FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

GOSPODIN_1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GOSPODIN_1921 » 19 avg 2010, 01:21

Srce_Tebi je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da ce Sarajevo razvaliti "siromasne zenicane" ... komentar na utakmicu nemam, mnogo sam razocaran smijesnim golom iz 90+6 i prokockane 100% sanse za nas u 91.min...
Ja mislim da su rekli 3-0 lagano :lol: :oops:
Oni su sramota grada i drzave zajedno sa sminkerom varesanovicem i papkom blekicem il kako vec !
Pa onaj trener njihov prije utakmice poceo da kuka kako uvijek se kola lome na njima jadnicima,jasno da trazi
apel za pomoc od sudija i saveza! Kako su jadni :(

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 19 avg 2010, 01:22

KARL HAJNC je napisao/la:
Esii TM87 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:pa jel vas sramota više seljačine iz istočne bosne sudiskih namještanja. e jeste vala miševi a ako je istina da smo vam mi bacili suzavac sjetite se proslave titule na grbavici kada ste # prvi počeli # da je bilo pošteno i da vam sudija nije poklonio pobjedu opet bi ko prije utakmice plakali po vašem savezu i tražili bodove za zelenim stolom eee jeste vala p... da se hočete rasformirati pod tim vašim stečajnm predsjednikom. a to da vas je bilo 10000, onda je protiv hapoela bilo 15000. nešto neštim u tim vašim izvještajima ko da se čevabđiski stadion na rajfešluz povečava i smanjuje ( protiv hapola je pisalo da je bilo 7000 smiješno )
Ne kinke majketi...bio sam na tekmi,na istoku, s drugom "iste krvi" i jos par njih ovih domacih.Sarajevo veoma lose,dobili vise sretno,nego spretno...zato tisu za ta namjestanja..na tribinama negdje realno 8-10 milja,fina posjeta ;) Celik da je malo bio spretniji mogao je uvaliti 2-3 komada,ali sta je tu je..drago mi je zbog onog derpea Ibrakovica.Opet kazem Sarajevo za 95 min odigralo jednu akciju i to u prvom kad je onaj mali fulio mrtvi zicer,ostalo ho-ruk :mrgreen: famozni Piksi dobar igrac,ali puno komplikuje,ali opet namjesti go..najbolji kod vas realno (isti tip igraca Zajko Zeba).Sta reci za suzavac,ko god da ga je bacio ima je muda da napravi glupost samo takvu,neznam cemu sve ovo vodi :roll: poslije toga navijanje "Ovo nece izaci na dobro"isto smijesno : :roll: ...ostalo mi je upecatljivo,grupa starijih pitara medju kojima je bio Benjamin Isovic negdje oko 80 min govori da je ovdje Zeljo,umjseto Celika uvalili bi nam 9 komada :mrgreen: ja umro od sege :mrgreen:
LAŽOVE-nijedne,jeli te stid više :oops: :oops: :oops:
djecace :roll:
1921-2011

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 19 avg 2010, 01:23

A , ko je ta zenska sto je ubacila suzava daj nam malo opisite ako nije zabranjeno bio je neko na tekmi imal klip , slika bilo sta pa da je safatamo :arrow:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 19 avg 2010, 01:23

ala_juve_tm87 je napisao/la:EV dosao je robijas dugo ocekivani koji odmah potvrdjuje da je gol pao u 96 minuti i nemojte dalje komentarisat bgt!!!!!
kako će on znati u kojoj minuti je pao gol,kad ih je policija izvela 3-4 minute ranije sa tribina,da možda nije vidovit :D :D

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 19 avg 2010, 01:24

bilino polje je napisao/la:robovi stigli svaka cast hz na svemu gostoprimstvo za 10 navijanje hz za deset robovi za 10 tekma nikad bolj a poraz me boli jer je u 96 minuti vce kad gube volio bi da su ga primili u 15 minuti ne ovako al bit ce bolje. niste nesto jaka ekipa ili smo mi prejaki al sve u svemu pozzz iz zenice ..odoh leci umoran.
Ljubim ti karakter svaka ti čast pokažite dušmanima da nismo ni mi ni vi šljam svaka vam čast za brojnost i navijanje .Pozzzz za ZENICU! ;)
Sarajevo ljubavi moja!

neda_TM87
Kontakt:

Post Postao/la neda_TM87 » 19 avg 2010, 01:24

Genije je napisao/la:
neda_TM87 je napisao/la:
Snickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez :D
ma ja bilo vas je ba 80.000 cuj 12.000 ahhahaha oojj sta rece i osta ziv, hahah :lol: :lol: to je taj objektivni pitar :mrgreen: :mrgreen:
Sarajevo - Čelik 1:0
Strijelac: 1:0 Arsenijević (90).
Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase – Koševo. Gledalaca: 7.000
biće slike pa pogledaj,nisi bio na tekmi a znaš.
Evo doće neki robijaš pa neka napiše koliko je bilo.
Moja procjena sigurno preko 10 000 a vjerovatno je bilo oko 11 500 ako ne i više.

