FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MuhamedTM

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MuhamedTM » 11 avg 2013, 00:11

Igrali smo koliko je trebalo , teren los ali bas los,oni krkani mesari lomili nam noge i razbijali glave .Tomic malo izgorio po glavi ono je pocetnicka amaterska greska.Sve u svemu nije lose ,nova 3 boda .
Svaka cast jaranu za stream ,svaka cast navijacima koji su otisli na kamb.polje.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 11 avg 2013, 00:12

Ne ozibljan pristup utakmici s nase strane , sto je razlog kriminalno lose igre. Drago mi je sto se ovo desilo protiv ovako slabe ekipe, jer vise sigurno nece.
Valjic nije ni za kantonalne lige, milion greski.
Vitez mesari.
Od zenicke publike nista novo, sabani bili, sabani ostali
NO PYRO NO PARTY

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 11 avg 2013, 00:16

MuhamedTM je napisao/la:Igrali smo koliko je trebalo , teren los ali bas los,oni krkani mesari lomili nam noge i razbijali glave .Tomic malo izgorio po glavi ono je pocetnicka amaterska greska.Sve u svemu nije lose ,nova 3 boda .
Svaka cast jaranu za stream ,svaka cast navijacima koji su otisli na kamb.polje.
sve si u pravu samo bih dodao za Tomica u prvom poluvremenu sam imao osjecaj da igra za Vitez koliko im je puta dodao loptu,baš je loš bio,nisam navikao od njega onako slabo da odigra jer je jedan od najboljih naših igrača..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

blavor
Kontakt:

Post Postao/la blavor » 11 avg 2013, 00:18

Meni vala ovaj Željo djeluje pojako, bukvalno s pola snage dobijaju tekme, i u Gradačcu i u Vitezu, tačno vidiš da igraju kolko im treba, da je trebalo pojačat pojačali bi, ove seljačke ekipe na groznim terenima prije nisu nikako znali pobijedit, sad ih puste da se šatro raspojasaju, a oni isto muhe ne mogu ništa........rutinska pobjeda bez pola ekipe, i još pola sata bez igrača, realno kad svi budu oporavljeni Željo će se prošetat kroz ovu ligu bez ikakvih problema, a i ovako desetkovan ako bude opet će bit šampion

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2013, 00:47

Hocel se amar vracati na klupu ili ?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 11 avg 2013, 00:52

terabajt je napisao/la:Hocel se amar vracati na klupu ili ?
Bolje štima sa tribina, neka ga...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 11 avg 2013, 00:53

terabajt je napisao/la:Hocel se amar vracati na klupu ili ?
Izgleda bolje da se ne vraca... :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2013, 00:58

Na tribinama je imao blocic i olovku u ruci i piskaro je nesto. Izgleda da ce vuci konce ovako sa tribina sto i nije lose al opet ja bi da je on dole.

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 11 avg 2013, 01:08

Šampionska igra Željezničara. Stekli smo pobjednički mentalitet i tako da teška gostovanja protiv seoskih ekipa odrađujemo rutinski. Rezultat je trebao biti i ubjedljiviji s obzirom na stativu, Svrakinu priliku i onaj briljantni trk mladog Sadikovića. Imamo karakter, znamo odgovoriti na pravi način i zato jedini imamo 3 od 3, najbolji start u posljednjih 10-ak godina.

Vitez klasično mesarluk i padanje, sudija nedorastao, Tomiću je jedva dočekao da da drugi žuti karton, a zenički klošar Šišić je već u prvom poluvremenu trebao biti isključen zbog simuliranja. Upravo zbog sudije smo izgubili važnu kariku pred teško gostovanje. Ali nebitno, dušmani će opet reći da kupujemo i psovat će oba Osima kao i danas.

Težak teren protiv motivisanog i agresivnog protivnika = loša igra. U konačnici iz ovakvih utakmica su najbitnija tri boda jer smo ih svi redom unaprijed upisali. Igrači su iste osvojili i hvala im na tome, ne treba ih kritikovati.

Poimenično neću nikoga komentarisati jer su svi odigrali prosječno, izuzev Adilovića koji je u posljednje vrijeme definitivno igrač manje.

Posebne čestitke mladom Sadikovću! Bravo, momčino. Drži se ti Amara i daleko ćeš dogurati.

VOLIM TE, ŽELJO!
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 11 avg 2013, 01:09

terabajt je napisao/la:Na tribinama je imao blocic i olovku u ruci i piskaro je nesto. Izgleda da ce vuci konce ovako sa tribina sto i nije lose al opet ja bi da je on dole.
Mozda se vrati sad pred Borac.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 11 avg 2013, 01:16

Ja sam licno zadovoljan prikazanom igrom...
Nasi su odigrali onoliko koliko je bilo potrebno da upisemo nova tri boda i jedina zamjerka jucer je bio crveni karton Tomica (koji je bio bezpotreban) i slaba realizacija (na kojoj ce SEF nadam se poraditi).

Za nas su kljucna naredna cetiri gostovanja i ukoliko nakon njih budemo i dalje prvi mislim da ce se titula ponovo naci u nasim vitrinama.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

USB 2.0
Kontakt:

Post Postao/la USB 2.0 » 11 avg 2013, 01:30

odmutlife je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Da igramo na Bilinom polju rekao bih da je nasa pobjeda sigurna, ovako treba poginut na losem terenu i vjerovatno sparnom vremenu(ako ne zahladi). Ipak, ni ovako se ne bojim jer zadnjih godina pokazujemo karkater koji je neophodan za pobjede na strani i to je ono sto nas izdvaja od konkurencije.

