bolan vise treca strana, pun mi k.... vise prica kad zijanis, zajebo nas ovaj zajebo nas onaj, uvijek neko trazi alibi za poraz. a kad pobijede sve ok, de ba vise. Nego **** to, da hocemo mi uzeti makar bod danas ;)
potpis ,
a prvi put vidim da neki trener izjavljuje "Ne želim da dajem neke komentare, jer bi time dobio sankcije Fudbalskog saveza BiH," mozda je postojalo prije al koliko se sjecam ranijih godina tako se obruse svi treneri na sudije savez itd a nikom nista , realno ovako treba ako imas dokaze nosi ih pred komisiju a srati preko novina treba sankcionisati fino po djepu ;)

newbie
Kontakt:

Post Postao/la newbie » 07 mar 2010, 13:17

Steve Urkel je napisao/la:
Mrgood je napisao/la:
Da... jadni Široki mora platiti da dobije Želju na Pecari. :lol:
pa **** mu mater,jeste li jučer govorili kako taj sudac je dosad bio na željinoj strani,i jeli itko od širokobriježana išta prigovarao nije,a i vi ste se ušutili,a sad čim neka vijest nova digli ste se nemoj srat više bollan

Nezz jel vi kontate, ali sumnja se da je Zeljo kupio ;)
Zapravo , jucer je sredio Leotaru pobjedu, a zauzvrat Trebinjac sudi u Sirokom. Pa nece valjda JACA ekipa, sto Siroki u ovom trenutku jeste, kupovati utakmice kuci.

prijeratni mangup
Kontakt:

Post Postao/la prijeratni mangup » 07 mar 2010, 13:25

komsije sretno danas,bez obzira na nase rivalstvo zelim vam danas puno srece,SARAJ'VO i ZELJO ,moraju poceti pobjedjivati ove male klubove bez tradicije,dosta je vise bilo gubljenja tekmi i prije nego sto igraci izadju na teren,po kojekakvim selima i selendrama..pozz ;)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 07 mar 2010, 13:27

Ovo neće na dobro. :roll:

Imp
Kontakt:

Post Postao/la Imp » 07 mar 2010, 13:34

ej,jao,jeste to se vec poceli izvlacit na sudjenje?bar to na pecari nije problem.

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 07 mar 2010, 13:41

skripari(jao imena boze sacuvaj) i vi ostali koji ste dosli da nas sad nesh podjebajete ostavite nas sad na miru pa dodjite fino veceras da slavite sa nama ;)

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 07 mar 2010, 13:53

Nezz jel vi kontate, ali sumnja se da je Zeljo kupio ;)
Zapravo , jucer je sredio Leotaru pobjedu, a zauzvrat Trebinjac sudi u Sirokom. Pa nece valjda JACA ekipa, sto Siroki u ovom trenutku jeste, kupovati utakmice kuci.
jao gluposti!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 07 mar 2010, 13:56

Ko ima najvise odigranih zvanicnih utakmica (prvenstvo, kup, Evropa) za Zelju?

Da malo ubijete vrijeme ... :)
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 07 mar 2010, 13:57

samir_tm87 je napisao/la:skripari(jao imena boze sacuvaj) i vi ostali koji ste dosli da nas sad nesh podjebajete ostavite nas sad na miru pa dodjite fino veceras da slavite sa nama ;)
:D :D :D :D :D
Ja nesto kontam da je siroki plasirao tu pricu o famoznoj "trecoj strani", ako bi oni slucajno izgubili.
Ali ja licno se ne bih ljutio da to bude istina, tj. da mi dobijemo, pa nek pise tko sta hoce.
Jos se igra 14 kola, pa ko zna.
Mozda Beslija upise novu asistenciju, a Alen novi pogodak?
Nadam se, i valjda nece biti nikakvog belaja. Zao mi je sto ne mogu na tekmu, ali kontam da ce biti dobra i tvrda, ma koliko mi srozavali siroki.
NAPRIJED ZEEEEEEEEEEEELJOOOOOOOOOOOOOOOOO :!: :!: :!:
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 07 mar 2010, 14:01

Zna li neko hoceli biti prijenosa na radiju?
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 07 mar 2010, 14:03

Stole iz Bora je napisao/la:Ko ima najvise odigranih zvanicnih utakmica (prvenstvo, kup, Evropa) za Zelju?

Da malo ubijete vrijeme ... :)

Od kad ja pratim zelju od neke 96 pa na dalje, mislim da je mozda Gredic ili MUlalic, mozda cak prije Mulalic
Mes Que Un Club

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 07 mar 2010, 14:05

Momci su prosli Mostar, ide ih oko 150-200, zasad je sve ok...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

DiNno
Kontakt:

Post Postao/la DiNno » 07 mar 2010, 14:06

vidio sam kada su manijaci prolazili kroz jablanicu 2 autobusa i 4-5 kombija.
znaci da nas ima solidno.policija ih stalno prati

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 mar 2010, 14:06

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Zna li neko hoceli biti prijenosa na radiju?
bice na SportSport.ba.

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 07 mar 2010, 14:12

Seyo_TM je napisao/la:Momci su prosli Mostar, ide ih oko 150-200, zasad je sve ok...
Sto ti seyo ne idesh ? :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kulinban1189, strucnjak9 i 72 gosta.