Znaci cilj je sezonu zavrsiti na samo -19
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
kAMAtaR OSIM: Bicemo bolji nego prosle sezone!
Ja se nekad ibretim da zivimo u istom gradu. Kol'ke komplekse imaju, to je nevjerovatno.Derdiyok je napisao/la:Čudo nisu tražili da se promjeni naziv gradaextazy je napisao/la:E svastaSva djeca do 5 godina starosti u nasem gradu “navijaju” za Sarajevo jer im je naziv poznat,ime grada dok em Zeljeznicar ne znaju izgovorit nit znaju sta je to.Jednostavno nisu odrasli.Pa tako kasnije ko je odrastao i ko je u stanju da shvati sta valja a sta ne navija za Zelju,a onaj ko jos nije sazrio i to nikad nece uraditi navija za Sarajevo.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Isto kao sto Real ima komplekse prema Atleticu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Đe si Real, nisam te prepozn'o. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovaj tekst sto je neko napiso je pun kompleksa, kao prvo prema gradu a i samim gradnjanima ovog grada. A ne zaboravi da je tvoj klub kuburijo 12 godina u drugoj ligi Jugoslavije i ima jednu titulu iz te bivse drzave te nalazi rangiran cak iza Veleza. Toliko o vasoj velicini. Da se nije raspala Juga, ne bi vi titule osvojili, a pitanje je bil' uopste igrali Prvu ligu. Vi niste Real, vi ste Rayo Vallecano.BosniaBoston je napisao/la:Isto kao sto Real ima komplekse prema Atleticu
Sta hoces , oni su zamalo igrali sa realom, i imaju najmodernije korner zastavice i na kraju, pazi, nasli su sredstvo za ciscenje stolica na tribinama.skoroalen je napisao/la:Đe si Real, nisam te prepozn'o.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BosniaBoston
- Kontakt:
Rayo vallecano veci uspjeh u europi napravio od vas,HuescoStroj1946 je napisao/la:Ovaj tekst sto je neko napiso je pun kompleksa, kao prvo prema gradu a i samim gradnjanima ovog grada. A ne zaboravi da je tvoj klub kuburijo 12 godina u drugoj ligi Jugoslavije i ima jednu titulu iz te bivse drzave te nalazi rangiran cak iza Veleza. Toliko o vasoj velicini. Da se nije raspala Juga, ne bi vi titule osvojili, a pitanje je bil' uopste igrali Prvu ligu. Vi niste Real, vi ste Rayo Vallecano.BosniaBoston je napisao/la:Isto kao sto Real ima komplekse prema Atleticu
#Punoljetstvo
Bolna vam proslost, pa ne volite da spominjete. Na suho vas trpali svi, gdje su stigli i kako su stigliBosniaBoston je napisao/la:Rayo vallecano veci uspjeh u europi napravio od vas,HuescoStroj1946 je napisao/la:Ovaj tekst sto je neko napiso je pun kompleksa, kao prvo prema gradu a i samim gradnjanima ovog grada. A ne zaboravi da je tvoj klub kuburijo 12 godina u drugoj ligi Jugoslavije i ima jednu titulu iz te bivse drzave te nalazi rangiran cak iza Veleza. Toliko o vasoj velicini. Da se nije raspala Juga, ne bi vi titule osvojili, a pitanje je bil' uopste igrali Prvu ligu. Vi niste Real, vi ste Rayo Vallecano.BosniaBoston je napisao/la:Isto kao sto Real ima komplekse prema AtleticuI prestani ziviti u proslosti
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bolna i vama proslost 2000-2013 
#Punoljetstvo
Mi živimo u prošlosti a on se hvali polufinalom iz 1972. i nekim imaginarnim trofejima. 
Evo ti sadašnjosti dječače:
0:3, 2:1;
-20;
Vijetnamski milijarder vs blokirani računi;
Rekordan transfer vs alkos iz Vareša;
Dupla kruna vs neizlazak u Evropu;
To je sadašnjost.
-20;
To je sadašnjost.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Rayo je častan klub, povuci riječ.Stroj1946 je napisao/la:Ovaj tekst sto je neko napiso je pun kompleksa, kao prvo prema gradu a i samim gradnjanima ovog grada. A ne zaboravi da je tvoj klub kuburijo 12 godina u drugoj ligi Jugoslavije i ima jednu titulu iz te bivse drzave te nalazi rangiran cak iza Veleza. Toliko o vasoj velicini. Da se nije raspala Juga, ne bi vi titule osvojili, a pitanje je bil' uopste igrali Prvu ligu. Vi niste Real, vi ste Rayo Vallecano.BosniaBoston je napisao/la:Isto kao sto Real ima komplekse prema Atleticu
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam ko je prvi poceo spominjati historijuskoroalen je napisao/la:Mi živimo u prošlosti a on se hvali polufinalom iz 1972. i nekim imaginarnim trofejima.
-20;
To je sadašnjost.
#Punoljetstvo
E moja slobodo sta ti seljaci rade
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
My name is Jackass and this is Sloboda.
a ja face ko brke hahahaDerdiyok je napisao/la:Gledaj amawa što zabavlja šeika![]()
Makar u spotu da ih neko hoce kupitDerdiyok je napisao/la:Gledaj amawa što zabavlja šeika![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Izvinjavam se, nisam bio tu radi obaveza! Željkan još uvijek nije ugašen i to se još danas žali CAS-u?? Mašala..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosniaBoston
- Kontakt:
Fina ti je boja kose avatarajoker90 je napisao/la:Izvinjavam se, nisam bio tu radi obaveza! Željkan još uvijek nije ugašen i to se još danas žali CAS-u?? Mašala..
#Punoljetstvo
Da kad im "odobre" odma ce ih u PlayOff da budu i tu prvi put, naravno ipak su oni umalo finalisti, UEFA ce ih pogurat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.