Ti se ocigledno drogiras bas kao i svoj babo Osim.Citiram (treba poginuti na losem terenu)ti si fakat previse zaljubljen i svoju sugavicu i ruglo od terena tribina i svega oko i u sugavici.Stadio kojeg ti opisujes kao los teren je bio domacin Balkanskih igara,a tvoja sugavica nema licence ni za supek kup BiH.

P.S. Idi se drogiraj kao i sva normalna djeca ne moj ti majketi pricati o kvalitetu travnjaka stadiona i tako tih stvari...
Ponjamke ti se na onaj teren i na te balkanske igre sto su se tu igrale...za BP nemam rijeci sto se terena tice, MILINA igrati i gledati, a za ovo danas grbavica je vembli...IDEMO ZELJO...JOS JACE...

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 11 avg 2013, 01:31

Naredna 4 teska gostovanja 2 moramo pobijediti,bice jako tesko. Jedva cekam utakmicu u bl...

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 11 avg 2013, 04:58

Da li neko zna kakve su sanse,da Hasanovic bude spreman za Borac?Hendikep je neigranje Tomica i ako Hasanovic ne bude spreman vjerovatno jedan od Sadikovica ulazi,vjerovatno Damir.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 11 avg 2013, 07:33

Željooooo je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Igrali smo koliko je trebalo , teren los ali bas los,oni krkani mesari lomili nam noge i razbijali glave .Tomic malo izgorio po glavi ono je pocetnicka amaterska greska.Sve u svemu nije lose ,nova 3 boda .
sve si u pravu samo bih dodao za Tomica u prvom poluvremenu sam imao osjecaj da igra za Vitez koliko im je puta dodao loptu,baš je loš bio,nisam navikao od njega onako slabo da odigra jer je jedan od najboljih naših igrača..
I Selimović isto, dao im je desetak lopti ali eto dade ga

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 11 avg 2013, 10:08

Treba sef na klupu, da malo zagalami da prohoda pored linije, posebno u jacim utakmicama treba on na klupi.
Selimovic svaku utakmicu igra ko muha bez glave al da go

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 11 avg 2013, 10:12

Jedino na cemu bi mogao zamjeriti umjesto da vodimo 2-0 mi se ponasamo malo neozbiljno i dodjemo u situaciju da budemo i sa igracem manje i fakticki strahujemo za bodove a bez potrebe. Do borca ce biti biti spremni Eldar, Ara i mali Sadikovic sto je bitno jer nece nazalost biti Tomica.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

hajdukovac
Kontakt:

Post Postao/la hajdukovac » 11 avg 2013, 11:23

Čitam vaše komentare vezano za vitez iskreno ove sezone sigurno nećete bit prvi s ovakvom igrom.vitez neće ispast iz lige to je se i danas vidjelo Al objektivno gledano vitez vas je nadigrao .imali su dva čista penala Al sudija nije htio svirat igra želje je bila isprepadana i bijedna za jedan vitez koji ih je nadigrao Al o tom potom bit će vise sreće kad vitez napravi svoj stadion pa će mi se onda ponosan. Sve čestitke za pobjedu Al nikad neću zaboravit dva čista penala za vitez.sudiju izbacit u niži rang ovo je katastrofa

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 11 avg 2013, 11:28

hajdukovac je napisao/la:Čitam vaše komentare vezano za vitez iskreno ove sezone sigurno nećete bit prvi s ovakvom igrom.vitez neće ispast iz lige to je se i danas vidjelo Al objektivno gledano vitez vas je nadigrao .imali su dva čista penala Al sudija nije htio svirat igra želje je bila isprepadana i bijedna za jedan vitez koji ih je nadigrao Al o tom potom bit će vise sreće kad vitez napravi svoj stadion pa će mi se onda ponosan. Sve čestitke za pobjedu Al nikad neću zaboravit dva čista penala za vitez.sudiju izbacit u niži rang ovo je katastrofa
Tipicno misljenje nekoga ko iz dna duse mrzi dugogodisnjeg sampiona.
Komplex nize vrijednosti,manje sredine i pristrasno misljenje...

to je to lafe,otvorio si novi clanak u 1000 zasto,1000zato :lol:

btw.vitez bas veze napade,ono od noge do noge,dupli pas,uigrane akcije,tacna sema kod kornera,dok je ljoze samo izbijao loptu sa svoje polovine i pokusavao nesto na silu da uradi u napadu,bacao se po 16,adil samo rukama mahao i trazio penal. takodjer treba napomenuti i prelijepo odrzavani i ako ne i najbolji,onda sigurno jedan od najboljih terena u evropi :mrgreen:

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 11 avg 2013, 11:45

Sve što treba reći je rutinski i Selim.

Njemu kapa dole, evo drugo gostovanje za redom, druga minimalna pobjeda i oba puta Selim. A tekma da je išla u drugom smjeru, samo bi lagano dodali gas i digli se na još jedan nivo više i opet uzeli. Pola sata sa igračem manje u gostima nije mala stvar, a ovi su žilavi i ako čoek skonta i oni su u gostima. A Zenici ide jedan solidan crveni karton.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 13 gostiju.