Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
ne očekuj, odo ja, ljevače kolko ste ono stolica postavili jbt
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
[youtube][/youtube]elbflorenz je napisao/la:
Kolizijaelbflorenz je napisao/la:znaci obnova, hajde bice bolje.Dex je napisao/la:
Ne pušta taj mene niđe![]()
Pijem kiselu vodu i radim matematiku![]()
valja deverati po ovoj vrucini.![]()

Odmaro sam jučer, na večeri, kod svekra i svekrveuschtipak je napisao/la:Streberu, odmori malo.Dex je napisao/la:
Je l' Kiseljak? Daj gutljaj bratu svom.

Ima kiseljaka uvijek kod mene, hoćeš flašu, malo je gutljaj

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- elbflorenz
- Kontakt:
Oko 250 do 300. To je samo ovaj dio sto je natkriven, nesto kao svecana loza. One stare, anti huliganskelegenda reala je napisao/la:ne očekuj, odo ja, ljevače kolko ste ono stolica postavili jbt

Pusti koliziju, ganjaj uslov.Dex je napisao/la:
Kolizija
[youtube][/youtube]BelminM23 je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Pa ganjam, al to je minimum s kojim ću se zadovoljitelbflorenz je napisao/la:Oko 250 do 300. To je samo ovaj dio sto je natkriven, nesto kao svecana loza. One stare, anti huliganskelegenda reala je napisao/la:ne očekuj, odo ja, ljevače kolko ste ono stolica postavili jbt, ostaju i dalje na ostatku tribine.
Pusti koliziju, ganjaj uslov.Dex je napisao/la:
Kolizija
[youtube][/youtube]BelminM23 je napisao/la:
[youtube][/youtube]

Zar nije punac i punica? Ili si se ti udao?Dex je napisao/la:Odmaro sam jučer, na večeri, kod svekra i svekrveuschtipak je napisao/la:
Streberu, odmori malo.
Je l' Kiseljak? Daj gutljaj bratu svom.![]()

Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Eto, hoce da se zeni a ne zna ni osnovne rodbinske odnose. Sramote jedne. 

LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ma udaoMurga je napisao/la:Zar nije punac i punica? Ili si se ti udao?Dex je napisao/la:Odmaro sam jučer, na večeri, kod svekra i svekrveuschtipak je napisao/la:
Streberu, odmori malo.
Je l' Kiseljak? Daj gutljaj bratu svom.![]()

Ud'o se ja, ja žensko u veziuschtipak je napisao/la:Eto, hoce da se zeni a ne zna ni osnovne rodbinske odnose. Sramote jedne.

Đe ću znat, sunce me spržilo, kad sam sišo do prodavnice

Onda je udure 
@palacinak, kako si ti? Slusa li te raja ovde?

@palacinak, kako si ti? Slusa li te raja ovde?
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
@Murga brate, ne slusaju nikako.
Bog ce me kazniti, koliko sam pauka usisala.

Bog ce me kazniti, koliko sam pauka usisala.

LANET OLSUN!
Ide li se na Merlina ? 

Za 50KM što će potrošiti za taj dan, pričat će dvije godine kako su oni bili na koncertu Merlina u Sarajevu.VGS je napisao/la:Ide li se na Merlina ?
A to što Belmin je bio svagdje po malo, nema veze, ali nije gledao Merlina, tako da yebo Belmina. hehe
Što ici slusati Merlina kad mozes i kod kuce slusati originale njegovih pjesama ?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
[youtube][/youtube]
Otelo je napisao/la:Što ici slusati Merlina kad mozes i kod kuce slusati originale njegovih pjesama ?

.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- rob do bagro
- Kontakt:
Dati pare nekom ko ce hladit muda na nekim mjestima gdje ja necu biti necu nikad skontat, sve je to njemu narod dao.Otelo je napisao/la:Što ici slusati Merlina kad mozes i kod kuce slusati originale njegovih pjesama ?
Ko ga ****.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dva koncerta na koja nikad ne bih otisao u zivotu:
- Koncert Dine Merlina
- Bilo kakav koncert gdje se pojavljuje i Goran Bregovic
Plagijatori da ih nema vecih
- Koncert Dine Merlina

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- alan_kardec
- Kontakt:
znate li ima li još karata za koncert sutra?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nema vise, danas valjda bilo jos neke sice
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
kao i 90% muzičke scene bivše juge... kad bi platili grcima autorska prava izvukli bi ih iz krize... ipak ja to volim poslušati jer ima i neki šmek tipično ex yuBosniacum Lilium je napisao/la:Dva koncerta na koja nikad ne bih otisao u zivotu:
- Koncert Dine Merlina
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: BlackRiver1987 i 5 gostiju.