Jednostavno se moraš pomiriti s tim da FKS ima najveći potencijal što se tiče navijača a i stadiona.
Vama je gornja daska 12 000 jer i nemože više stat na šugi i da vas ima više.dok je nama samo nebo granica cirka 36 000 koji su vrtoglavi za naše uslove.
ja sam kopirao to sa jednog portala gdje pise novinar, a ja vama sigurno vjerujem da je bilo ne samo 12.000 nego sigurno je bilo i vise :mrgreen: :mrgreen:
takodjer kao sto sam i to gore kopirao, i ovo sam kopriao sa jednog drugogo sportskog portala, ako malo pretrazite skontat cete sa kojeg
Željezničar - Borac 4:2
Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca: 15.000. Sudija: Semir Kaplan (Stolac). Strijelci: 1:0 Mešić u 24, 2:0 Bekrić u 40, 2:1 Bogičević u 44. (autogol), 3:1 Popović u 51, 4:1 Popović u 81, 4:2 Kajkut u 90. minutu. Žuti kartoni: Svraka, Popović (Željo), Damjanović, Ćorić, Bojić (Borac).

Sarajevo - Čelik 1:0
Strijelac: 1:0 Arsenijević (90).
Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase – Koševo. Gledalaca: 7.000. Sudija: Dragan Skakić (Bosanska Gradiška). Žuti kartoni: Handžić, Džakmić, Kojašević, Suljić (Sarajevo), Čović, Duro, Zahirović, Gadžo (Čelik). Crveni karton: Amel Pjanić (rezervni golman Čelik poslije meča zbog prigovora sudiji Skakiću).

toliko o tome koliko moze stati na Grbavicu i kolko je bilo veceras na Koesvu...
Zadnja izmjena: neda_TM87, dana/u 19 avg 2010, 01:33, ukupno mijenjano 1 put.
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 19 avg 2010, 01:25

CoDe je napisao/la:A , ko je ta zenska sto je ubacila suzava daj nam malo opisite ako nije zabranjeno bio je neko na tekmi imal klip , slika bilo sta pa da je safatamo :arrow:

:D hahahahah treba joj pramenove izvuc :D joj ovaj mi je najjaci :D
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Srce_Tebi
Kontakt:

Post Postao/la Srce_Tebi » 19 avg 2010, 01:27

Genije je napisao/la:
Srce_Tebi je napisao/la:Gdje su oni sto su pisali da ce Sarajevo razvaliti "siromasne zenicane" ... komentar na utakmicu nemam, mnogo sam razocaran smijesnim golom iz 90+6 i prokockane 100% sanse za nas u 91.min...
ako hoćemo realno taj gol nije pao u 96 jer da je bio u istoj ja nebi bio ponosan na gol koji MORA PAST.

Opet ponavljam da je čelik jako dobra ekipa i da je ostalo neriješeno nebi bilo nezasluženo pa čak i pobjeda i siguran sam da će čelik ove godine biti plasiran od 1 do 5 mjesta.

Oped realno smo imali više prilika mada se te vi takođe napadali u prvom poluvremenu dok ste u drugom čekali smo kontre i moram priznat da sam iznenađen dobrim nastupom s obzirom na puno novih igrača.

Ralno te pitam dali je ono bio penal u prvom poluvremenu kad se igrali rukom u kaznenom prostoru ????????
Brate sve sto sam pratio od utakmice je bilo zadnjih 5 minuta kad sam bio u busu... dok sam na tribini navijam i ne gledam utakmicu... necu vise pisati, celik je izgubio i to je to... vama svaka cast na navijanju (i robovi su bili otkaceni veceras pozitivno :D ) Onom ko je ubacio suzavac. "Nadam se da ces nekad doci pameti"
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 19 avg 2010, 01:30

Kad su svi već "vidjeli" kiks "Sarajeva" na domaćem terenu, Kojašević je prešao dvojicu igrača i uposlio Arsenijevića koji je preciznim šutem donio veliku radost "Hordama zla". Deset hiljada navijača "Sarajeva" kućama je otišlo slaveći novu pobjedu svog tima.

Nema sladje pobjede. 8-)

P.S. Nemojte se prepirati sa ovim strumfovima, sta glumite internet hooligane ba...
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 19 avg 2010, 01:31, ukupno mijenjano 1 put.

