FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2015, 10:26

zagorski je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:Odbili smo ponudu Atromitosa za Stojceva :D
Velika greska uprave :)
Neka su odbili ponudu, ne za Milosa nego za bilo koga, proslo je vrijeme kad se FKS moglo ucjenjivati i kupovati igrace iz kluba za sicu. Zna se cija je zadnja po tom pitanju a on nije nimalo naivan. Dug je mjesec, bit ce ponuda a to samo dize cijenu igracima. Nek sam i ovo docekao, amidza ljubim ti narav.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2015, 10:29

Bordo pozdrav , kako volim tekma dane ! Nista ne znamo i dalje za golmana je le ?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2015, 10:32

obiteljskicovjek je napisao/la:
zagorski je napisao/la:
Neka su odbili ponudu, ne za Milosa nego za bilo koga, proslo je vrijeme kad se FKS moglo ucjenjivati i kupovati igrace iz kluba za sicu. Zna se cija je zadnja po tom pitanju a on nije nimalo naivan. Dug je mjesec, bit ce ponuda a to samo dize cijenu igracima. Nek sam i ovo docekao, amidza ljubim ti narav.
Ma za Milosa je bila mizerna ponuda . Ti su klubovi navikli odavde vodit ljude za 100000 . Bolje ne prodat. Ne treba nama za struje i vode.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2015, 11:13

Interesantno da moja tv ne krije link ko prosle godine , sve sto prenose ima na ovim stream sranicama.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2015, 11:31

paulus je napisao/la:Bordo pozdrav , kako volim tekma dane ! Nista ne znamo i dalje za golmana je le ?
Ovdje neko napisa da ce Plakalo na gol, ako Delac bude odugovlacio a malog krene mog'o bi on biti drugi golman :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 03 avg 2015, 11:35

Zip je napisao/la:Kojasevic IN
Stojcev OUT

Damir bar ima brzinu, a nedoBog da obojica igraju u jednoj ekipi to bi bio haos :crazy:
jao kada bi Piksi došao... to bi bio tek merak !!! :opaopa:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 avg 2015, 11:49

Meni je Piksi pokusaj od igraca.Ako zelimo pojacanje mora biti bolji od Stojceva i Alispahica,a on ti nije.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 03 avg 2015, 11:53

Piksi nije vise kvalitet za Sarajevo koje se tezi napraviti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 03 avg 2015, 12:15

Dobar jutar, ja tražio slobodno za danas pa nek se puši i šumarija i sve...

Pročitah sada da će možda Peco branit, pa to je smijurija od golmana matere mi.

Opet pogledajte ovo na 0:15 , !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 avg 2015, 12:16

a sta mislite da vratimo Duru i Pehlica :D kakv kojasevic kakvi bakraci :crazy: :crazy:

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2015, 12:16

paulus je napisao/la:Bordo pozdrav , kako volim tekma dane ! Nista ne znamo i dalje za golmana je le ?
Ovdje neko napisa da ce Plakalo na gol, ako Delac bude odugovlacio a malog krene mog'o bi on biti drugi golman :D
To mora biti sala , Ostrakovic je toalni promasaj po mom skromnom misljenju po onom sto sam vidio do sad. nije dobar na crti , nije dobar na prekidima, lose cita igru i toalni strah koji nikako nije dobar za golmana . Priznajem gledao sam ga samo 5 utakmica i to je mali uzorak , al ni na jednoj utakmici mi nije pokazao nikakvu sigurnost ,intervenciju, citanje igre, itd. Sad neki misle da je dovljno dobar za nase lige , ja upravo mislim da u ligama kao sto je nasa da je golman jako vazan ( pogledaje na youtube najbolje golove PL prosle sezone i vidjecete da je 50 % tih golova zapravo nesto sto bi iole kvalitetan golman odbranio). Ostrakovic mimo nakog ludjackog napredka ce nas kostati bodova. Ja bi bio ok da je on level ili dva ispod Delaca , ali razlika je ogromna. Svi napori sa dovodjenjem dva klasna stopera mogu biti skrseni sa jako losim planom za golmana . Ja bi sada uzeo Pirica prije Delaca ( al da je nas ), samo da se ne ponavlja svake sezone ovo .Imamo dva golmana , Plakalo nije ni za treceg .
Zadnja izmjena: paulus, dana/u 03 avg 2015, 12:19, ukupno mijenjano 1 put.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 03 avg 2015, 12:18

Hajmo lagano, vidimo se u Travniku ako Bog da, moramo ludilo napraviti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2015, 12:21

breskva je napisao/la:Dobar jutar, ja tražio slobodno za danas pa nek se puši i šumarija i sve...

