U narednim danima Perez putuje u Englesku, radi transfera Cesc a naročito Garetha Bale. Khm.. Vidjeti ćemo koliko je ovo istina

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
LBJ MVP je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ako ćemo već tako svi se još sjećaju epskog duela Solari vs Sagnol.Ovaj drugi na kraju sa crvenim tekmu završio
Los_Blanos2 je napisao/la: Neznam ja jer mene Barca tad nije intresovala bas nesto posebno, jer su uglavnom puno dalje bili od R.Madrida, tad sam u ligi strpio od Depora i Valencije![]()
Obratno jeste, jeste kako god...![]()
Bilo je svasta, ukratko samo sto se tice LP, ispadala je Barca u grupnoj fazi, izdao vas kapiten Figo tj.presao u ljutog rivala, nakon 10tak godina dosli ponovo do 1/2 finala LP, odpisali se u 1 tekmi na Camp Nou, u Madrid dosli sa bijelom zastavicom a samo je bilo 0-2.
Sijecam se dobro lezao sam u sobi i onako kao bezz tekma je pratio bilo 1-1, nista nismo navaljivaliuglavnom tih godina "el clasico" nije bio bog zna sta jer je Barca znala da zaostaje po 30tak bodova u ligi, a ionako katalonci kroz "el clasico" traze neku svoju pravdu godinama ulaze u taj mec sa vise zelje kao ideja ako uzimaju tu tekmu veci su klub, da se vratim na to tvoje mucenje zar nije bio slag na tortu ganjanje po Uefa Cup-u tj. ispadanje od Celtic-a
![]()
Ehhh necemo vise o historiji, ti samo imas uglavi onno sto zacrtas a ebes historiju veci smo klub a kad je budemo kojim slucajem stekli, onda ce biti vazna historija, izvini ti si iz ere Dinho, Messi, moda inn..
Ni ja, ali eto vidjeti ćemo. Ja sam samo citiro realmadrid.de. Tako piše tamo.enobarca je napisao/la: ...cesc u realu???ne vjerujem da ce se to desiti...
Ne treba nam on, al dovest cemo ga samo da ga vama suknemoenobarca je napisao/la:...cesc u realu???ne vjerujem da ce se to desiti...
Ma ovo nam nikad nije valjalo. Dovodiomo igraca da oslabimo protivnicki timHarrison je napisao/la:Ne treba nam on, al dovest cemo ga samo da ga vama suknemoenobarca je napisao/la:...cesc u realu???ne vjerujem da ce se to desiti...
posto je fabregas nase dijete mozda bi se sledeci put i sazalili pa zahvaljujuci njemu uvalili vam samo 4 komadaHarrison je napisao/la:Ne treba nam on, al dovest cemo ga samo da ga vama suknemoenobarca je napisao/la:...cesc u realu???ne vjerujem da ce se to desiti...
Sta je bio Albert Celades?_Bad_boy je napisao/la: posto je fabregas nase dijete mozda bi se sledeci put i sazalili pa zahvaljujuci njemu uvalili vam samo 4 komada
Vanzemaljci - Real Madrid 5:0HZ_ilidzaa je napisao/la:Opet treba ponavljat
Vojska - Kitolunja 11 - 1 ...
Dovidjenja prijatno !
Davide lave, mani prazne slame, to sa Vojskom smo vec jednom razjasnili. Da vam slucajno vojska nije kriva i za poraz od Athletica tih godina (12-1), bar mi se ti cinis razumnim za razliku od pojedinaca sa vase teme.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Vanzemaljci - Real Madrid 5:0HZ_ilidzaa je napisao/la:Opet treba ponavljat
Dovidjenja prijatno !
Imao sam priliku razgovarati s par Španjolaca u vezi tih 11:1, i oni sami priznaju da iza toga stoji Franco, kao J.A. SamaranchPortillo je napisao/la:Davide lave, mani prazne slame, to sa Vojskom smo vec jednom razjasnili. Da vam slucajno vojska nije kriva i za poraz od Athletica tih godina (12-1), bar mi se ti cinis razumnim za razliku od pojedinaca sa vase teme.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Vanzemaljci - Real Madrid 5:0HZ_ilidzaa je napisao/la:Opet treba ponavljat
Dovidjenja prijatno !
