Nemoj me citati i rijesen problem, sta treba da mu aplauze dijelim sto ce eto proci sezona citava a nase najvece pojacanje nece dati gola, stvarno vas pojedine ne kontam, nije njemu 17 godina pa da se kaze ajde premlad je ili ne znam ti sta. Ti ako si zadovoljan njim onda aferim.meepo je napisao/la: ↑03 maj 2023, 21:49Dosadan si. Okej momku ne ide i ne daje ono sto se ocekuje , ali stvarno pretjerujes sa svojim hejtom prema njemu.milanist je napisao/la: ↑03 maj 2023, 21:38Nekada 2008 ili 09 Reprezentacija BiH je igrala revijalni mec u Diviču, jedno mjesto u blizini Zvornika, kao znak podrske povratnicima u istocnoj Bosni. Pored Dzeke, Pjanica, Muratovica, Salihovica ekipe su bile sastavljene od jos neki nasih pjevaca, glumaca i ostali ne sportski radnika. Odgovorno tvrdim da je u tom mecu, jer sam bio i sam prisutan, folk pjevac po imenu Asim Bajric pokazao vise fudbalskog umijeca, zelje, trke i truda na terenu nego ovaj nas De Ketelare.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kad ne ide sa jednom 10kom, probajmo sa dvije 
Ma dobro je ovo, relano ovi su trebali fasovati 2 crvena. Sudjenje kao i inače na uobičajenom nivou. Što se tiće rotacije, kad će ako neće protiv ekipe koja ide u Seria B.
Čudno mi da Verona za 30minuta primila tricu..., ali eto kad je tako, želim im sretan put sa ovim kromanjoncima u Seria B.
proradit će Čarli kad bude najviše trebalo;)
Ma dobro je ovo, relano ovi su trebali fasovati 2 crvena. Sudjenje kao i inače na uobičajenom nivou. Što se tiće rotacije, kad će ako neće protiv ekipe koja ide u Seria B.
Čudno mi da Verona za 30minuta primila tricu..., ali eto kad je tako, želim im sretan put sa ovim kromanjoncima u Seria B.
proradit će Čarli kad bude najviše trebalo;)
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 03 maj 2023, 21:56, ukupno mijenjano 1 put.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Origi zarađuje 4M po sezoni, za šta? Lik mu servira loptu na glavu u peterac a on udara stražnjim dijelom glave unazad loptu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Al mi ako sa ovim rasporedom do kraja i rasporedom kakvi konkurenti imaju ne uspijemo izboriti LP mnogi treba da odgovaraju, a prvi celavi na klupi
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koliko vidim jedan Guardiola ne odmara nikoga jer se bori za nešto. I ako već duže vrijeme igra svaka 3 dana. Ali nema pauze. Samo idiot može da odmara pola tima u periodu kad mu gori pod nogama.
I evo na teren će Krunić odmah, jer više puta je dokazano da taj čovjek nema šta da ponudi u situaciji kad je lopta stalno kod igrača Milana. Ali on je riješenje za sve očito. Kako rijetko tvrdoglav i glup insan je ćelo.
I evo na teren će Krunić odmah, jer više puta je dokazano da taj čovjek nema šta da ponudi u situaciji kad je lopta stalno kod igrača Milana. Ali on je riješenje za sve očito. Kako rijetko tvrdoglav i glup insan je ćelo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Al' formacija je vrh, Origi na krilu i dvije desetke na poziciji... desetke? Brilijantna ideja, ne znaš ni ko je gori. 
I onda se sve svede na to da Thiaw nabija duge lopte naprijed.
Neće ovaj nikad Adliju dati šansu, idu sad standardne izmjene znamo-već-kojih-igrača, plus jedna bonus u vidu možda Florenzija ili Mesijasa.
I onda se sve svede na to da Thiaw nabija duge lopte naprijed.
Neće ovaj nikad Adliju dati šansu, idu sad standardne izmjene znamo-već-kojih-igrača, plus jedna bonus u vidu možda Florenzija ili Mesijasa.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Inace ovo je prvi igrac koji je puno placen i nije u prvoj sezoni puno pokazao.milanist je napisao/la: ↑03 maj 2023, 21:54Nemoj me citati i rijesen problem, sta treba da mu aplauze dijelim sto ce eto proci sezona citava a nase najvece pojacanje nece dati gola, stvarno vas pojedine ne kontam, nije njemu 17 godina pa da se kaze ajde premlad je ili ne znam ti sta. Ti ako si zadovoljan njim onda aferim.
