Zamislis ono sponozor Zelje "British Royal Family".

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ovaj iz Modrice je 6. sudija, t.j. onaj iza gola, a za bezbjednost ce vjerovanto biti onaj iz Sanskog Mosta sto bude svake godineSouthboy je napisao/la:
sudija iz lukavice a za bezbjednost covjek iz modrice... lakrdija ko svaki put u bl...
Jeste to kad oštećeni u BL od strane sudija?Southboy je napisao/la:sudija iz lukavice a za bezbjednost covjek iz modrice... lakrdija ko svaki put u bl...
"ne treba zaboraviti i da je on unuk tragično preminule princeze Diane koja je u našoj zemlji ostala poznata i po humanitarnom radu i pomoći u deminiranju. Možda se njoj tada činilo, a možda bude i princu u budućnosti, kao sitnica, ali nama je to značilo mnogo. Stoga smo smatrali prikladnim da, u znak zahvalnosti i kao simboličan gest, upravo on postane naš član"Zeman je napisao/la:Jeste to kad oštećeni u BL od strane sudija?Southboy je napisao/la:sudija iz lukavice a za bezbjednost covjek iz modrice... lakrdija ko svaki put u bl...
P.S.
I ta Plava krv vam je glupa fora. Fol radnički klub, a veza "plava-aristokratska krv". Pa ne može i radnik i aristokrata, birajte jedno...
Zovemo se Zeljeznicar, historiju koju imamo njome se ponosimo, jer je jedna od najponosnijih nekog kluba, nastali iz radnickog revolta da smetamo naci klubovima tipa HASKA i Slavije, opstali kad je novi rezimski klub napravljen i kad nam se spremalo gasenje od novokomponovanih politickih elita i na kraju stadion nam je bio linija razgranicenja izmedju agresora i branitelja i ponovo od jos novijih politickih i tad vec nacionalistickih elita dolazi pokusaj gasenja i sad cim nam se uclani neki princ postajemo burzuji.Zeman je napisao/la:Jeste to kad oštećeni u BL od strane sudija?Southboy je napisao/la:sudija iz lukavice a za bezbjednost covjek iz modrice... lakrdija ko svaki put u bl...
P.S.
I ta Plava krv vam je glupa fora. Fol radnički klub, a veza "plava-aristokratska krv". Pa ne može i radnik i aristokrata, birajte jedno...
Jedino u teretanu valja gore ićiplavetniloo je napisao/la: Ja Selimovića na Koševu vidim, baš sportski život živi čovjek
Pa eto, konstantni su oni, više su inventar kafića nego ŽeljeManUtdFan je napisao/la: Svraka, Adil, Stanic..to je sto sam ja prepoznao, bila su jos dva lika i neke cure im.
Rijetko kojeg igraca baš gotivim, ali Zola je iznimkafedeltafrotta je napisao/la:
VIVA ZOLA, polako se vraća
Ova sto je pisala se pravi pametnija nego sto jeste,eto kao mi ne znamo da je to ovako.Clanak bez cilja i konkretnog prijedloga..Ubleha pa hajd.Sit sam ovih stvari,ukazivanja a niko da pokuca na prava vrata i prozove prave ljude,na taj nacin da ih bude stid svega ovoga sto pise u clanku iznad.dino lj je napisao/la:Pustite se ba raja princa ovo je stvarnost naseg kluba i cijele nam drzave, tekst koji treba obavezno procitati.
http://manjine.ba/?p=9867" onclick="window.open(this.href);return false;
aS_Roma je napisao/la:Brzo se vratio Zolotic , nisam se nadao niti vjerovao da moze tako brzo to sve zarasti ...
Valjda mu bude ovo zadnja povreda i da nadam se da mi vise djevojku nece onako ofirno šmekati preko oka![]()
e bogami ko da zensko nikad ocima nije vidiofedeltafrotta je napisao/la:aS_Roma je napisao/la:Brzo se vratio Zolotic , nisam se nadao niti vjerovao da moze tako brzo to sve zarasti ...
Valjda mu bude ovo zadnja povreda i da nadam se da mi vise djevojku nece onako ofirno šmekati preko oka![]()
![]()
nije valjda kralju, ima on dugo curu
Super super, samo polakofedeltafrotta je napisao/la:
VIVA ZOLA, polako se vraća
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.