FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss 

Kao @Aleksandar_velikiUPS je napisao/la:A strumfovi vise li vise i truju...ne kontaju koliko su smjesni njihovi komentari. Ovo veceras (izuzev suzavca) strumfici moji po ambijenu, svemu, za vas je DALEKA EVROPA. O ovakvoj atmosferi vi samo mozete sanjati. Doduse oni hrabriji dodju i da se dive

Zadnja izmjena: TokiVoki, dana/u 19 avg 2010, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
- theprodigy
- Kontakt:
sacekaj..koji si ti sad? za koga navijas..juventus jelala_juve_tm87 je napisao/la:Jao pa do sad sam znao da su pitari p.... al da su ovolike nisam znao!!!!!
Kad gube il kad im rezultat nije po volji razbijaju tudji stadion.za Grbavicu nesh govore drugacije je nazivaju a svog stadiona nemaju "jadnici".
Jos neki Hapoel spominjete,al taj klub je veceras pokazao koliko zaista vrijedi,cak im se i golman upisao u listu strijelaca veceras peotiv velikog Salzburga u sred Austrije...
KADA MI JE TESKO SAMO SE SJETIM DA PITARI NEMAJU SVOJ STADION!!!!!!!!!!!

Upravo gledam snimak ... Slagao sam, 94 je minut tacno vrijeme postizanja gola.aleksandar_veliki je napisao/la:Pogledaj snimak pa se uvjeri, a li ono sto je najgore, frajer ne svira odmah kraj nego pusti da se igra do 98. minute. Sudije su najveca boljka naseg fudbala, nebitno je. Danas pomogao Sarajevu, sutra ce u Prijedoru povalit bordo momčad i tako stalno, no problem je sto mi to ne vidimo, odnosno pravimo se ludi. O pomocnom necu nista ni pisati, vidim ne spominje ga niko, a frajer mase ofsajd kad igrac Sarajeva vraca loptu svom golmanu. Ko je bio na tekmi zna o cemu govorim.elle je napisao/la:Sarajevo je zabilo gol u 93 minuti ... Ko ne vjeruje ima snimak ...
Upravu si za situaciju kod "offsajda". Ja sam se odvalio smijati, pomocni mase a glavni je to kao pustio kada je Dzafic ili ko vec odustao od trcanja za loptom ...
-
- Kontakt:
ISPLACI SE BICE TI LAKSE , NEKA KROZ SUZE IZADJE BOL ! 1987
- nikad_izvini
- Kontakt:
Proslava titule. Previše se kofrčiteColorado je napisao/la:Sarajevo iskoristilo svoje prilike i po meni zasluzeno slavilo , ekipa celika se na kosevu pokazala u jednom jako dobrom svijetlu i treba ih respektovati jer mogu sigurno dogurati do prva 3 mjesta .
Sto se tice navijanja veoma dobro , SJEVER kao i uvijek gorio .
Robijasi dobra brojnost , navijanje solidno !
aa ovo za suzavac pa stvarno se ovo i moglo ocekitavi , mali plavi kao i do sada bezbroj puta pokazali su svoju hrabrost jednim jako kukavickim potezom koji ce im se sigurno itekako obit o glavu![]()
![]()

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Svi veliki europski klubovi nemaju svoj stadion nego igraju na gradskomala_juve_tm87 je napisao/la: KADA MI JE TESKO SAMO SE SJETIM DA PITARI NEMAJU SVOJ STADION!!!!!!!!!!!

bolje je ne imat svoj stadion nego imat ruglo od stadiona kao sto je sugavica sa 1 pravom tribinoms sjeverom,nego de mi reci sto se stidie uslikat komplet stadion nego uvjek sjver ??
-
- Kontakt:
emotivci sta cesPinki tm`87 je napisao/la: ISPLACI SE BICE TI LAKSE , NEKA KROZ SUZE IZADJE BOL ! 1987
![]()

