zrinja05 je napisao/la:A morona ,odoh dok se malo ne raščisti,ignorirajte gluposti.![]()
damn
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U pravu je loza. Eagles-i su bila podgrupa RA a posto je vasa ultra furka krenula s panjevine odakle su Eagles-i stavili su orla. Daj bola decko nisi se ni rodio kad su Dimso Dzeko Huma i ostala raja s panjevine isla na tekme i ti se naso pametan pravit![]()
ono je orginal a ovo sad je kopija
Hocu da kazem sto je i kolega loza da ste uzeli orla od bivse podgrupe RA. Zivio1452 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U pravu je loza. Eagles-i su bila podgrupa RA a posto je vasa ultra furka krenula s panjevine odakle su Eagles-i stavili su orla. Daj bola decko nisi se ni rodio kad su Dimso Dzeko Huma i ostala raja s panjevine isla na tekme i ti se naso pametan pravit![]()
a šta sam ja reko dedo?
da su eaglesi raja kao što su bila i dio te raje je imao istoimenu podgrupu,samo što rat nije odnjeo imena raja pa novi naraštaji koji žive tu imaju isto ime koje je i ostalo.
nemoj mi iskrivljavati riječi
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Hocu da kazem sto je i kolega loza da ste uzeli orla od bivse podgrupe RA. Zivio1452 je napisao/la:NeretvanskaPastrmka je napisao/la:U pravu je loza. Eagles-i su bila podgrupa RA a posto je vasa ultra furka krenula s panjevine odakle su Eagles-i stavili su orla. Daj bola decko nisi se ni rodio kad su Dimso Dzeko Huma i ostala raja s panjevine isla na tekme i ti se naso pametan pravit![]()
a šta sam ja reko dedo?
da su eaglesi raja kao što su bila i dio te raje je imao istoimenu podgrupu,samo što rat nije odnjeo imena raja pa novi naraštaji koji žive tu imaju isto ime koje je i ostalo.
nemoj mi iskrivljavati riječi
ZrinjskiMostar je napisao/la:A vidio si kako ga protiv olimpika dosudi u 87 a barem da je bio...Sad bi imali dva boda više odnosno kantu
Ehh da je..ali nije ne možemo ništa promjeniti,moramo sad Široki dobit i imat ćemo još dvije teške utakmice Olimpic i Velež vani,čast i Čeliku,ali 4 dana prije nas imaju Široki vani u kupu i mislim da će bit i fizički i psihički iscrpljeni,moramo dobit u subotu a onda bi na Otoci trebala bit odlučujuća utakmica,čujem već najavljuju po gradu,dobra organizacija za sad,imam osjećaj da ćemo dobit 1:0 gol će dat AntoZrinjskiMostar je napisao/la:A vidio si kako ga protiv olimpika dosudi u 87 a barem da je bio...Sad bi imali dva boda više odnosno kantu
realno ovo je penal ,mislim da je nama slican sviran u Mostaru kad smo titulu uzeli 1-1 mislim da je turkovic oboren .primasquadra je napisao/la:[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.