nazalost, sve to sto je uradjeno na kosevu govori samo kako je gradska, opstinska i kantonalna uprava podkupljiva...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
tooo..konacno dok raja ima paraipetm je napisao/la:Prodaja članskih od 26. augusta
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... usta/6317/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da,podstanari jesu..Mada iskreno mislim da ce se nekad u buducnosti taj stadion dati njima na koristenje recimo u narednih 100 godina ili tako nesto,kao sto je slucaj sa City-em..Jer realno oni ce na tom stadionu uvijek imati priroritet u odnosu na ostale ekipe iz Sarajeva a pogotovo sumnjam da ce im nekad uskratiti koristenje istog..I neka,meni to ne smeta..Mi imamo svoju Grbavicu koja ce se nekad aBd napraviti i Kosevo nam nece trebati vise..jovanmaksimovic je napisao/la:@rios
nazalost, sve to sto je uradjeno na kosevu govori samo kako je gradska, opstinska i kantonalna uprava podkupljiva...znaci stadion koji pravno nije u vlasnistvu jednog kluba, sebi uzima za pravo da imenuje tribine, stadion kako im je volja... a dobro znaju i komsije da su oni samo podstanari na tom stadionu, kao i mi, i olimpik i slavija... znaci, ovo je klasicno mazanje ociju pitara koji i dalje misle da je kosevo njihovo... al eto... neka zive u iluziji toj...
Može li se još uvijek godišnja uzeti?ipetm je napisao/la:Prodaja članskih od 26. augusta
http://fkzeljeznicar.ba/prodaja-clanski ... usta/6317/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma mislim da nismo nesto posebno propustili..Maletic odavno nije u onaj stari a trazio bi sigurno pofina primanja,tako da..Meni je vise zao sto nismo angazovali Travancica,al eto..EdoM je napisao/la:Maletić pojačao Velež
Mislim da bi nam odlično došao, kad je s Veležom potpisao na godinu vjerovatno smo ga mi mogli dobiti na dvije, ali sad je gotovo
To ili su imali kakav trening sabahile (plafon do 7h) ili su trenirali na onom betonskom igralistu s druge strane lokomotiveH-beg je napisao/la:Sta kaze onaj novinar sto je bio zgrozen stadionima...
No, kako kaže, doživio je ljepše iskustvo kad je taksijem otišao na stadion koji je prvobitno tražio, na Grbavicu, gdje je reprezentacija SAD-a održavala trening.
"Sa prelijepih lokomotiva na jednoj od tribina stadiona spuštala se sjena na reprezentativce Amerike. Nikada nisam doživio nešto poput tog trenutka", kaže Ruthven.
Fino fino..Southboy je napisao/la:Mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić uspješno je operisan u Rijeci i već danas vratiće se u Sarajevo i nastaviti oporavak od teške povrede. Podsjećamo, bivši mladi reprezentativac naše zemlje povrijedio je ligamente desnog koljena, ali kako je po izlasku iz bolnice kazao, ljekari su optimisti po pitanju njegovog potpunog oporavka.
Benjamin Čolić van terena pola godine: Stradali križni ligamenti
''Kako su mi ljekari kazali, operacija je obavljena baš onako kako je i trebalo. Na teren bih se trebao vratiti za šest mjeseci. Ne možemo konkretno govoriti o datumu povratka punim treninzima'', govori Benjamin Čolić za *************.ba po izlasku iz bolnice.
Izostanak Čolića bit će veliki udarac za aktuelnog bh. prvaka, a mjesto uz desnu aut liniju do njegovog povratka zauzet će Mladen Zeljković ili Srđan Stanić.
''Naš tim dovoljno je snažan i ne smatram da se izostanak bilo koga može ozbiljnije osjetiti. Svjestan sam da me očekuje dug proces oporavka, ali odlučan sam da uspijem i vratim staru formu'', dodaje Čolić.
