FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 11 avg 2013, 11:57

3/3 iskreno ocekivano ali smo se jucer napatili protiv jedne u najmanju ruku seljacke ekipe,ono bacanje po 16-tercu oni hinjsni prekrsaji ali et,Travnik gospoda naspram onog!

Volim te Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 avg 2013, 12:00

hajdukovac je napisao/la:Čitam vaše komentare vezano za vitez iskreno ove sezone sigurno nećete bit prvi s ovakvom igrom.vitez neće ispast iz lige to je se i danas vidjelo Al objektivno gledano vitez vas je nadigrao .imali su dva čista penala Al sudija nije htio svirat igra želje je bila isprepadana i bijedna za jedan vitez koji ih je nadigrao Al o tom potom bit će vise sreće kad vitez napravi svoj stadion pa će mi se onda ponosan. Sve čestitke za pobjedu Al nikad neću zaboravit dva čista penala za vitez.sudiju izbacit u niži rang ovo je katastrofa
Poštujem tvoje mišljenje, ali gdje su ti penali bili? Jel penal kad Vitezov igrač namjerno zapne za nogu našeg igrača i baci se kao da je otkinuta? Ako je to penal, onda dobro, trebao vam je sudija svirati. Da ste izvukli bod, sudija bi bio dobar, i tako ta priča. Bravo za vas.

Sudija definitivno nije bio na nivou, ali ne zbog tih vaših "penala" nego zbog nekih drugih situacija, koje nisu štetile Vitezu, šta više.. No, svaki sudija kao i svaka ekipa ima svoj loš dan, tako da ti ta priča pada u vodu.
I paša, riješavaj se kompleksa dok još možeš jer je gadna to bolest
Ja te volim, volim Željo..

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 11 avg 2013, 12:16

hajdukovac je napisao/la:Čitam vaše komentare vezano za vitez iskreno ove sezone sigurno nećete bit prvi s ovakvom igrom.vitez neće ispast iz lige to je se i danas vidjelo Al objektivno gledano vitez vas je nadigrao .imali su dva čista penala Al sudija nije htio svirat igra želje je bila isprepadana i bijedna za jedan vitez koji ih je nadigrao Al o tom potom bit će vise sreće kad vitez napravi svoj stadion pa će mi se onda ponosan. Sve čestitke za pobjedu Al nikad neću zaboravit dva čista penala za vitez.sudiju izbacit u niži rang ovo je katastrofa
smijesan si kao i ovaj tvoj drugi klub vitez ,sa ovakvim ekipama kao sto su vitez se ne moze igrati fudbal vec se moras prilagoditi njihovom seljackom ganjaju sa sudijama ,padanju po terenu ,bacanju u nadi da ce sudija svirati penal i slicno ,uz to sve oranica prilagodzena za takvu igru i publika zenicka ona tipicna likovi od po 45 kila sa brzim calama koji veze nemaju sto se desava na terenu ali su tu da navijaju kontra zelje psuju i slicno ,kakvi ba penali pa 90 posto faulova sto vam je svirano nije bilo o penalima je smijesno i govoriti ,skup zenickih polufudbalera i travnickih mesara i muljatora iz najboljih dana koji pokazuju u kako treba igrati fudbal :lol: :roll: ,svaka cast momcim nasim sto su pokazali karakter i imao sam osjecaj da mozemo dati gol kad god nam treba ,dali smo jedan i nije bilo potrebe da se upustimo u normalnu igru nakon toga sa ovim timom vec smo se prilagodili njihovom nacinu igre koji se zna kakav je ,istina je da ima tu par dobrih igraca i kod njih ali u globalu uklapaju se u seljakluk citave ekipe

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 11 avg 2013, 12:17

USB 2.0 je napisao/la:
odmutlife je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.

Ti se ocigledno drogiras bas kao i svoj babo Osim.Citiram (treba poginuti na losem terenu)ti si fakat previse zaljubljen i svoju sugavicu i ruglo od terena tribina i svega oko i u sugavici.Stadio kojeg ti opisujes kao los teren je bio domacin Balkanskih igara,a tvoja sugavica nema licence ni za supek kup BiH.