Samo glup insan može ponavljati iste greške i nadati se drugačijem rezultatu. Tačno svaka naša utakmica u zadnje vrijeme protiv slabijih ekipa je kao preslikana.
Il Club più titolato al mondo!
Nije prvi, niti ce biti posljednji, ali je igrac koji je dobijao najvise sanse a da nije nista pokazao od svih tih koje bi mogli povezati sa njim, momak je teski flop do sad i to je to.meepo je napisao/la: ↑03 maj 2023, 22:08Inace ovo je prvi igrac koji je puno placen i nije u prvoj sezoni puno pokazao.milanist je napisao/la: ↑03 maj 2023, 21:54Nemoj me citati i rijesen problem, sta treba da mu aplauze dijelim sto ce eto proci sezona citava a nase najvece pojacanje nece dati gola, stvarno vas pojedine ne kontam, nije njemu 17 godina pa da se kaze ajde premlad je ili ne znam ti sta. Ti ako si zadovoljan njim onda aferim.Tek je napunio 22 godine znaci jos uvijek mlad igrac i treba strpljenja s njim. Ni Tonali koji je cak igrao u Seria A prije nego sto je presao u Milan nije imao bajnu prvu sezonu, kao ni Leao kojeg se cekalo 2 sezone da sazrije, da ne spominjem Kessiea itd.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sad ce nama Rade da uveže redove. Jbt fali ti kreativnost u vezanom redu a ti ubacuješ Krunica umjesto Benasera. Stoji da ni Ismail nije u nekoj formi al jedini koji nesto i može kreirati u vezanom redu je on.
Ovdje nema gola dok ne uđu Giroud/Theo/Rafa, evt. iz kakvog prekida/penala. Sa ovom igrom/igračima možemo do prekosutra sa istim ishodom kao u novembru, 0-0 vs Cremonese.
Generalno ne pamtim da je ijednoj ekipi bilo uspješno rotirati 70% ekipe, čak ni puno boljim squadrama tipa Real/City gdje imaju kvalitetnu širinu.
Generalno ne pamtim da je ijednoj ekipi bilo uspješno rotirati 70% ekipe, čak ni puno boljim squadrama tipa Real/City gdje imaju kvalitetnu širinu.
- OldFashioned
- Kontakt:
KAKO JEDAN PROFESIONALAC MOŽE OVO PROMAŠITI
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Prije ce ovi zabit haman. Inter em 3 boda em se ljudi pune samopouzdanjem pred LP. Naš kralj odmara pola ekipe, bravo bravo bravo...
Vadi i Diaza yebem ga mala, sta sve nece masiti....
Diaz opet upropasti dobru šansu, Salata bio sam desno
Koliko god Ketelar bio loš, ovaj je još duplo gori, a ostavlja ga na terenu.
Koliko god Ketelar bio loš, ovaj je još duplo gori, a ostavlja ga na terenu.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Jbmti profesionalnog fudbalera kojem treba pola minute da se mastima, pa jbm ti loptu udari je na prvu
- OldFashioned
- Kontakt:
HAJDE u qurac više!
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
I Diaza ljetos prvim avionom u Madrid. Dosta je i njega i njegovih bljeskova svakih 7-8 mečeva.
Al' najgore je to što je konačno uhvatio neki kontinuitet dobrih igara na krilu jer mu to više odgovara, a onda ga Pioli opet počeo pomjerati centralno gdje igra za qurac. Opet i opet, po ko zna koji put.
Zato i ne želim da ga otkupe od Reala, jer svi znamo da ga nikad neće koristiti striktno na krilu.
Joj nama Salamander izvodi prekide, bože pomozi a ne otežaj
Zato i ne želim da ga otkupe od Reala, jer svi znamo da ga nikad neće koristiti striktno na krilu.
Joj nama Salamander izvodi prekide, bože pomozi a ne otežaj
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
Alahimanet Lp sljedeće sezone
Pioli yebeš li ti išta drugo osim navijača Milana
Pioli yebeš li ti išta drugo osim navijača Milana
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.