Majko draga , pa ovo je da uzmes sat i cvjece i da se oprostis odmah

breskva
Kontakt:

Post Postao/la breskva » 03 avg 2015, 12:27

paulus je napisao/la:
breskva je napisao/la:Dobar jutar, ja tražio slobodno za danas pa nek se puši i šumarija i sve...

Majko draga , pa ovo je da uzmes sat i cvjece i da se oprostis odmah
Svaki šut sa distance je 80% u mreži, trebaju nam šutevi 25% od Mešinog gola protiv Drine, ništa više.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 03 avg 2015, 12:37

paulus je napisao/la:
To mora biti sala , Ostrakovic je toalni promasaj po mom skromnom misljenju po onom sto sam vidio do sad. nije dobar na crti , nije dobar na prekidima, lose cita igru i toalni strah koji nikako nije dobar za golmana . Priznajem gledao sam ga samo 5 utakmica i to je mali uzorak , al ni na jednoj utakmici mi nije pokazao nikakvu sigurnost ,intervenciju, citanje igre, itd. Sad neki misle da je dovljno dobar za nase lige , ja upravo mislim da u ligama kao sto je nasa da je golman jako vazan ( pogledaje na youtube najbolje golove PL prosle sezone i vidjecete da je 50 % tih golova zapravo nesto sto bi iole kvalitetan golman odbranio). Ostrakovic mimo nakog ludjackog napredka ce nas kostati bodova. Ja bi bio ok da je on level ili dva ispod Delaca , ali razlika je ogromna. Svi napori sa dovodjenjem dva klasna stopera mogu biti skrseni sa jako losim planom za golmana . Ja bi sada uzeo Pirica prije Delaca ( al da je nas ), samo da se ne ponavlja svake sezone ovo .Imamo dva golmana , Plakalo nije ni za treceg .
Plakalo u ligi, nek se uci djete. A Delac (ako bude na posudbi) svoju sansu nek ceka u kupu ili ovim laksim tekmama kao i Ostrakovic :D

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 03 avg 2015, 12:42

Ha Ibrače jesi dobar ti, šta si bolan odbio :lol:
1946

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 03 avg 2015, 12:44

zagorski je napisao/la:
Ocekuje se "pojacana" ponuda Atromitosa. :thumbup: :thumbup:
amypitar je napisao/la:Meni je Piksi pokusaj od igraca.Ako zelimo pojacanje mora biti bolji od Stojceva i Alispahica,a on ti nije.
Takvih igraca je jako malo i jos uz to da im je istekao ugovor kod proslog kluba.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 03 avg 2015, 12:49, ukupno mijenjano 1 put.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 03 avg 2015, 12:47

Sad prođe Bordo bus sa našim igracima kod Otoke.
Sretno momcima.

VivaLasVegas
Kontakt:

Post Postao/la VivaLasVegas » 03 avg 2015, 12:50

Ja ne znam sto se sikiramo oko golmana. Otici fino u Tuzlu i kupiti Pirica za pare koje zele. Za dvije tri godine cemo duplo zaraditi..

elgigante
Kontakt:

Post Postao/la elgigante » 03 avg 2015, 13:08

Pirica nikad necemo kupiti, iz istog razloga sto nismo uzeli Ordagica. Dok god ima onog papcica za menedzera. Polako sve dolazi na svoje.

Realno danas ne bi trebao biti bitan golman uopste, u ovakvim utakmicama golmanu ne smijemo dozvoliti ni da se oznoji da bi bili tamo gdje smo zacrtali.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.