Prije tacno 15 dana na stranici br.824 napisao sam da je Mourinho svjesno otisao na -7 da se Farsa opusti, a kad se opusti tu im je kraj, mnogi su me tada citirali i ismijavali me, a evo sada se potvrdjuje da sam bio upravu.
A jesmo ih nabili tad, sreca njihova pa nisu primili 5 Al stvarno smo bili jaki, najjaca ekipa ikad koja nije osvojila LP, jedini problem te ekipe bila je obrana... a u polufinalu smo ispali jer nije igrao Raul.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Dobar ovaj trener Porta odličan copy/paste Mourinha
Ma pobjeda je sada očekujem da Barca opet kiksa da im se još primaknemo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Harrison je napisao/la:Prije tacno 15 dana na stranici br.824 napisao sam da je Mourinho svjesno otisao na -7 da se Farsa opusti, a kad se opusti tu im je kraj, mnogi su me tada citirali i ismijavali me, a evo sada se potvrdjuje da sam bio upravu.
anonymousHD je napisao/la:odavno lepšu sliku nisam vidio
meni je ova ljepša ...
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Nemoras se izvinjavat - naravno da su neuporedivi sto se vidi i u tom zeljezu u njihovim rukama. Medijsko prenapuhavanje me ne interesuje.
p.s. pobroj samo koliko je ova dole trojka dala golova u Madridu i stvarno si u pravu - nemogu se poredit s onim rezervistima gore.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
bparena je napisao/la:Nemoras se izvinjavat - naravno da su neuporedivi sto se vidi i u tom zeljezu u njihovim rukama. Medijsko prenapuhavanje me ne interesuje.
p.s. pobroj samo koliko je ova dole trojka dala golova u Madridu i stvarno si u pravu - nemogu se poredit s onim rezervistima gore.
Ti si stvarno simpatičan dečko. Hoćeš reći da ovi gore to zlato u rukama nikad nisu imali? Dvojica gore igrača, koja sjede na klupi su po tri puta bili proglašeni za najboljeg igrača na svijetu. Porediti Messija, Ronaldinha sa Zidaneom i Ronaldom je van svake pameti. Nadam se da si ovo sve pisao dok si bio HIGH, jer ovo normalan čovjek nikada ne bi napisao.