26.05.2010-TITULA
slušaj ti ako si bio na utakmici jeste pomoćni mahao ofsajd ali glavni nije uvažio,za razliku od utakmice Olimpik -Željo kad je ista situacija bila ali je glavni prihvatio sugestiju pomoćnog.Šta je to večeras sudija navukao za Sarajevo iskreno ja nisam vidio ništa ali nema veze, gool je pao u 93 minuti ali jedino nas je mogao zajebati jer se igralo još 5 minuta a mi pocrkali.aleksandar_veliki je napisao/la:Pogledaj snimak pa se uvjeri, a li ono sto je najgore, frajer ne svira odmah kraj nego pusti da se igra do 98. minute. Sudije su najveca boljka naseg fudbala, nebitno je. Danas pomogao Sarajevu, sutra ce u Prijedoru povalit bordo momčad i tako stalno, no problem je sto mi to ne vidimo, odnosno pravimo se ludi. O pomocnom necu nista ni pisati, vidim ne spominje ga niko, a frajer mase ofsajd kad igrac Sarajeva vraca loptu svom golmanu. Ko je bio na tekmi zna o cemu govorim.elle je napisao/la:Sarajevo je zabilo gol u 93 minuti ... Ko ne vjeruje ima snimak ...
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Ma prekid je trajao 8-10 minuta a debil je produzi 4.SMJESNO.Evo neko rece da mo go dali u 93 i da ima snimak.Ja mu vjerujem jer se poslje gola jos minut i po igralo.Pixi je dobar igrac.Jedan od najboljih tehnicara u ligi ali voli puno da dribla i igra sam.Lopte su mu dobre ali ih nema ko da ih iskoristi jer je onaj Avdic za pofalickog a ne za Fk SARAJEVO. Mali Suljic TALENAT I PO,jedno 5 kila mu fali(ali misica ne sala
) i da se ne boji onoliko..momak ce dogodine biti golgeter ove nase smjesne lige. Ostali dobro odigrali.Gutic i Torlak bili sasvim solidni.
Ipak Celik je dosao sa velikom euforijom u Sarajevo.BIli su bez poraza prije toga.Dosta su se pojacali. Bice u top 4 na kraju ove sezone ja vam garantujem.Sve u svemu zadovoljan sam.Igra moze bolje puno ali samo budala nije primjetila da su igraci dali 150% od sebe.Trcali do zadnjeg atoma snage.Na svaku loptu srcem isli i to je ono sto me raduje.
Celik,kao sto sam rekao, bio jako dobar.
Bolje nemati svoj stadion,ne odrzavati ga.Velike pare trebaju Zelji da sredi travnjak i sve ostalo pred tekmu.Nama drzava uredjuje stadion i sve to a mi ga koristimo za smjesne pare!

Ipak Celik je dosao sa velikom euforijom u Sarajevo.BIli su bez poraza prije toga.Dosta su se pojacali. Bice u top 4 na kraju ove sezone ja vam garantujem.Sve u svemu zadovoljan sam.Igra moze bolje puno ali samo budala nije primjetila da su igraci dali 150% od sebe.Trcali do zadnjeg atoma snage.Na svaku loptu srcem isli i to je ono sto me raduje.
Celik,kao sto sam rekao, bio jako dobar.
Bolje nemati svoj stadion,ne odrzavati ga.Velike pare trebaju Zelji da sredi travnjak i sve ostalo pred tekmu.Nama drzava uredjuje stadion i sve to a mi ga koristimo za smjesne pare!
Snickers5 je napisao/la:Svi veliki europski klubovi nemaju svoj stadion nego igraju na gradskomala_juve_tm87 je napisao/la: KADA MI JE TESKO SAMO SE SJETIM DA PITARI NEMAJU SVOJ STADION!!!!!!!!!!!![]()
bolje je ne imat svoj stadion nego imat ruglo od stadiona kao sto je sugavica sa 1 pravom tribinoms sjeverom,nego de mi reci sto se stidie uslikat komplet stadion nego uvjek sjver ?? strumfici *ickice nozeve nosite ne smijete na saka veceras ste to pokazali po 10000 put.
-
- Kontakt:
Hajd ti objasni prvu recenicu.Iz istocne sam Bosne i zanima me sta si to ti bolji od mene.I objasni mi kakve veze ima FK Sarajevo i istocna Bosna.Unaprijed hvala na odgovoru.Ako ti je ofirno ovdje mozes i na pm odgovoriti nije nikakav problem.TeaM87 je napisao/la:pa jel vas sramota više seljačine iz istočne bosne sudiskih namještanja. e jeste vala miševi a ako je istina da smo vam mi bacili suzavac sjetite se proslave titule na grbavici kada ste # prvi počeli # da je bilo pošteno i da vam sudija nije poklonio pobjedu opet bi ko prije utakmice plakali po vašem savezu i tražili bodove za zelenim stolom eee jeste vala p... da se hočete rasformirati pod tim vašim stečajnm predsjednikom. a to da vas je bilo 10000, onda je protiv hapoela bilo 15000. nešto neštim u tim vašim izvještajima ko da se čevabđiski stadion na rajfešluz povečava i smanjuje ( protiv hapola je pisalo da je bilo 7000 smiješno )
ma ja bilo vas je ba 80.000 cuj 12.000 ahhahaha oojj sta rece i osta ziv, hahahSnickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez

