FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Pique "Znam sve Ronaldove trikove"
" Kada ste na vrhuncu uspjeha, imate osjećaj da vas ništa ne može zaustaviti " - rekao je Pique u intervjuu za nizozemski magazinVoetbal International.
Najviše se osvrnuo na svoj boravak u Manchester United-u gdje je proveo lijepe trenutke, ali da je sretan što se vratio nazad tamo gdje mu je mjesto, u Barcelonu. Rekao je kako je na ostrvu naučio mnoge trikove koji ga sada čine jednim od najboljih štopera svijeta, ali da je za njegov uspjeh zaslužan najviše "DNK Barça".
Osvrnuo se i na još jednog igrača Blaugrane koji je na ostrvu, na Fabregasa rekavši kako je velika šteta što nije došao ove sezone jer bi nam dobro došao, ali da je uvjeren kako Cesc stiže na ljeto na Camp Nou.
Za "zlatnu trojku Barçe", Messija, Xavija i Iniestu rekao je kako je ponosan što ima takve saigrače u timu jer je lijep osjećaj znati da su oni stalna prijetnja protivnicima. Nije mogao, a da ne pohvali i kapitena Puyola koji je veliki komandant odbrane Blaugrane.
Prisjeća se i svog odnosa sa trenutnim igračem Madrida, Cristiana Ronalda koji je na prvi pogled bahat i umišljen. Pique kaže kako dok su igrali zajedno slagali su se jako dobro, te da Ronaldo uopšte nije bio bahat, već jako zabavan i prijateljski naklonjen. Kaže kako zna sve njegove poznate trikove, jer su ipak igrali zajedno, te da mu to može biti velika prednost nad njim u duelima, ali i ne mora da bude, jer je Ronaldo kompletan igrač..
" Kada ste na vrhuncu uspjeha, imate osjećaj da vas ništa ne može zaustaviti " - rekao je Pique u intervjuu za nizozemski magazinVoetbal International.
Najviše se osvrnuo na svoj boravak u Manchester United-u gdje je proveo lijepe trenutke, ali da je sretan što se vratio nazad tamo gdje mu je mjesto, u Barcelonu. Rekao je kako je na ostrvu naučio mnoge trikove koji ga sada čine jednim od najboljih štopera svijeta, ali da je za njegov uspjeh zaslužan najviše "DNK Barça".
Osvrnuo se i na još jednog igrača Blaugrane koji je na ostrvu, na Fabregasa rekavši kako je velika šteta što nije došao ove sezone jer bi nam dobro došao, ali da je uvjeren kako Cesc stiže na ljeto na Camp Nou.
Za "zlatnu trojku Barçe", Messija, Xavija i Iniestu rekao je kako je ponosan što ima takve saigrače u timu jer je lijep osjećaj znati da su oni stalna prijetnja protivnicima. Nije mogao, a da ne pohvali i kapitena Puyola koji je veliki komandant odbrane Blaugrane.
Prisjeća se i svog odnosa sa trenutnim igračem Madrida, Cristiana Ronalda koji je na prvi pogled bahat i umišljen. Pique kaže kako dok su igrali zajedno slagali su se jako dobro, te da Ronaldo uopšte nije bio bahat, već jako zabavan i prijateljski naklonjen. Kaže kako zna sve njegove poznate trikove, jer su ipak igrali zajedno, te da mu to može biti velika prednost nad njim u duelima, ali i ne mora da bude, jer je Ronaldo kompletan igrač..
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Doduse,skoro nam je Pique demonstirao kako zna sve Ronaldove trikove,tako je dobro reagovao da su ga 3 dana poslije nasli gdje je zavrsio 

