FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sa Ikandeom je potpisan takav ugovor, jer nam se skupilo previše igraca pod ugovorima, a lik je bio malo prolematičan ranije, pa nikako ne možeš predvdjeti šta će novo napraviti, ako se pokaže pravo dobar, može se to preinačiti u novi ugovor, a za @Siouxa dodajem da dobrog golmana možemo ja i ti trenirati, takav trener može dugoročno
Mosa RajvoSa
- trunks1946
- Kontakt:
Prvo Travnik pa onda Siroki....Besic je napisao/la:Bit će hebeno u trećem protiv lištice.
orde del male
Ima li neko 1 mjesto slobodno za travnik?
Matej sutra do ponoci dolazi...nemoj da me neko pita kako znam...samo cu reci da jedan covjek ce da potvrdi da znam 100% a to je @head...eto jedna briga manje. Ako ovo ne bude istina nikad vise ne pisem na forumu. 

- trunks1946
- Kontakt:
Ma dobro nije mi poređenje na mjestu, ovog sam spomenuo tek tako jer on ima taj ugovor 1+1.collector je napisao/la:@hilmo bolan poredis igraca koji je svoju karijeru poceo u AC Milano, igrao i za repku Nigerije te ima respektabilan CV, a zadnju godinu proveo u Izraelu koja je engleska premier liga za ovu nasu, sa nekim nasim omladincem koji se tu vrti godinama na socijali jer je nase dijete, mijesas bolan kruske i jabuke i poredis ugovore gdje Plakalo uzima lupam 800 maraka, a Ikande nije ispod 5000 da **** rak raka i poezija je za takvog igraca i tih 1+1 za nasu ligu !!!
Moj jedini "zahtjev" u svoj ovoj priči je da se Plakalu pruži prilika u utakmicama koje mi bez po muke možemo riješiti u svoju korist, i da ukoliko pogriješi da mu to ne uzmemo za zlo, nego da momak dobije malo na samopozudanju i nekoj početnoj rutini. Što kaže @desole gore, golmanski vijek je dug. Samo mi je bezveze govorimo o momku negativno a ustvari ne znamo koliko može.
Treba nesto je.bati da se ubije vrijeme do utakmice!!!
Ja lijepa dana... sto lijepo zavrsi

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- muhamedhulk
- Kontakt:
@pitarlOOk
Hebibovic je dao kratku loptu, jedino sto je mogao da pokusa glavom..nije uspio. Protiv Lecha je lopta isla visoko, i na 10 metara od gola, plus odbrana previsoko postavljena..da je izasao, preskocila bi ga lopta 100%.
Uglavnom, eto vidjecemo ga sutra..malo ozbiljniji protivnik je sad na redu, pa cemo ga kritikovati ako bude trebalo
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Hebibovic je dao kratku loptu, jedino sto je mogao da pokusa glavom..nije uspio. Protiv Lecha je lopta isla visoko, i na 10 metara od gola, plus odbrana previsoko postavljena..da je izasao, preskocila bi ga lopta 100%.
Uglavnom, eto vidjecemo ga sutra..malo ozbiljniji protivnik je sad na redu, pa cemo ga kritikovati ako bude trebalo

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
**** ne pisanje na forumu, kupuješ člansku i daješ nekom ko nema sredstava. Od sad tako samo ćemo se u članske kladiti i tako spajati ugodno s korisnim. Nema niko ništa od tog što ti ne pišešado-hz je napisao/la:Matej sutra do ponoci dolazi...nemoj da me neko pita kako znam...samo cu reci da jedan covjek ce da potvrdi da znam 100% a to je @head...eto jedna briga manje. Ako ovo ne bude istina nikad vise ne pisem na forumu.

A i da znaš da si me obradovao pa sve da si me i slagao hahahaha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Da li neko zna u kakvom je stanju trava na Kosevu,protiv Sirokog ce nam itekako trebati dobri uslovi za igru.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Evo kod Delaca na instagramu, u smislu godina odkad je debitov'o za chelsea i nesta u vezi produzenja ugovora, i na kraju pise, ponovo na posudbi i ove sezone, ali ne pise tacno gdje...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
de slika... 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
A gdje drugo može biti #happy osim kod nas hheheheheh.
Danas u Travnik stizem oko 15minute. Nadam se da cemo vec voditi 0:1
Prosto moramo pobjediti.

Prosto moramo pobjediti.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.