Nebi vam skodilo da procitate ovaj clanak: http://www.oleole.com/blogs/realmadridt ... y-happened
Ali evo, i ovo su (vjerovatno) bili vanzemaljci:
[youtube][/youtube]
I sta mislis da ti vjerujem jelLeader je napisao/la: Imao sam priliku razgovarati s par Španjolaca u vezi tih 11:1, i oni sami priznaju da iza toga stoji Franco, kao J.A. Samaranch![]()
Sigurno Franco ne stoji iza ubojstva SunyolaBarça je samovoljno promijenila ime iz FC u CF Barcelona
Ne moram spominjati da je FCB u međusobnim dvobojima poslije Franca stoji bolje od RMCFili da je 1. El Clasico otišao na stranu FCB, dok ste vi 1. pobjedu u El Clasicu zabilježili tek 1916., do tada su odigrani 9 El Clasica (7 pobjeda FCB i 2 x).
Vidi k'o se javlja - osoba koja postavlja Messieve slike na ovoj temiLos_Blanos2 je napisao/la:@Leader ti vise vremena provodis na temi Real Madrid nego na Barca![]()
Baski su posebna sorta, nisam s njima razgovarao o Kataloncima, drugačiji su.Los_Blanos2 je napisao/la:jesi imao prilku razg. par baskija o katalonca( spanjolca)
J.A. Samaranch izmišljen likPortillo je napisao/la:I sta mislis da ti vjerujem jelLeader je napisao/la: Imao sam priliku razgovarati s par Španjolaca u vezi tih 11:1, i oni sami priznaju da iza toga stoji Franco, kao J.A. Samaranch![]()
Sigurno Franco ne stoji iza ubojstva SunyolaBarça je samovoljno promijenila ime iz FC u CF Barcelona
Ne moram spominjati da je FCB u međusobnim dvobojima poslije Franca stoji bolje od RMCFili da je 1. El Clasico otišao na stranu FCB, dok ste vi 1. pobjedu u El Clasicu zabilježili tek 1916., do tada su odigrani 9 El Clasica (7 pobjeda FCB i 2 x).
De bolan, mani zvizge sviju ti. Prvo, i u vremenu Franca Barca je osvajala trofeje, ne samo Barca nego i Athletic a sto je najgore i Erreala. I da... poslije Franca mi imamo 25 pobjeda a vi 27, eto izbij ovih pet i opet imate manje
Sto se tice imena, to je istina, to nije bilo samo u slucaju Barce nego opcenito, nijedan dokument napisan na Katalonskom ili Baskijskom u tom vremenu ti nije vrijedio, a opet ste na stadionu pricali Katalonski i klub se zvalo "mes ke un klub". Dalje, ti Spanjocli sto si ti "pricao" sa njima su izmisljeni likovi tako da bi ti na tome pozavidio i Hans Cristian, a i niko od tih Spanaca se toga vjerovatno ni ne sjeca
Kazem ti, procitaj taj clanak, on ti je dovoljan za sve, mislim ne treba ti Teslin mentalni sklop da shvatis da Franco nije u toj utakmici imao nikakve veze, uostalom, zasto je onda Real nakon toga izgubio u finalu od Athletica
gospodari fudbalaLos_Blanos2 je napisao/la:
Ma Marcelo je kapitenPortillo je napisao/la: Znatel' vi (ti) ista drugo reci osim "5-0", ajde pokusaj za promjenu napisati nesto drugo, barem koliko ti tvoje mozdane blokade dozvoljavaju.
Ramos narednu utakmicu kapiten![]()
A ja pamtim da je se Barca borila za Kup UEFA i da je u istom ispala u grupi sa PSG-om, Bronbyem i jos nekog kluba cije ime ne mogu ni preko googlea naciSaurman je napisao/la:Ovi kvazi navijaci Reala su mi najjaci nesto lupetaju a 6 godina ne mogu maknuti dalje od 1/8 da stvar bude jos gora ipadaju od timova Lyon,Roma itd
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.