Prvo da odvoz smeća riješe.redbull93 je napisao/la:Ja badrakensang je napisao/la:REDBUL93 KUJO!redbull93 je napisao/la:Ona budala dokurko opet najavljuje rat hahaha, pa kad dodje 5 do 12 ispali se. Haj yebo njega placen je da propagira amawa, ali ovi pravi zeljovci me iznenadjuju kako nasjedaju na to.
Pdf im je sav razjebo
A ne, nekad si mogao i pricat, bilo ljudi normalnih na pdfu, sad slabo![]()
Sta ima kod vas? Hocel bit pojacanja?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
-
drakensang
- Kontakt:
A trebalo bi bit u pičhku ga ebalo nekih kapitalaca, u 18h je prozivka pa cemo vidjet, pratimo Semira Stilica 
A za odvoz smeca ne znam sta cemo, hajd makar vi s faraonom nemate s tim problema jos
A za odvoz smeca ne znam sta cemo, hajd makar vi s faraonom nemate s tim problema jos
- svrakino1921
- Kontakt:
Pratimo Semira Stilica

[quote="Kockoglaviquote="BordoArmy88"]
Tako je pajdo, nk vaso miškin u promociji eUropski vrijednosti.
TrEbina
[/quote]
Tri bine, pa jos istocne...
belosevic28 je napisao/la:Na engleskom, nek svijet vidi i cuje...svrakino1921 je napisao/la:TM 87 je poveo navijanje
JEDNA SI JEDINA BiH
A onda iz svih grla nasih GAZIJA se prolomio avaz JEDNA SI JEDINA BiH
![]()
![]()
![]()
![]()

Tako je pajdo, nk vaso miškin u promociji eUropski vrijednosti.
TrEbina
Tri bine, pa jos istocne...
Zadnja izmjena: Demi, dana/u 17 jun 2019, 16:56, ukupno mijenjano 2 puta.
" "!
1926
1926
Op op nekaAko ne dignu kredit, onda 30. na reviziji gubimo licencu za Premijer Ligu.
" "!
1926
1926
Nisi ti vidio Čelik i nase muke.Demi je napisao/la:Op op nekaAko ne dignu kredit, onda 30. na reviziji gubimo licencu za Premijer Ligu.Nek dozive svi na godinu dana samo ono sto je Borac prozivljavao i prozivljava i dalje
Ne brinite,ono sto prozivljava sa zeljo je stoti dio onog sto smo mi.Ako cemo porediti,onda ovako-ako mi imamo rak vi sad imate gripicu. Izdrzacete,ne dajte se
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
I to vase je gore od Zeljinog i nesto slicno nama,sad dal je gore ili blaze od naseg,necu suditi. Vi ste vec pretrpili pa vama nisu upucene moje cestitke 
" "!
1926
1926
?Dokoljenko je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Denchi je napisao/la:Željezničar najveći klub u državi!!!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Vid onih iz Pank FlojdaDerdiyok je napisao/la:Gledaj amawa što zabavlja šeika![]()
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Yebu vas pitari. Udaraju vam na rejting pravo sa ovim otpadcima.redbull93 je napisao/la:Imal gdje igraca da kupimo?
GOLEM SI ČELIK KADA PLAČAŠ IGRAČE U NAŠOJ LIGI!
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- prisonbreak
- Kontakt:
Salju ga nama na posudbu, a 99% ce upisati manje kinuta, nego sto je u Sarajevu ove sezonesviunapad1010 je napisao/la:Yebu vas pitari. Udaraju vam na rejting pravo sa ovim otpadcima.redbull93 je napisao/la:Imal gdje igraca da kupimo?
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Ma ko ce znati kakvi su to menadjerski talovisviunapad1010 je napisao/la:Yebu vas pitari. Udaraju vam na rejting pravo sa ovim otpadcima.redbull93 je napisao/la:Imal gdje igraca da kupimo?
Uglavnom nismo imali ovo godina i godina da poplacamo ove neke igrace
Koprcamo se eto, jos dobro ne kotiramo medju boljim igracima, za nadati je da ce nas dobar glas pratiti.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- svrakino1921
- Kontakt:
Jedini klub u BiH a i u regionu koji je platio taxu za zalbu prema CAS-u preko 50 000 kovertibilnih maraka
GOLEM SI ZELJO
GOLEM SI ZELJO
-
drakensang
- Kontakt:
I ti si meni se cini obolio na onom pdfusvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH a i u regionu koji je platio taxu za zalbu prema CAS-u preko 50 000 kovertibilnih maraka
GOLEM SI ZELJO
- samoposteno
- Kontakt:
Bolje da ste smanjili dug prema Amaru za 50k nego ovako ih bacili u vodusvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH a i u regionu koji je platio taxu za zalbu prema CAS-u preko 50 000 kovertibilnih maraka
GOLEM SI ZELJO
- svrakino1921
- Kontakt:
Nisam ja nikad tamo bio na onom pdfudrakensang je napisao/la:I ti si meni se cini obolio na onom pdfusvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH a i u regionu koji je platio taxu za zalbu prema CAS-u preko 50 000 kovertibilnih maraka
GOLEM SI ZELJO
Uvjek sam na prepucavanjima
- svrakino1921
- Kontakt:
Mudro zborissamoposteno je napisao/la:Bolje da ste smanjili dug prema Amaru za 50k nego ovako ih bacili u vodusvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH a i u regionu koji je platio taxu za zalbu prema CAS-u preko 50 000 kovertibilnih maraka
GOLEM SI ZELJO
Al prvi u necemu je ipak prvi u necemu
- samoposteno
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la:Mudro zborissamoposteno je napisao/la:Bolje da ste smanjili dug prema Amaru za 50k nego ovako ih bacili u vodusvrakino1921 je napisao/la:Jedini klub u BiH a i u regionu koji je platio taxu za zalbu prema CAS-u preko 50 000 kovertibilnih maraka
GOLEM SI ZELJO
Al prvi u necemu je ipak prvi u necemu
Treba li nekom golubarnik?Trenutno je situacija losa, katastrofalna. Kredit hoce da dignu, na milion KM, a imovina bi bila garant kredita, kolateral. Ako ne dignu kredit, onda 30. na reviziji gubimo licencu za Premijer Ligu.
Ja sam za opciju da idemo u drugu ligu, ako je to cijena da se rijesimo lesinara Amara Osima! Bolje i to nego da stavljamo svoju imovinu u opasnost. A oni taj kredit nece vracati, to vjerujte! Banka bi na licitaciji prodala tu imovinu za "daj sta das"
Avaz, zadnja stranaForumasch je napisao/la:Treba li nekom golubarnik?Trenutno je situacija losa, katastrofalna. Kredit hoce da dignu, na milion KM, a imovina bi bila garant kredita, kolateral. Ako ne dignu kredit, onda 30. na reviziji gubimo licencu za Premijer Liigu.
Ja sam za opciju da idemo u drugu ligu, ako je to cijena da se rijesimo lesinara Amara Osima! Bolje i to nego da stavljamo svoju imovinu u opasnost. A oni taj kredit nece vracati, to vjerujte! Banka bi na licitaciji prodala tu imovinu za "daj sta das"![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.