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Pojedini komentari pojedinih diverzanata koji ovdje toliko su glupi da se ne treba osvrtati uopste
Sto se nas tice, ono sto je aktuelno jeste naredna utakmica protiv Malage. Nisam nesto pratio kako igra Malaga, dal igraju napdacki fudbal, ili su ono tvrd protivnik, al to ionako skoro nije ni bitno, za nas je vazno samo koliko ce nasi biti motivisani, povreda nemamo nikakvih, dakle pobjeda ne dolazi u pitanje, moze se lako desiti jos jedna golijada, samo da vec u otvaranju utakmice povedemo, kasnije ce biti masakriranje protivnika.
Sto se tice tima koji ce izvesti Pep, to je kao i uvijek u ovakvim utakmicama nepoznanica, ono cemu se nadamo je Afelay od prve minute, taman umjesto Pedra koji nije odavno odmorio u nekoj utakmici, Messi i Vilja ce sigurno nastupiti od pocetka, a nece ih biti u revansu protiv Betisa.
Vrlo vjerovatno da ce Pep izvesti najjaci sastav, jedino mozda eto odluci da Afelaya testira od prve minute, a i trebao bi jbg, da se momak ne razocara odmah u pocetku
Sto se nas tice, ono sto je aktuelno jeste naredna utakmica protiv Malage. Nisam nesto pratio kako igra Malaga, dal igraju napdacki fudbal, ili su ono tvrd protivnik, al to ionako skoro nije ni bitno, za nas je vazno samo koliko ce nasi biti motivisani, povreda nemamo nikakvih, dakle pobjeda ne dolazi u pitanje, moze se lako desiti jos jedna golijada, samo da vec u otvaranju utakmice povedemo, kasnije ce biti masakriranje protivnika.
Sto se tice tima koji ce izvesti Pep, to je kao i uvijek u ovakvim utakmicama nepoznanica, ono cemu se nadamo je Afelay od prve minute, taman umjesto Pedra koji nije odavno odmorio u nekoj utakmici, Messi i Vilja ce sigurno nastupiti od pocetka, a nece ih biti u revansu protiv Betisa.
Vrlo vjerovatno da ce Pep izvesti najjaci sastav, jedino mozda eto odluci da Afelaya testira od prve minute, a i trebao bi jbg, da se momak ne razocara odmah u pocetku
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Znaci znamo sam da ce te ovo napisati,pa sam ovo i zato stavio.Dylan Dog je napisao/la:Doduse,skoro nam je Pique demonstirao kako zna sve Ronaldove trikove,tako je dobro reagovao da su ga 3 dana poslije nasli gdje je zavrsio
Kolko si puta gledo el clasico ?Ja mislim ni jednom,zato pss molim.Jer da si gledo vidio bi kako je pique strpo ronalda u mali dzep.
Xavi kuhar parekselans

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Lose mislisDAVID VILLA 7' je napisao/la:Znaci znamo sam da ce te ovo napisati,pa sam ovo i zato stavio.Dylan Dog je napisao/la:Doduse,skoro nam je Pique demonstirao kako zna sve Ronaldove trikove,tako je dobro reagovao da su ga 3 dana poslije nasli gdje je zavrsio
Kolko si puta gledo el clasico ?Ja mislim ni jednom,zato pss molim.Jer da si gledo vidio bi kako je pique strpo ronalda u mali dzep.
Xavi kuhar parekselans

Ja vam ljudi samo zelim da kazem da kada nestane veze Xavi-Iniesta Barcelonina bajka prestaje,zivi bili pa vidjeli

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
pa kakve veze to ima sto ce nasa ''bajka'' prestati..Dylan Dog je napisao/la: Lose mislis![]()
Ja vam ljudi samo zelim da kazem da kada nestane veze Xavi-Iniesta Barcelonina bajka prestaje,zivi bili pa vidjeli

kako god okrenes doce smjena generacija i period bez trofeja...i ne vidim nista lose tu...barca nije vjestacki klub koji ce trajati par sezona i onda se vratit u mrtvi prosjek..
Barcelona je veliki klub bio i tako ce i ostati...
s toga,suplja ti je prica...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
A vaša? Davno prestala...Dylan Dog je napisao/la: Ja vam ljudi samo zelim da kazem da kada nestane veze Xavi-Iniesta Barcelonina bajka prestaje,zivi bili pa vidjeli
Ako vec pricamo o buducnosti, ovaj tim koji imamo igrat ce jos dugo zajedno, prvi koji ce nas napustiti jeste Puyol, koji ce igrati jos sezonu-dvije, zatim xavi, koji ce igrati 3-4 godine, a svi ostali su jos dugo dugo, i nema tu nikakvih smjena generacija, godine hegemoniije su pred nama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Romariooo je napisao/la:Ako vec pricamo o buducnosti, ovaj tim koji imamo igrat ce jos dugo zajedno, prvi koji ce nas napustiti jeste Puyol, koji ce igrati jos sezonu-dvije, zatim xavi, koji ce igrati 3-4 godine, a svi ostali su jos dugo dugo, i nema tu nikakvih smjena generacija, godine hegemoniije su pred nama
Thiago za par godina izrasta u extra klasu, fabregas ce se kad tad vratiti kuci, a u zrelim igrackim godinama messi prelazi u vezni red, vremenom ce se transformirati u veznjaka, cak i sad sve vise ga Pep gura u sredinu, a kazem vremenom ce preci na tu poziciju (mislim za nekih 5-6 god kad malo i godine stignu, a za špic treba malo vise brzine), a vrlo je moguce da izroni jos neki talenat iz La Masije, a na kraju krajeva treba ponesto i kupiti...
Barca je relativno mlada ekipa, ima tu nekoliko veterana ali i mladih igraca, ja nisam zabrinut za buducnost, bice jos trofeja koliko hoces...
Najbolji tim ikada - Barcelona fc
Navijači Barcelone ponovo ismijavaju Jose Mourinha. Ovaj put su pronašli sliku, koja je prema njima vrlo slična Portugalcu. Radi se o razrokom oposumu zvanog Heidi koji je postao najnovija zvijezda u Njemačkoj. Preko noći je postao medijska senzacija, a ima već i 116.000 fanova na svojoj Facebook stranici. Heidi je stara dvije i pol godine, a u njemački zoološki vrt stigla je iz Danske sa svojom sestrom Nairom.