P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...
Ponjamke ti se na onaj teren i na te balkanske igre sto su se tu igrale...za BP nemam rijeci sto se terena tice, MILINA igrati i gledati, a za ovo danas grbavica je vembli...IDEMO ZELJO...JOS JACE...
Zbog ovakvih likova bi vise volio nego radi nas da nam naprave vise tu Grbavicu.
Pa da papci ne vise niti Euro tekme niti reprezentacije.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2013, 12:19

Vitez je imo vise loptu u posjedu al ja nisam vidio da su i jednu akciju lijepu napravili pa oni nisu stvorili ni jednu priliku a imali su igraca vise pola sata. Imali su 2 pokusaja glavom i to iz kornera cini mi se. A one penale su im svirali u federalnoj ligi a bgm ovdje se to ne svira . A sudija im je trebo dati jos 2-3 kartona za ona simuliranja i mahanje rukama na svaku njegovu odluku.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 avg 2013, 12:54

bas k'o sto neko rece, travnik je gospoda za ove od jucer... toliko bacanja i zapomoganja nisam odavno vidio...

idemo dalje. VTŽ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 11 avg 2013, 13:12

rutinski odigrano juce :D
po onakvom terenu i protiv onakvih mesara nije moglo bolje. Sudija juce katastrofalan bio. Svaki kontakt je svirao. Zbog ovakvog sudjenja nasa liga i klupski fudbal nece nikad napredovat. Juce colic i onaj lik iz viteza u duel idu rame u rame pade domaci sudija svira faul, jos onaj komentator trazi crveni da mu da. Crveni za tomica prestrog, fino se vidi da je ruku iza ledja vracao i da je sklanjao od lopte, al papak crveni dade. I onaj sisic je trebo dobit drugi zuti penal kad je trazio, a stanic mu loptu izbio. Lik skoci trazi penal k'o da mu je nogu slomio. I onda dodje ovaj i kaze dva penala nisu svirana za vitez.
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 11 avg 2013, 13:58

Ja koliko sam vidio sudac je imao previda na obe strane,što u konačnici pokazuje da nije bio naklonjen nikome,niti da je koga oštetio!!
Nije mi jasno da se igra Viteza naziva "krkanlukom" samo zato što su dečki
igrali čvrsto na loptu i muški(onaj sa povezom oko glave mislim da će igrati i sljedeću utakmicu).Šta onda reći za engl.ligu??Šta su onda oni (kako se kaže krkanluk na engl.jeziku)?! :lol:
Godine prolaze jubav ostaje...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 11 avg 2013, 14:06

krkanluk je kad se iz izgledne situacije može pucati po golu, ali se umjesto toga roni da se dobije penal. to je škola fudbala travnik-čelik-sloboda...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 11 avg 2013, 14:08

white1950 je napisao/la:Ja koliko sam vidio sudac je imao previda na obe strane,što u konačnici pokazuje da nije bio naklonjen nikome,niti da je koga oštetio!!
igrali čvrsto na loptu i muški(onaj sa povezom oko glave mislim da će igrati i sljedeću utakmicu).Šta onda reći za engl.ligu??Šta su onda oni (kako se kaže krkanluk na engl.jeziku)?! :lol:
Ma nije to bitno, igra se tako, ali previse agresivnosti je bilo, ono kao da je zadnja utakmica u zivotu, ali najgore je bilo oni simuliranje, mahanje prema sudiji, nisam fakat vidio onoliko trazenja penala u zivotu, pritisci s klupe, i jos povrh svega povici s tribina, bas krkanski, a sto se tice igre nije to toliko lose kao ovo ostalo.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 11 avg 2013, 14:08

.ebo majku,svako kolo valja ubjedjivat neke padobrance da svaki pad njegovog pulena ne mora bit i faul.
Pa ona nazovi ekipa za 90 min nije akciju napravila. Jedina sansa na utakmici im onaj sut pred kraj,a pola sata imaju igraca vise. Sve sansi sto je bilo bilo je Zeljino. Sto neko rece,imas dojam da bi momci dali 5 komada da je trebalo,do crvenog,naravno. Ne kontam sta su primjedbe. Fakat ne kontam.
Ekipa je stekla potrebno samopouzdanje i to je najbitnije. Vidi se to vec po ponasanju na terenu,a Boga mi i po ponasanju protivnika.
I na kraju,stvarno mi je zao Adila. Em ga stalo,em nema samopouzdanja. Vidi se da nije prosao kako treba pripreme.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 11 avg 2013, 14:09

white1950 je napisao/la:Ja koliko sam vidio sudac je imao previda na obe strane,što u konačnici pokazuje da nije bio naklonjen nikome,niti da je koga oštetio!!
Ti si jedan od realnijih, ali dosta ''tvojih'' a i ovih iz Zenice dođu ovdje i spominju sudiju i nekakve penale, normalno da im se odgovori adekvatno. Što se mene tiče igrači Viteza su igrali jedino onako kako su mogli protiv kvalitetnije ekipe, a to je borbeno i muški, i zbog toga dole kapa. Meni je jedino smetalo onoliko bacanje, simuliranje i stalni pritisak na sudiju, to je ipak zaostavština iz 1. lige Federacije i toga se morate riješiti.

white1950
Kontakt:

Post Postao/la white1950 » 11 avg 2013, 14:18

Pričekati ćemo oko sokolovo za ove "penale" da vidimo šta kažu " stručni ljudi" 8-) .
A što se tiče publike....hm....u to ne bih ulazio.Znam kad se igra u Vitezu da se malo tko žali na domaćinstvo!
Godine prolaze jubav ostaje...