Snickers5
Kontakt:

Post Postao/la Snickers5 » 19 avg 2010, 01:31

neda_TM87 je napisao/la: Željezničar - Borac 4:2
Stadion Grbavica u Sarajevu. Gledalaca: 15.000. Sudija: Semir Kaplan (Stolac). Strijelci: 1:0 Mešić u 24, 2:0 Bekrić u 40, 2:1 Bogičević u 44. (autogol), 3:1 Popović u 51, 4:1 Popović u 81, 4:2 Kajkut u 90. minutu. Žuti kartoni: Svraka, Popović (Željo), Damjanović, Ćorić, Bojić (Borac).

toliko o tome koliko moze stati na Grbavicu i kolko je bilo veceras na Koesvu...
haha ajmo logikom grbavica prima 12.000 milja sa svim tribinama 9000 sjedecih na toj utakmici protiv borca istok je bio prazan a stadion vam prima 12000,kako onda 15milja lazove zuti?

ala_juve_tm87
Kontakt:

Post Postao/la ala_juve_tm87 » 19 avg 2010, 01:32

Megaloman je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:samo da odgovorim berberoviću
u principu nemam ništa protiv isočno bosanaca, jedino što mi smeta ješto je činjenica da su oni gro navijača sarajeva a sramota ih svog porijekla i nešto kao ono 100% iz sarajeva. to ti je nešto slično kao kad napišu bosanski burek ovi novokomponovani. pa neče valjda bit francuski. elem razlika između želje i sarajeva je kao razlika između urbanog i rularnog. ja se lično ne stidim što su moji vijekovima iz sarajeva a neznam samo zašto se vi stidite svog porijekla. naravno ne želim da generalizujem ali situacija je takva
Medju osnivacima NK/FK/NKFKZ nije bio nijedan jedini Sarajlija. Jezgro navijaca cini ta urbana gerila iz Svrakinog, Otesa, Stupa, Buljakova, Buca Potoka i Aneksa.
Vi ste provincijski mangupi, bili i ostali. Saka jada.

Sarajevo, Horde, Bog i CARSIJA
Sarajevo je klub kojeg narod poznaje samo u Sarajevu,dok je Željo poznat sirom Bosne i Hercegovine!
Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 19 avg 2010, 01:32

Dosao kuci ziv i zdrav !

Bilo gdje i bilo kad manijaci uvjek jad

chanchi
Kontakt:

Post Postao/la chanchi » 19 avg 2010, 01:36

Ne volim da pišem na vašoj temi ali ovaj put ne mogu da odolim.Kao navijač Želje odoh da vidim sportske rivale,
ne pokajah se - dobra utakmica, fina atmosfera ali ne mogu da shvatim jednu stvar.Sve što je Sarajevo napravilo,uključujuči i gol, je zasluga Kojaševića. Istina,imao je i dosta izgubljenih lopti ali on je jednostavno igrač koji igra sa dosta rizika a takvih je igrača malo.Oko mene ga svi prozivaju, zvižde, psuju.
Momak ima strašnu tehniku i mirnoću u igri. Fali mu snage ali siguran sam da Sarajevo odavno nije imalo boljeg igrača.

Genije
Kontakt:

Post Postao/la Genije » 19 avg 2010, 01:38

Srce_Tebi je napisao/la:
Genije je napisao/la:
ako hoćemo realno taj gol nije pao u 96 jer da je bio u istoj ja nebi bio ponosan na gol koji MORA PAST.

Opet ponavljam da je čelik jako dobra ekipa i da je ostalo neriješeno nebi bilo nezasluženo pa čak i pobjeda i siguran sam da će čelik ove godine biti plasiran od 1 do 5 mjesta.

Oped realno smo imali više prilika mada se te vi takođe napadali u prvom poluvremenu dok ste u drugom čekali smo kontre i moram priznat da sam iznenađen dobrim nastupom s obzirom na puno novih igrača.

Ralno te pitam dali je ono bio penal u prvom poluvremenu kad se igrali rukom u kaznenom prostoru ????????
Brate sve sto sam pratio od utakmice je bilo zadnjih 5 minuta kad sam bio u busu... dok sam na tribini navijam i ne gledam utakmicu... necu vise pisati, celik je izgubio i to je to... vama svaka cast na navijanju (i robovi su bili otkaceni veceras pozitivno :D ) Onom ko je ubacio suzavac. "Nadam se da ces nekad doci pameti"
1 poluvrijeme navijanje za 10,i one baklje prskalice su jako moćno izgledale i nadam se da je neko snimio.