[youtube][/youtube]
Nema sta, ima mali volovska muda.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
cuj kad nestane xavi-iniesta bajka prestaje
iniesti 26 godina a od ove generacije jos jedino puyol u godinama i abidal ( ovaj je nadoknadiv
)
xavia ce zamjenit fabregas/thiago, za puyola cemo vidjeti..
ovo ostalo moze igrat' jos dugo dugo
iniesti 26 godina a od ove generacije jos jedino puyol u godinama i abidal ( ovaj je nadoknadiv

ser del barça es el millor que hi ha !
Ipak su Katalonci osnovali Real MadridPortillo je napisao/la:[youtube][/youtube]

EL MEJOR CLUB DEL SIGLO XXI FUTBOL CLUB BARCELONA.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Evo nove vesti:
Malaga se sprema tokom nedelje da ponudi 4 miliona za Jeffrena.Posto decko ne igra puno ove sezone,mozda bi ga mogli dati na pozajmicu u malagu,i tako stvoriti Afellayu jos vise mesta za igru,mada ne znam. . .
Malaga se sprema tokom nedelje da ponudi 4 miliona za Jeffrena.Posto decko ne igra puno ove sezone,mozda bi ga mogli dati na pozajmicu u malagu,i tako stvoriti Afellayu jos vise mesta za igru,mada ne znam. . .
MVP - Messi-Villa-Pedro
Dolaskom Afellaya Jeff je postao višak u napadu, tako da je meni svejedno ostao ili otišao. Ja ne vjerujem da će Barcelona puno izgubiti ako ga proda, jer on za koji dan puni 23 godine, nije on ni toliko mlad za jednog nogometaša. Ne bi ni posudba bilo loše rješenje da se "osiguramo", ako se Jeff pokaže u Malagi može ga se vratiti, ako se ne pokaže, opet ga se može prodati, jer ima ugovor do ljeta 2012.losmi je napisao/la:Evo nove vesti:
Drago mi je da Malaga ima velike ambicije, to je plus za La Ligu.
HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Tako su govorili i dok je bio Ronaldinho - "kada vam ode zubati, biti čete prosječna ekipa"Scof1eld je napisao/la:cuj kad nestane xavi-iniesta bajka prestaje
iniesti 26 godina a od ove generacije jos jedino puyol u godinama i abidal ( ovaj je nadoknadiv)

HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
To je uvek bilo,odlaskom najboljeg igraca tima,drugi igraci izlaze iz njegove senke i postaju jos bolji.Leader je napisao/la:Tako su govorili i dok je bio Ronaldinho - "kada vam ode zubati, biti čete prosječna ekipa"Scof1eld je napisao/la:cuj kad nestane xavi-iniesta bajka prestaje
iniesti 26 godina a od ove generacije jos jedino puyol u godinama i abidal ( ovaj je nadoknadiv)
ovo ostalo moze igrat' jos dugo dugootišao R10, došao još bolji (Messi), a Barça jača nego ikad!
MVP - Messi-Villa-Pedro
mandraX je napisao/la:![]()
![]()

Gol razlika FCB zadnje 2 i pol sezone samo u Primeri 260:69! :ugeek:
Od kada pratim nogomet najbolja ekipa koju sam gledao: lakoća pobjeđivanja + atraktivnost + trofeji= Barça

HISTORIA CONTINUA...
HISTORIA CONTINUA...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.