skoro sam gledao mislim da sam vidio par novih sa garancijom za nekih 410-420KM
ako stavljas na pik lupis nesto oko 350KM, lako je kasnije malo spustit'
.
Pogledaj kad smo ovo pisali, najjače je što sad ove grafe idu za skoro duplo više... a ja bio sretan što sam se riješio svoje za 380 kakav zayeb.
U 10 minuta ćeš dobiti 600 za 470/480/570/580 sa 8GB.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
skoro sam gledao mislim da sam vidio par novih sa garancijom za nekih 410-420KM
ako stavljas na pik lupis nesto oko 350KM, lako je kasnije malo spustit'
.
Pogledaj kad smo ovo pisali, najjače je što sad ove grafe idu za skoro duplo više... a ja bio sretan što sam se riješio svoje za 380 kakav zayeb.
U 10 minuta ćeš dobiti 600 za 470/480/570/580 sa 8GB.
gledam i ne vjerujem
barem nisi prodao 2080ti za 500-600 dolara u nadi da ces kupiti 3000 seriju
jbt Ford skoro morao zaustaviti proizvodnju u nekoliko postrojenja jer nisu mogli dobiti cipove od TSMC-a
Darkest timeline
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
barem nisi prodao 2080ti za 500-600 dolara u nadi da ces kupiti 3000 seriju
jbt Ford skoro morao zaustaviti proizvodnju u nekoliko postrojenja jer nisu mogli dobiti cipove od TSMC-a
Darkest timeline
Prodao svoju za 380 a sad kupujem iste za 400 i prodajem ih opet sa finim profitom
Vjerovatno cu i ja uzeti 2-3 kartice sljedecu sedmicu, ima ovih po 4GB jeftino a sa Ravencoinom daju 2$ dnevno. U mjesec i pol, dva se isplati grafa.
Ti nisi prodao svoju grafu?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
jesam 1060 6GB prosle godine za 300KM, sad gledam idu i one po 400-500
Ovo je Deepcool neki.
Sad ta 2080S vrijedi kao citav PC sto si platio
neki dan me rodjak pita sta da radim da sklapam neki PC ili PS5, reko sta god da odlucis sretno ti
PS5 sam po sebi skup a i trebas poseban TV da bi izvukao najbolje sto mozes (HDR,FreeSync/G-Sync ... ), a PC ako hoces solidan da sklopis ne mozes bez 3k proći.
neki dan me rodjak pita sta da radim da sklapam neki PC ili PS5, reko sta god da odlucis sretno ti
PS5 sam po sebi skup a i trebas poseban TV da bi izvukao najbolje sto mozes (HDR,FreeSync/G-Sync ... ), a PC ako hoces solidan da sklopis ne mozes bez 3k proći.
Pa normalno, ko hoce odmah da uziva- treba platit. Bit ce PS5 za godinu maksimum preko pretplate, kredita itd itd, ne brinite. Kako su bosnje i navikle jel.
Pa normalno, ko hoce odmah da uziva- treba platit. Bit ce PS5 za godinu maksimum preko pretplate, kredita itd itd, ne brinite. Kako su bosnje i navikle jel.
Ma dobro nije mi ga problem kupiti sad , ali fkt igram jednu igricu i ne vidim sto bi bacao tolike pare ako ce mi skupljati prasinu. Ne mogu ovih igrica gdje imas NPC za protivnika jednostavno mi dosadi nakon pola sata bez obzira na grafiku i sve ostalo.
Pa ako igras jednu igricu, ne vidim zasto uopste iko kupovao PC od 3k. Onaj od 1.5 milje ce sasvim dovoljno posluzit za sve zivo.
Pa u biti kad sam kupovao PC kontao sam da cu igrati vise igrica međutim probao sam par novih naslova i nije mi se svidjelo, a druga stvar htio sam kupiti nesto sto ce me posluziti na duže staze i sto cu moci koristit i za druge stvari osim gejminga.Tu su jos neki faktori ali nebitno sad.
Ako su konzole sve ove godine radile na 30 fps uredno, vise nego solidno, ne vidim sto bi na PC bio problem 60. To da moras mijenjati stoji ybg, zato su konzole uvijek bile vise za gaming. Uzmes i miran si 7 godina hladno.
Pa trebao si onda uzet za 1500 PC, sve isto mozes vrtit bar na medium i s takvim PC. 60 ili 100 fps- isti qurac realno.
Pa ti imas 144hz monitor, trebao bi znati da nije ni blizu isto