ANTE - DS.MaGiCa je napisao/la:
Vishe nije DANTES, vec - D(-ANTE)S.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
ANTE - DS.MaGiCa je napisao/la:
Vishe nije DANTES, vec - D(-ANTE)S.
Sa BG na H20 cak nema vise ni sprdanja po internetu. Eto u kojoj je to fazielbflorenz je napisao/la:@Tribalian, je li pocela gradnja BG na vodi ? Ozbiljno pitam, ne gledam TV, ne citam portale pa ne znam nista.
Pocelo je rusenje , gradnja ne.elbflorenz je napisao/la:@Tribalian, je li pocela gradnja BG na vodi ? Ozbiljno pitam, ne gledam TV, ne citam portale pa ne znam nista.
Prvo nas palamudili kako ce za par godina da zavrse, sad kao za 30.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sa BG na H20 cak nema vise ni sprdanja po internetu. Eto u kojoj je to fazielbflorenz je napisao/la:@Tribalian, je li pocela gradnja BG na vodi ? Ozbiljno pitam, ne gledam TV, ne citam portale pa ne znam nista.
Jesam, šta ti trebaIlFantasista je napisao/la:Ima li gdje @legende? Je li odradio suspenziju? haha
Izetbegovici Dorcolci i vlasnici Ade ciganlije .Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma ja to kazem jer ovo raje sto znam iz Beograda, znam da su se nehumano zezali na racun BG na vodi, pa vidim nije im nesto sad aktuelno. To znaci da ce fakat biti, ili supljak. Ipak mislim da je ovo prvo.
Ma kakvi crni Arapi, to se dinastija Izetbegovica ponovo vraca na svoje ognjiste u velikom stilu. Šeik Bakir od Marijin Dvora je bio u izvidnici, sad ste gotovi
Nista, cisto da vidim zivis li i imas li kakvih ambicija po pitanju one plavuse hahalegenda reala je napisao/la:Jesam, šta ti trebaIlFantasista je napisao/la:Ima li gdje @legende? Je li odradio suspenziju? haha
Voza se na banani sa mudo-njama.Tribalian je napisao/la: p.s. Gde je @ Nerminovich?
IlFantasista je napisao/la:Nista, cisto da vidim zivis li i imas li kakvih ambicija po pitanju one plavuse hahalegenda reala je napisao/la:Jesam, šta ti trebaIlFantasista je napisao/la:Ima li gdje @legende? Je li odradio suspenziju? haha
Ma nema hajra od plavusa, corak hahalegenda reala je napisao/la:
aha, ma nemam ja ambicija ni po kakvom pitanju, neambiciozan skroz, kakve su kod tebe ambicije s onom plavušom
Što tako lahko odustaješ?? ja od ove neću tako lahko ko tiIlFantasista je napisao/la:Ma nema hajra od plavusa, corak hahalegenda reala je napisao/la:
aha, ma nemam ja ambicija ni po kakvom pitanju, neambiciozan skroz, kakve su kod tebe ambicije s onom plavušom
Borit cu se ko Zeljkan za duplu krunu, samo sto sad za sad nema takvih ambicija. Hahalegenda reala je napisao/la:
Što tako lahko odustaješ?? ja od ove neću tako lahko ko ti
šta bi odjednomIlFantasista je napisao/la:Borit cu se ko Zeljkan za duplu krunu, samo sto sad za sad nema takvih ambicija. Hahalegenda reala je napisao/la:
Što tako lahko odustaješ?? ja od ove neću tako lahko ko ti![]()
Jesi li joj isao ovih dana? Ne sjecam se kad smo posljednji put pricali.
Jesi ti sta zbario nakon Hanke Paldum ?FaraonTM je napisao/la:Jestel' zbarili emotivno potrošene, fine i apsolutno prepoštene Bosanke nakon koncerta Merlina?
Čuvam se za Poljakinjaelbflorenz je napisao/la:Jesi ti sta zbario nakon Hanke Paldum ?FaraonTM je napisao/la:Jestel' zbarili emotivno potrošene, fine i apsolutno prepoštene Bosanke nakon koncerta Merlina?
legenda reala je napisao/la:
šta bi odjednom
Ma nisam od Bajrama i ja ohladio, nemam ni vremena
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 111 gostiju.