Genije je napisao/la:neda_TM87 je napisao/la:Snickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez

ma ja bilo vas je ba 80.000 cuj 12.000 ahhahaha oojj sta rece i osta ziv, hahah

to je taj objektivni pitar
Sarajevo - Čelik 1:0
Strijelac: 1:0 Arsenijević (90).
Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase – Koševo. Gledalaca: 7.000
biće slike pa pogledaj,nisi bio na tekmi a znaš.
Evo doće neki robijaš pa neka napiše koliko je bilo.
Moja procjena sigurno preko 10 000 a vjerovatno je bilo oko 11 500 ako ne i više.
Jednostavno se moraš pomiriti s tim da FKS ima najveći potencijal što se tiče navijača a i stadiona.
Vama je gornja daska 12 000 jer i nemože više stat na šugi i da vas ima više.dok je nama samo nebo granica cirka 36 000 koji su vrtoglavi za naše uslove.
ja sam kopirao to sa jednog portala gdje pise novinar, a ja vama sigurno vjerujem da je bilo ne samo 12.000 nego sigurno je bilo i vise
takodjer kao sto sam i to gore kopirao, i ovo sam kopriao sa jednog drugogo sportskog portala, ako malo pretrazite skontat cete sa kojeg
Željezničar - Borac 4:2
Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca: 15.000. Sudija: Semir Kaplan (Stolac). Strijelci: 1:0 Mešić u 24, 2:0 Bekrić u 40, 2:1 Bogičević u 44. (autogol), 3:1 Popović u 51, 4:1 Popović u 81, 4:2 Kajkut u 90. minutu. Žuti kartoni: Svraka, Popović (Željo), Damjanović, Ćorić, Bojić (Borac).
Sarajevo - Čelik 1:0
Strijelac: 1:0 Arsenijević (90).
Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase – Koševo. Gledalaca: 7.000. Sudija: Dragan Skakić (Bosanska Gradiška). Žuti kartoni: Handžić, Džakmić, Kojašević, Suljić (Sarajevo), Čović, Duro, Zahirović, Gadžo (Čelik). Crveni karton: Amel Pjanić (rezervni golman Čelik poslije meča zbog prigovora sudiji Skakiću).
toliko o tome koliko moze stati na Grbavicu i kolko je bilo veceras na Koesvu...