FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

jovanmaksimovic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 avg 2013, 15:54

@rios

nazalost, sve to sto je uradjeno na kosevu govori samo kako je gradska, opstinska i kantonalna uprava podkupljiva... :roll: znaci stadion koji pravno nije u vlasnistvu jednog kluba, sebi uzima za pravo da imenuje tribine, stadion kako im je volja... a dobro znaju i komsije da su oni samo podstanari na tom stadionu, kao i mi, i olimpik i slavija... znaci, ovo je klasicno mazanje ociju pitara koji i dalje misle da je kosevo njihovo... al eto... neka zive u iluziji toj... :?
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 avg 2013, 15:54

Prodaja članskih od 26. augusta

http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... usta/6317/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 14 avg 2013, 15:55

ipetm je napisao/la:Prodaja članskih od 26. augusta

http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... usta/6317/" onclick="window.open(this.href);return false;
tooo..konacno dok raja ima para :mrgreen:
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2013, 16:08

jovanmaksimovic je napisao/la:@rios

nazalost, sve to sto je uradjeno na kosevu govori samo kako je gradska, opstinska i kantonalna uprava podkupljiva... :roll: znaci stadion koji pravno nije u vlasnistvu jednog kluba, sebi uzima za pravo da imenuje tribine, stadion kako im je volja... a dobro znaju i komsije da su oni samo podstanari na tom stadionu, kao i mi, i olimpik i slavija... znaci, ovo je klasicno mazanje ociju pitara koji i dalje misle da je kosevo njihovo... al eto... neka zive u iluziji toj... :?
Da,podstanari jesu..Mada iskreno mislim da ce se nekad u buducnosti taj stadion dati njima na koristenje recimo u narednih 100 godina ili tako nesto,kao sto je slucaj sa City-em..Jer realno oni ce na tom stadionu uvijek imati priroritet u odnosu na ostale ekipe iz Sarajeva a pogotovo sumnjam da ce im nekad uskratiti koristenje istog..I neka,meni to ne smeta..Mi imamo svoju Grbavicu koja ce se nekad aBd napraviti i Kosevo nam nece trebati vise..
A nasalio sam se maloprije samo zato sto eto i u toj gluposti mi na neki nacin ispadosmo opet ispred njih :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 14 avg 2013, 16:20, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 14 avg 2013, 16:18

Maletić pojačao Velež
Mislim da bi nam odlično došao, kad je s Veležom potpisao na godinu vjerovatno smo ga mi mogli dobiti na dvije, ali sad je gotovo
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

Vils
Kontakt:

Post Postao/la Vils » 14 avg 2013, 16:19

ipetm je napisao/la:Prodaja članskih od 26. augusta

Može li se još uvijek godišnja uzeti?
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!!!

Southboy
Kontakt:

Post Postao/la Southboy » 14 avg 2013, 16:27

Mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić uspješno je operisan u Rijeci i već danas vratiće se u Sarajevo i nastaviti oporavak od teške povrede. Podsjećamo, bivši mladi reprezentativac naše zemlje povrijedio je ligamente desnog koljena, ali kako je po izlasku iz bolnice kazao, ljekari su optimisti po pitanju njegovog potpunog oporavka.

Benjamin Čolić van terena pola godine: Stradali križni ligamenti
''Kako su mi ljekari kazali, operacija je obavljena baš onako kako je i trebalo. Na teren bih se trebao vratiti za šest mjeseci. Ne možemo konkretno govoriti o datumu povratka punim treninzima'', govori Benjamin Čolić za *************.ba po izlasku iz bolnice.

Izostanak Čolića bit će veliki udarac za aktuelnog bh. prvaka, a mjesto uz desnu aut liniju do njegovog povratka zauzet će Mladen Zeljković ili Srđan Stanić.

''Naš tim dovoljno je snažan i ne smatram da se izostanak bilo koga može ozbiljnije osjetiti. Svjestan sam da me očekuje dug proces oporavka, ali odlučan sam da uspijem i vratim staru formu'', dodaje Čolić.

