Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Re: Chat
Ja sam voljela njegove starije pjesme, al' u posljednje vrijeme mi je toliko odvratan, ne mogu ga smisliti. Prije par godina vjerovatno ne bih nipošto propustila njegov koncert. 

Za tamo odakle si ti rodom 35 je karta i otići u Sarajevo, biti na koncertu i doći kući + tvoji troškovi dok si gore.Murga je napisao/la:Cek', pa posto su to karte? 50KM?
A karta je 15KM za koncert.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- alan_kardec
- Kontakt:
Ima još karata. Sad sam se čuo sa sestrom, otišla sebi da kupi, našla na Skenderiji, kaže ima još dosta karata i za tribine i za teren. Ona kupila za teren, čini mi se 15 km.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Hvala. Sto se tice same karte, nije preskupo mislim ni za nase standarde, ali sumnjam da bi i ja vise isao. Isao sam kada je dolazio ovde, i po obicaju razocara raju. Sve on napravi fino, ali brzo zavrsi koncert, a medju najskupljima je.BelminM23 je napisao/la:Za tamo odakle si ti rodom 35 je karta i otići u Sarajevo, biti na koncertu i doći kući + tvoji troškovi dok si gore.Murga je napisao/la:Cek', pa posto su to karte? 50KM?
A karta je 15KM za koncert.
Merlin izgleda jedino u Sarajevu napravi dobar koncert, ovo ostalo i nije nesto.
Sto rece forumasica iznad, volio i volim stare njegove pjesme, ali nakon "Ispocetka", vise ne slusam ni nove, a nesto ni stare vise, ne znam zasto.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
@Otelo
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Imaš još bruku pjesama.
Nego
SINAN NIJE PLAGIJATOR, ZATO SINANA SLUŠAJTE !
SINAN JE UMJETNIK !
BOG NA NEBU, SINAN NA ZEMLJI !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Imaš još bruku pjesama.
Nego
SINAN NIJE PLAGIJATOR, ZATO SINANA SLUŠAJTE !
SINAN JE UMJETNIK !
BOG NA NEBU, SINAN NA ZEMLJI !
Radi li vama ova društvena mreža zvana Facebook ili samo handri mene i ove moje ovdje.
Da bar radi Chat tamo hehe.
Da bar radi Chat tamo hehe.

Broj pjesama koje ne valjaju kod Dine Merlina, je ubjedljivo veći nego onih što valjaju.I one što valjaju, valjaju čisto jer ih drugi izvode.Nit' glasa, nit karizme, nit' čega.NIkad neću razumit zašto otkidaju toliko na njega0
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Voditeljica na areni u emisiji najava kola jelen super lige.

Veliki pljusak popraćen grmljavinom trenutno u Cazinu. Pomalo i strašno... 

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
pa ugasi komp jadna ne bila udariće te gromBaDa12 je napisao/la:Veliki pljusak popraćen grmljavinom trenutno u Cazinu. Pomalo i strašno...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ja pogledao kroz prozor kad je sijevnulo i sad tripujem da cu oslijepiti. Nekako me oci bole...BaDa12 je napisao/la:Veliki pljusak popraćen grmljavinom trenutno u Cazinu. Pomalo i strašno...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
To je davno obavljeno.DANTES je napisao/la:pa ugasi komp jadna ne bila udariće te gromBaDa12 je napisao/la:Veliki pljusak popraćen grmljavinom trenutno u Cazinu. Pomalo i strašno...

Otelo, je li se kod tebe smirilo stanje?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Jest, kisa gotovo pa prestala a ima jos malo grmljavine no nista previse 

Znači, kuća se redovito održava čistom.uschtipak je napisao/la:koliko sam pauka usisala.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Stvarno nekad vrijeme zna zeznuti ljude. Prosle godine poplave. Ove godine suse. Ljudima se voce i povrce unisti na jedan ili drugi nacin, velike stete 
Bado i Otelo, ni za zivu glavu onda ne izlazite
Ja odo na cevape, suncan dan, vjetric piri, odlicno. Bujrum ko hoce, da se ne prica kasnije po carsiji kako nema poziva. Uzivajte

Bado i Otelo, ni za zivu glavu onda ne izlazite

Ja odo na cevape, suncan dan, vjetric piri, odlicno. Bujrum ko hoce, da se ne prica kasnije po carsiji kako nema poziva. Uzivajte

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 85 gostiju.