Benjamin Čolić ozlijeđen je u revanš susretu drugog pretkola Lige prvaka protiv Viktorije Plzen na Koševu. Premda prve prognoze nisu tako govorile, on će s terena ipak odsustvovati do kraja godine.
nece ga Amar i to je toEdoM je napisao/la:Maletić pojačao Velež
Mislim da bi nam odlično došao, kad je s Veležom potpisao na godinu vjerovatno smo ga mi mogli dobiti na dvije, ali sad je gotovo
Ne prave se planovi gdje ce samo Novo Sarajevo dati pare za Grbavicu.zeljocity je napisao/la:Fino fino..Southboy je napisao/la:Mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić uspješno je operisan u Rijeci i već danas vratiće se u Sarajevo i nastaviti oporavak od teške povrede. Podsjećamo, bivši mladi reprezentativac naše zemlje povrijedio je ligamente desnog koljena, ali kako je po izlasku iz bolnice kazao, ljekari su optimisti po pitanju njegovog potpunog oporavka.
''Kako su mi ljekari kazali, operacija je obavljena baš onako kako je i trebalo. Na teren bih se trebao vratiti za šest mjeseci. Ne možemo konkretno govoriti o datumu povratka punim treninzima'', govori Benjamin Čolić za *************.ba po izlasku iz bolnice.
Izostanak Čolića bit će veliki udarac za aktuelnog bh. prvaka, a mjesto uz desnu aut liniju do njegovog povratka zauzet će Mladen Zeljković ili Srđan Stanić.
''Naš tim dovoljno je snažan i ne smatram da se izostanak bilo koga može ozbiljnije osjetiti. Svjestan sam da me očekuje dug proces oporavka, ali odlučan sam da uspijem i vratim staru formu'', dodaje Čolić.
Benjamin Čolić ozlijeđen je u revanš susretu drugog pretkola Lige prvaka protiv Viktorije Plzen na Koševu. Premda prve prognoze nisu tako govorile, on će s terena ipak odsustvovati do kraja godine.
A sto se opcine tice i njenog ulaganja u Grbavicu mogu samo reci zaboravi zaboravi jer budjet opcine je mizernih 21 milion maraka. Nisam to znao ali eto pogledah malo prije i razocarao sam se ko nikad u zivotu.
http://novosarajevo.ba/admin/slike/doc/ ... godine.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Drug znam ja to nego sam svojim postom samo htjeo reci da na opcinu ne mozemo racunat jer ima mizerni budjet od 21 milion znaci od nje nista. Jedino sto sam vidjeo je da su 5 miliona maraka odvojili za plate pa jedino da tu drasticno smanje izdavanja pa da eventualno nesto nama daju.joey je napisao/la:Ne prave se planovi gdje ce samo Novo Sarajevo dati pare za Grbavicu.zeljocity je napisao/la:Fino fino..Southboy je napisao/la:Mladi fudbaler Željezničara Benjamin Čolić uspješno je operisan u Rijeci i već danas vratiće se u Sarajevo i nastaviti oporavak od teške povrede. Podsjećamo, bivši mladi reprezentativac naše zemlje povrijedio je ligamente desnog koljena, ali kako je po izlasku iz bolnice kazao, ljekari su optimisti po pitanju njegovog potpunog oporavka.
A sto se opcine tice i njenog ulaganja u Grbavicu mogu samo reci zaboravi zaboravi jer budjet opcine je mizernih 21 milion maraka. Nisam to znao ali eto pogledah malo prije i razocarao sam se ko nikad u zivotu.
http://novosarajevo.ba/admin/slike/doc/ ... godine.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Ulaganje u stadion bi se vrsilo (u normalnim drzavama) na nivou opstine, kantona, entiteta i na kraju drzave. Logicno da ce Opstina dati najmanje para jer financijski naslabije kotira.
Dakle recimo: Opstina 2 mil. KM, KS 5 mil. KM, FBiH 10mil. KM, BiH 15 mil KM.... otprilike ovako, mada ne znam koliko su ove cifre realne. Ali jedino na ovakav nacin mi mozemo renovirati nase stadione bez stranaca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.