Benjamin Čolić ozlijeđen je u revanš susretu drugog pretkola Lige prvaka protiv Viktorije Plzen na Koševu. Premda prve prognoze nisu tako govorile, on će s terena ipak odsustvovati do kraja godine.
19TM87

ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001

Rios

Post Postao/la Rios » 14 avg 2013, 16:39

EdoM je napisao/la:Maletić pojačao Velež
Mislim da bi nam odlično došao, kad je s Veležom potpisao na godinu vjerovatno smo ga mi mogli dobiti na dvije, ali sad je gotovo
Ma mislim da nismo nesto posebno propustili..Maletic odavno nije u onaj stari a trazio bi sigurno pofina primanja,tako da..Meni je vise zao sto nismo angazovali Travancica,al eto..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 avg 2013, 17:21

H-beg je napisao/la:Sta kaze onaj novinar sto je bio zgrozen stadionima...

No, kako kaže, doživio je ljepše iskustvo kad je taksijem otišao na stadion koji je prvobitno tražio, na Grbavicu, gdje je reprezentacija SAD-a održavala trening.

"Sa prelijepih lokomotiva na jednoj od tribina stadiona spuštala se sjena na reprezentativce Amerike. Nikada nisam doživio nešto poput tog trenutka", kaže Ruthven.
To ili su imali kakav trening sabahile (plafon do 7h) ili su trenirali na onom betonskom igralistu s druge strane lokomotive :lol: .. Uglavnom klasicna novinarska izmisljena poetika.. A pitao bih ja ovog amera bili se divio stadionima po USA da su ih neki smradovi brdjanski palili i ravnjali sa zemljom cetiri godine..
BUDI ŽELJO !!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 14 avg 2013, 18:00

Hajde šta ste se svi upalili, k'o prvo tekst nije bio namjenjen bilo kome od nas nego američkoj javnosti, a k'o drugo svako ima pravo da misli šta god hoće o bilo čemu. Kad prosječnog građanina BiH pitaš bilo šta o SAD-u uglavnom ćeš čuti sve najgore bljuvotine koje ljudski um može da smisli, čemu niko ne pridaje pažnju, a kad neko o nama napiše nešto što nam ne svira uhu upalimo se k'o kutnjaci. I ovaj novinar da ispadne fin još se nešto pravda na klixu, pa kome se pravdaš, kao da je on dužan da misli fino o nama i plus k tome ako napiše da su nam stadioni odron (što i jesu) mora da navede i razlog što su takvi. Zašto mora? Ko ili šta ga na to obavezuje?

Zbogom pameti.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 avg 2013, 18:20

Southboy je napisao/la:Mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić uspješno je operisan u Rijeci i već danas vratiće se u Sarajevo i nastaviti oporavak od teške povrede. Podsjećamo, bivši mladi reprezentativac naše zemlje povrijedio je ligamente desnog koljena, ali kako je po izlasku iz bolnice kazao, ljekari su optimisti po pitanju njegovog potpunog oporavka.

''Kako su mi ljekari kazali, operacija je obavljena baš onako kako je i trebalo. Na teren bih se trebao vratiti za šest mjeseci. Ne možemo konkretno govoriti o datumu povratka punim treninzima'', govori Benjamin Čolić za *************.ba po izlasku iz bolnice.

Izostanak Čolića bit će veliki udarac za aktuelnog bh. prvaka, a mjesto uz desnu aut liniju do njegovog povratka zauzet će Mladen Zeljković ili Srđan Stanić.

''Naš tim dovoljno je snažan i ne smatram da se izostanak bilo koga može ozbiljnije osjetiti. Svjestan sam da me očekuje dug proces oporavka, ali odlučan sam da uspijem i vratim staru formu'', dodaje Čolić.

Benjamin Čolić ozlijeđen je u revanš susretu drugog pretkola Lige prvaka protiv Viktorije Plzen na Koševu. Premda prve prognoze nisu tako govorile, on će s terena ipak odsustvovati do kraja godine.
Fino fino..