Sarajevo - Čelik 1:0
Strijelac: 1:0 Arsenijević (90).
Olimpijski stadion Asim Ferhatović Hase – Koševo. Gledalaca: 7.000
VAS NACIN ZIVOTA NAVIJACKA SRAMOTA !
Samo se pitam kako može lik lagati da je gol pao u 96minuti??????
Pa gol je na kraju 92 i početkom 93 i poslije gola se igralo još minuta dvije najmanje.
Što se tiče igre Čelik jako dobar u prvom poluvremenu kad se nisu branili u drugom poluvremenu se povukli,FKS bilo bolje ali ne puno jer i čelik je imao svojih prilika.
Robijaši jako dobri u prvom poluvremenu poslije su nešto stali ali sve u svemu jedno od najboljih njihovih gostovanja na koševu.
Štrumfeta koja je obavila šal FKS oko vrata i suzavaz bacila među djecu je fakat heroj i ponos ćupovaca i samo se nadam da neće biti nikakvog revanšizma jer je to spuštanje na isti niski nivo.
Da napomenem čist penal koji nije dosuđen za FKS kada je rukom preprečio šut jedan igrač čelika.
Pa gol je na kraju 92 i početkom 93 i poslije gola se igralo još minuta dvije najmanje.
Što se tiče igre Čelik jako dobar u prvom poluvremenu kad se nisu branili u drugom poluvremenu se povukli,FKS bilo bolje ali ne puno jer i čelik je imao svojih prilika.
Robijaši jako dobri u prvom poluvremenu poslije su nešto stali ali sve u svemu jedno od najboljih njihovih gostovanja na koševu.
Štrumfeta koja je obavila šal FKS oko vrata i suzavaz bacila među djecu je fakat heroj i ponos ćupovaca i samo se nadam da neće biti nikakvog revanšizma jer je to spuštanje na isti niski nivo.
Da napomenem čist penal koji nije dosuđen za FKS kada je rukom preprečio šut jedan igrač čelika.
- drajkula_zlo
- Kontakt:
gdje gledate te klipove?
Gdje su oni sto su pisali da ce Sarajevo razvaliti "siromasne zenicane" ... komentar na utakmicu nemam, mnogo sam razocaran smijesnim golom iz 90+6 i prokockane 100% sanse za nas u 91.min...
ZA JEDAN GRAD, ZA JEDAN KLUB
- Adnan_Zeljovac
- Kontakt:
bilo 80.000 ne racunajuci robijaseneda_TM87 je napisao/la:ma ja bilo vas je ba 80.000 cuj 12.000 ahhahaha oojj sta rece i osta ziv, hahahSnickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez![]()
to je taj objektivni pitar
![]()
![]()

SAMPIONI: 1946-1971/72-97/98-2000/01-2001/02-2009/10
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
KUP BiH: 1999/00, 2000/01, 2002/03
SuperKup BiH: 1998, 2000, 2001
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!!
alo net huliganu imas slike fino uporedi sa slikama protiv slobode i vidjet ces da je duplo vise raje bilo.neda_TM87 je napisao/la:ma ja bilo vas je ba 80.000 cuj 12.000 ahhahaha oojj sta rece i osta ziv, hahahSnickers5 je napisao/la:veceras oko 12.000 po mojoj procjeni toliko prima stadion selje sa stolicama i bez![]()
to je taj objektivni pitar
![]()
![]()
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Kakvo je da je nase je......Fino damo Aliji Behmenu 5000 KM-ova i covjek vam neda da igrate na KosevuSnickers5 je napisao/la:Snickers5 je napisao/la:Svi veliki europski klubovi nemaju svoj stadion nego igraju na gradskomala_juve_tm87 je napisao/la: KADA MI JE TESKO SAMO SE SJETIM DA PITARI NEMAJU SVOJ STADION!!!!!!!!!!!![]()
bolje je ne imat svoj stadion nego imat ruglo od stadiona kao sto je sugavica sa 1 pravom tribinoms sjeverom,nego de mi reci sto se stidie uslikat komplet stadion nego uvjek sjver ?strumfici *ickice nozeve nosite ne smijete na saka veceras ste to pokazali po 10000 put.

Nas samo Bog moze otjerat sa GRbavice i niko vishe

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
-
- Kontakt:
LJUBOMORNE DUŠE MOGU DA NAM .... DO SMRTI ODANI