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 11 avg 2013, 14:36

Zeljeznicar u prva tri 9 bodova, protivnici Zvijezda, Travnik i Vitez. Postignuta svega 4 gola, jucer Tomic crveni, a Adnan Hadzic igrac utakmice. Iz statistike se jasno moze vidjeti da se tesko dolazi do pobjeda. Ova sezona se ne razlikuje mnogo od prethodnih, sto nam govori da napretka u igri i nema, tako da se tesko moze ocekivati neki napredak i u evropskim tekmama.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 11 avg 2013, 14:40

Ozren je napisao/la:Zeljeznicar u prva tri 9 bodova, protivnici Zvijezda, Travnik i Vitez. Postignuta svega 4 gola, jucer Tomic crveni, a Adnan Hadzic igrac utakmice. Iz statistike se jasno moze vidjeti da se tesko dolazi do pobjeda. Ova sezona se ne razlikuje mnogo od prethodnih, sto nam govori da napretka u igri i nema, tako da se tesko moze ocekivati neki napredak i u evropskim tekmama.
super, ako ti se ne svidja, nemoj pratiti, uvijek imas lige petice i leprsavu igru
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 avg 2013, 14:42

Dobro došao u klub isfrustriranih navijača mrzitelja F.K. Željezničar. Nadam se da neće štetiti tvom zdravlju u konačnici.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2013, 14:44

Ozren je napisao/la:Zeljeznicar u prva tri 9 bodova, protivnici Zvijezda, Travnik i Vitez. Postignuta svega 4 gola, jucer Tomic crveni, a Adnan Hadzic igrac utakmice. Iz statistike se jasno moze vidjeti da se tesko dolazi do pobjeda. Ova sezona se ne razlikuje mnogo od prethodnih, sto nam govori da napretka u igri i nema, tako da se tesko moze ocekivati neki napredak i u evropskim tekmama.
Ne znam sta si ti gledao ali ja i jos 10 ljudi koji su gledali utakmicu protiv Travnika sa mnom otisli kuci prezadovoljni i pod utiskom da nismo odavno bolje utakmice gledali sa toliko dodavanja i tacnih pasova.Lijepo je nesto napisati ali je jos ljepse kad to naspises da ima i smisla.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 11 avg 2013, 14:45

Ti argumenti koje navodiš jedino zorno poazuju da očigledno nisi gledao nijednu utakmicu ove sezone osim možda Viteza.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2013, 14:46

U gradačcu smo malo umorni od evropse bili i odigrali solidno upisali 3 boda. Protiv travnika razvaljivanje iako to rezultat ne pokazuje da si bio uvjerio bi se. Juce mozda malo pocijelini protivnika al odigrali sasvim dovoljno za nova 3 boda. Jos smo igrali 33 minute bez igraca i u tom periodu nam nisu napravili ni jednu priliku osim 2 suta glavom. 3/3 i ti si naso tu balit :o :o :o .

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 11 avg 2013, 14:51

"Ovo mi je malo zapalo za oko. Ne igra Željo loše, u prvom kolu su bili umorni,i desetkovani do bola,ali opet izboriše 3 boda u Gradačcu sa koliko toliko dobrom igrom. Igra protiv Travnika je bila sci-fi za sve naše klubove. Sva sreća pa sam tu utakmicu proveo na sjeveru, potrefio sam pravo i uzivao u fudbalskoj ljepotici. Ono u Vitezu je bilo dobro do crvenog kartona, onda se Željo povukao kao što bi to uradila i svaka druga normalna ekipa i čekao priliku iz kontri. Prethodno je Adil pogodio stativu, bila je još jedna lijepa akcija, ali izgleda da ste vi nešto vidjeli i niste primjetili da je to bio dio taktike pa pljujete po Željinoj igri. Idući put pogledaj Željinu utakmicu kako treba, pa sudi.."

Evo ti moj post sa Veležove teme, znači odi na utakmicu, pregledaj je, pa daj svoje mišljenje. A ne ovako mlatiti na osnovu statistike koja u današnjem svijetu nogometa predstavlja samo sprdnju
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Lokomotifa, N3R3D, Paromlinac, torbica i 57 gostiju.