Što se tiče suzavca takvi ne dolaze pameti,ja ću možda morati očnog posjetiti ali ovaj kločina sigurno ide u jagomir odakle je nakratko izašao.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 avg 2010, 01:38

TeaM87 je napisao/la:samo da odgovorim berberoviću
u principu nemam ništa protiv isočno bosanaca, jedino što mi smeta ješto je činjenica da su oni gro navijača sarajeva a sramota ih svog porijekla i nešto kao ono 100% iz sarajeva. to ti je nešto slično kao kad napišu bosanski burek ovi novokomponovani. pa neče valjda bit francuski. elem razlika između želje i sarajeva je kao razlika između urbanog i rularnog. ja se lično ne stidim što su moji vijekovima iz sarajeva a neznam samo zašto se vi stidite svog porijekla. naravno ne želim da generalizujem ali situacija je takva
To je zaista istina živa.
Ko god da je došao u Sarajevo sa strane, tu posebno mislim na izbjeglice koje su pridošle u ratu 92-95 navija za FK Sarajevo, to su cinjenice.
Nemam ništa protiv tih ljudi u principu sve dok mi se ne mješaju u život, ali realno takvi su ruralnog karaktera i seoskog ponašanja i oni cine okosnicu i jezgro HZ, polupismeni i skromno obrazovani ljudi.
Što je najveci apsurd i što je najsmiješnije ti isti doseljenici pišu Moj grad,moj klub :lol: i slicne nonsense zaboravljajuci pritom svoje vlastito porijeklo iz sandžaka,istocne bosne itd.
I smiješno i žalosno ujedno.

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 avg 2010, 01:39

Ja znam sta je njima! Kad cuju kakve pjesme sjever pjeva oni se izgube totalno. Kad cuju pjesmu poput
Ja volim, volim, volim samo tebe...' to je za njih nesto ne dokucivo
R'N'R

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 19 avg 2010, 01:41

chanchi je napisao/la:Ne volim da pišem na vašoj temi ali ovaj put ne mogu da odolim.Kao navijač Želje odoh da vidim sportske rivale,
ne pokajah se - dobra utakmica, fina atmosfera ali ne mogu da shvatim jednu stvar.Sve što je Sarajevo napravilo,uključujuči i gol, je zasluga Kojaševića. Istina,imao je i dosta izgubljenih lopti ali on je jednostavno igrač koji igra sa dosta rizika a takvih je igrača malo.Oko mene ga svi prozivaju, zvižde, psuju.
Momak ima strašnu tehniku i mirnoću u igri. Fali mu snage ali siguran sam da Sarajevo odavno nije imalo boljeg igrača.
Damir Kojasevic je ubjedljivo nas najbolji igrac i pravo da ti kazem ne znam na koju foru je onakav igrac zavrsio kod nas i u ovoj nasoj sugavoj ligi

nicaze_072
Kontakt:

Post Postao/la nicaze_072 » 19 avg 2010, 01:42

Evo frisko sa tekme kuci dosao. Prije svega - atmosfera predobra. Navijanje 90 minuta i jednih i drugih.

Celik bio dobar, ali ocigledno nedovoljno. Jes da nas je sudija malo klao u prvom onaj linijski ali imali smo svoju sansu u 90-toj nismo iskoristili i cao.

Uglavnom dobra tekma.

A onaj ko je suzavac bacio medju navijace sjeme mu se zatrlo.

Ono sto smo mi sa juga gledali je bilo grozno. Vrlo lako se moglo u katastrofu pretvoriti. Srecom koliko vidim proslo je sve bez vecih posljedica.

Uglavnom vama pobjeda, nama fino druzenje sa malo tuge al sta je tu je.

Vidimo se sljedece godine na BP!

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 19 avg 2010, 01:44

i dobro znaj....kad ne igras dobro....i kad se skoro sve okrene protiv tebe.....kako na tribinama :) tako i na terenu tu je SUDIJA.....j... on sam sebi mater ! cestitam na fer i korektnom navijanju i mi smo bili fer ;)
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TokiVoki

Post Postao/la TokiVoki » 19 avg 2010, 01:46

nicaze_072 je napisao/la:Evo frisko sa tekme kuci dosao. Prije svega - atmosfera predobra. Navijanje 90 minuta i jednih i drugih.

Celik bio dobar, ali ocigledno nedovoljno. Jes da nas je sudija malo klao u prvom onaj linijski ali imali smo svoju sansu u 90-toj nismo iskoristili i cao.

Uglavnom dobra tekma.

A onaj ko je suzavac bacio medju navijace sjeme mu se zatrlo.

Ono sto smo mi sa juga gledali je bilo grozno. Vrlo lako se moglo u katastrofu pretvoriti. Srecom koliko vidim proslo je sve bez vecih posljedica.

Uglavnom vama pobjeda, nama fino druzenje sa malo tuge al sta je tu je.

Vidimo se sljedece godine na BP!
Ja moram biti iskren i reci da ste sjajno navijali prvo poluvrijeme, dok vam se u drugom desio manji pad ;)
Sigurno vase najbolje izdanje na Kosevu, barem sto se tice navijanja
U svakom slucaju lijepa noc, steta za suzavac, al haj...
Zadnja izmjena: TokiVoki, dana/u 19 avg 2010, 01:47, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, Burberry46, hase73, mnon46, skoJaa i 50 gostiju.