Jel ovo plagijat?Otelo je napisao/la:Dino je legenda. Uzme pjesme, prevede ih sa drugog jezika na nas za sve koji ne znaju strani jezik

[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jel ovo plagijat?Otelo je napisao/la:Dino je legenda. Uzme pjesme, prevede ih sa drugog jezika na nas za sve koji ne znaju strani jezik
U zadnje vrijeme vam tonu oni splavovi nesto. Citao sam da je neki potonuo na otvaranju...Tribalian je napisao/la:Ma koje spavanje rodjacebulbasor je napisao/la:
Majka nacije se slusa pred spavanje, za miran san.jos sat vremena kuci i odoh u nocne terenske aktivnosti.
Ne splavarim godinama vec.bulbasor je napisao/la:U zadnje vrijeme vam tonu oni splavovi nesto. Citao sam da je neki potonuo na otvaranju...Tribalian je napisao/la:Ma koje spavanje rodjacebulbasor je napisao/la:
Majka nacije se slusa pred spavanje, za miran san.jos sat vremena kuci i odoh u nocne terenske aktivnosti.
Ziva istina, to se ovi iz Elektricnog orgazma ponadali a onda i lepa Lukic izda album i ono red ispred radnje.Otelo je napisao/la:@Trib pa kaze: " Prodat cemo 100 000 ploca "
Ptoapsa me po ramenu i kaze : " Necemo, jer zivimo u drzavi sa 20 miliona seljaka"
![]()
Meni su iz Bosne ovi bili najdrazi.BaDa12 je napisao/la:Naravno da postoji mnogo velikih umjetnika na ovim prostorima i šteta što mnogi nisu opstali i/ili došli do izražaja, ali trajanje i djelovanje Merlina na svakom kvadratnom metru bivše države su ogroman argument tome da je on trenutno pri samom vrhu. Ne čudim se, jer on zna kako se tamo dolazi, gore uvijek ima mjesta ako se krene sa dna.
On meni čak i nije omiljeni pjevač, šta biste vi tek od mene slušali kad bih krenula o svojima...Dobro, i kod mene je pri vrhu kad su u pitanju naši BHS umjetnici.
zizu1991 je napisao/la:Znači, kuća se redovito održava čistom.uschtipak je napisao/la:koliko sam pauka usisala.
a kažu ja palikuća ....elbflorenz je napisao/la:Hoce li kad tompson doci na Kosevo![]()
Koja bi to bila posjecenost, oborio bi sve rekorde.
Za koga nisi čuo?Otelo je napisao/la:Nikad ja nisam cuo za te tvoje do sad, a sa druge strane Elektricni Orgazam slusam.
Evo, opet Baja u Cazinu kuknjava kuknjava
Za Tribove govorim, ova "lepa" i HadiloćBaDa12 je napisao/la:Za koga nisi čuo?Otelo je napisao/la:Nikad ja nisam cuo za te tvoje do sad, a sa druge strane Elektricni Orgazam slusam.
Evo, opet Baja u Cazinu kuknjava kuknjava
Ima li te sutra u KC-u?
@Bado, sta je sa Amilom ? Ja sam cuo da je u Londonu , da je pevala po nekim klubovima?BaDa12 je napisao/la:
@Trib, imali su interesantnih pjesmica. Meni se sviđa ono što je Amila radila nakon ove pjesme ali nije više aktivna. A, mislim da njima nije uspjela postratna revitalizacija, kao mnogim jakim grupama od ranije.
Do opere stiglaУ & 1987. $, ? је ? - ? на ' % " "? $", $ са $ ? " '- " " ("" јато"). Ово је вероватно " " " ? " је $ " & % ". У " својству ? је на ? "& %" " $ $. " $ ? је $ ' " & оперете ? $, "" " &", " $ $. ' уз ' са ' ", & ", $ ", ' $, & ", & " "? '" " " " & је (у ? ") $ $-&, у " о & " $ $ " $ ". У то ' је ? " на ? "% ? сезоне '87" са ' "$ ' & & $ $ " $“. " $ " ' "" ?" за & $ " "&". ", ¥ $ 1988. њен " се " & '. $ ? са 10 ' " " хтео $ %, јер " ? ?. За $ " пар """ " ?. & $ са $ (" се ? " " $ $, а у јануару 1994. $ " $ " ? $) " " $ разарања СФРЈ " Сарајева, & & " & % $. ? се у $, $ " $ ". 1993. $ је са " " ? на ¥ Горана " Џенане " у % $ у ". & се " " ", % своје $ " са " " $ ' " Jah Wobble-у, " је ¥ " ' & пратње " ". " се отвара ново ? у њеној ", те ? на ?/?/world ", ? ? ? ? " $ Richard-a von Alde, у " ? ? &. & $ певања у ", она $ наступа " света са Wobble-" $ "Deep space", & " " џез ".
Monodrama Josipa Pejakovića. U 20h.Otelo je napisao/la: Hmm, sta je to u KC-u ?
Isto sam skoro čitala kad sam se pitala gdje je ona. Imala je odličan početak sa tadašnjom ekipom i baš simpatične pjesme, ali.. No, vjerovatno je srčano izabrala taj put kojim se kretala i vjerujem da je uspješna.Tribalian je napisao/la:@Bado, sta je sa Amilom ? Ja sam cuo da je u Londonu , da je pevala po nekim klubovima?BaDa12 je napisao/la:
@Trib, imali su interesantnih pjesmica. Meni se sviđa ono što je Amila radila nakon ove pjesme ali nije više aktivna. A, mislim da njima nije uspjela postratna revitalizacija, kao mnogim jakim grupama od ranije.
Evo nadjoh nesto
Do opere stigla![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Goalgetter i 13 gostiju.