A sto se opcine tice i njenog ulaganja u Grbavicu mogu samo reci zaboravi zaboravi jer budjet opcine je mizernih 21 milion maraka. Nisam to znao ali eto pogledah malo prije i razocarao sam se ko nikad u zivotu.
http://novosarajevo.ba/admin/slike/doc/ ... godine.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 14 avg 2013, 18:38

EdoM je napisao/la:Maletić pojačao Velež
nece ga Amar i to je to
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 14 avg 2013, 20:28

i sad se naježim
[youtube][/youtube]

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 14 avg 2013, 21:26

ako nekog interesuje.. malo statistike...

dino djurbuzovic je sa ove tri utakmice, dosao na 13.mjesto zeljinih trenera koji su vodili ekipu... naime, vodio je klub u ukupno 37 navrata...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

joey
Kontakt:

Post Postao/la joey » 14 avg 2013, 21:34

zeljocity je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić uspješno je operisan u Rijeci i već danas vratiće se u Sarajevo i nastaviti oporavak od teške povrede. Podsjećamo, bivši mladi reprezentativac naše zemlje povrijedio je ligamente desnog koljena, ali kako je po izlasku iz bolnice kazao, ljekari su optimisti po pitanju njegovog potpunog oporavka.

Fino fino..

A sto se opcine tice i njenog ulaganja u Grbavicu mogu samo reci zaboravi zaboravi jer budjet opcine je mizernih 21 milion maraka. Nisam to znao ali eto pogledah malo prije i razocarao sam se ko nikad u zivotu.
http://novosarajevo.ba/admin/slike/doc/ ... godine.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ne prave se planovi gdje ce samo Novo Sarajevo dati pare za Grbavicu.
Ulaganje u stadion bi se vrsilo (u normalnim drzavama) na nivou opstine, kantona, entiteta i na kraju drzave. Logicno da ce Opstina dati najmanje para jer financijski naslabije kotira.
Dakle recimo: Opstina 2 mil. KM, KS 5 mil. KM, FBiH 10mil. KM, BiH 15 mil KM.... otprilike ovako, mada ne znam koliko su ove cifre realne. Ali jedino na ovakav nacin mi mozemo renovirati nase stadione bez stranaca.
sedmi pokusaj...

bijeligolub
Kontakt:

Post Postao/la bijeligolub » 14 avg 2013, 21:44

povelika je to cifra, jarane, mada naravno, kad bi se nasao jos barem jedan "kvalitetan" sponzor...
Volim te Željo!

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 14 avg 2013, 22:51

nikad se te pare skupit nece na takav nacin, tako da treba prestat pricati i mastati o tome...

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 14 avg 2013, 23:09

pa ti pape ne zovi Svraku :roll:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 avg 2013, 23:37

Zolotić: Sutra se priključujem ekipi, počinjem sa laganim treninzima

masala al se obradovah

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 15 avg 2013, 00:24

joey je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:

Fino fino..

Ne prave se planovi gdje ce samo Novo Sarajevo dati pare za Grbavicu.
Ulaganje u stadion bi se vrsilo (u normalnim drzavama) na nivou opstine, kantona, entiteta i na kraju drzave. Logicno da ce Opstina dati najmanje para jer financijski naslabije kotira.
Dakle recimo: Opstina 2 mil. KM, KS 5 mil. KM, FBiH 10mil. KM, BiH 15 mil KM.... otprilike ovako, mada ne znam koliko su ove cifre realne. Ali jedino na ovakav nacin mi mozemo renovirati nase stadione bez stranaca.
Drug znam ja to nego sam svojim postom samo htjeo reci da na opcinu ne mozemo racunat jer ima mizerni budjet od 21 milion znaci od nje nista. Jedino sto sam vidjeo je da su 5 miliona maraka odvojili za plate pa jedino da tu drasticno smanje izdavanja pa da eventualno nesto nama daju.

Ja opet vise nade polazem u nas plasman u Brazil i onda bi nas savez kesirao nekih 10 miliona maraka minimum pa da onda oni nesto u kombinaciji sa uefom/fifom i trecom stranom nesto urade ali ovo su samo nagadzanja.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.